Evet canım ya Rabbim huzurla anlatmayı nasip etsin ikimizde kulaklarimizi cinlatiriz bol bol 6 sinda balayı planım var bi değişiklik olmazsa içimden derim bu kuzucan şimdi kuafordedir falan diye :)
arkadasım aramıstı 1 saat falan önce oda dedi benimde aynı diyenoluyoki
Ayyyyy amiiiiiinn bebeğim ya inan şuan heyecanıma 2 kat heyecan kattınayyy mutlu mesut olalım inşallah . Ben kuaför de dugun telaşı yaşayayım sen tatil yap ohhh
Evet canım yaa dün filmlerimi kitaplarımi koliye koydum bi tuhaf oldum arada neler çıktı ,ilkokuldaki hatıra defterini buldum Ayy ne güldüm ,yani eşyaları mi toparlarken bulmak hepten garip yaptı, babam birkaç gündür bi gergin ,tripliydi annemin demesine gore üzüntüsünü böyle belli ediyormuş, kan kusturdu kaç gündür bana, anneler dillendiriyorda babalar sessiz ve içlerinde üzülüyorlar, 12 de uçağının Sabiha gokcende sabahın köründe çıkıcak yollara, sende heyecanla süslen çeksin ne guzelll
cıkkk olmazcanımda kırmızı bordoya yakın istiyo en iyisi baska gün süreyim
sahi ya neden komidin
canım ben satenle normal kapladım bütün olarak biraaz zor oldu amabaya süslü olacak canım evet olmaz yapma
O zaman ufaktan hediye arayışına gireyim bendee canım :)
ben de en azından bi otobüsle yarım saatlik 15 dklık uzaklık olsun istiyorum, bakalım :26:
bence bırak o senin için alsın
bencede en yakını öyle olmalı
Bizim tarihimiz ne zaman belli olacak acaba :44:
daha yeni nişanlanmışsın canım.
Yakında konuşulur aile arasında.
Valla yaza kadar konuşulmaz gibime geliyor ama kısmet bakalım :))
Araniza yeni katildim bende :) on gun once nisanlandim eylul 27si icin salon tutuldu kir dugunu olucak kina gecesi icinde salon tuttuk ama henuz hic bi hazirligim yok sadece kuaforumu ayarladimcok heycanliyimmm..
selam kızlar, çıkmadan bi bakim dedim,
birazdan eve gitcem, hadi öptüm siziiii
Kızlar selam ,
yarın sabahtan annem boyun futuığından dolayı ameliyat olacak o kadar kötüyüm ki .dualarınıza ihtiyacım var iyi akşmlar
Hayırlısı olsun canım zaman azaldikca kosturmaca cogaldikca daha da heyecanlaniyor insan, Rabbim ağız tadiyla anlatmayı nasip etsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?