2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet canım ya Rabbim huzurla anlatmayı nasip etsin ikimizde kulaklarimizi cinlatiriz bol bol 6 sinda balayı planım var bi değişiklik olmazsa içimden derim bu kuzucan şimdi kuafordedir falan diye :)

Ayyyyy amiiiiiinn bebeğim ya inan şuan heyecanıma 2 kat heyecan kattın ayyy mutlu mesut olalım inşallah . Ben kuaför de dugun telaşı yaşayayım sen tatil yap ohhh

Ayyyyy amiiiiiinn bebeğim ya inan şuan heyecanıma 2 kat heyecan kattın ayyy mutlu mesut olalım inşallah . Ben kuaför de dugun telaşı yaşayayım sen tatil yap ohhh

Evet canım yaa dün filmlerimi kitaplarımi koliye koydum bi tuhaf oldum arada neler çıktı ,ilkokuldaki hatıra defterini buldum Ayy ne güldüm ,yani eşyaları mi toparlarken bulmak hepten garip yaptı, babam birkaç gündür bi gergin ,tripliydi annemin demesine gore üzüntüsünü böyle belli ediyormuş, kan kusturdu kaç gündür bana, anneler dillendiriyorda babalar sessiz ve içlerinde üzülüyorlar, 12 de uçağının Sabiha gokcende sabahın köründe çıkıcak yollara, sende heyecanla süslen çeksin ne guzelll

maşALLAH ne güzel duygular..

sahi ya neden komidin

canım ben satenle normal kapladım bütün olarak biraaz zor oldu ama baya süslü olacak canım evet olmaz yapma

evet ya zor olur peki tabancalar ile zor yapışıyormu sıkıntı oluyormu yoksa kolay mı ilk defa yapacam birde satenle kaplayacam ya tepsinin orta kısımlarınıda tabancayla sabitlemeyim demi belli olur. kenarlardan yada alttan sabitlim.

Kızlar topiğimde ilk sayfa güncellemesi yapamıyorum mesaj düzenleden giriyorum resim eklemeye çalışıyorum yetkiniz olmayan biryere giriyorsunuz ya da yetkiniz alınmıştır tarzı birşey çıkıyor neden olabilir :44:

Araniza yeni katildim bende :) on gun once nisanlandim eylul 27si icin salon tutuldu kir dugunu olucak kina gecesi icinde salon tuttuk ama henuz hic bi hazirligim yok sadece kuaforumu ayarladim cok heycanliyimmm..

Araniza yeni katildim bende :) on gun once nisanlandim eylul 27si icin salon tutuldu kir dugunu olucak kina gecesi icinde salon tuttuk ama henuz hic bi hazirligim yok sadece kuaforumu ayarladim cok heycanliyimmm..

Hayırlısı olsun canım zaman azaldikca kosturmaca cogaldikca daha da heyecanlaniyor insan, Rabbim ağız tadiyla anlatmayı nasip etsin inşallah :)

Kızlar selam ,

yarın sabahtan annem boyun futuığından dolayı ameliyat olacak o kadar kötüyüm ki .dualarınıza ihtiyacım var iyi akşmlar

Kızlar selam ,

yarın sabahtan annem boyun futuığından dolayı ameliyat olacak o kadar kötüyüm ki .dualarınıza ihtiyacım var iyi akşmlar

Selam canım, Rabbim hayırlısiyla atlatmayı nasip etsin canım , cok geçmiş olsun, sende moralini bozma ameliyatı çok iyi Gecicek, ameliyattan sonra bi güzel dinlenir ,fizik tedavilerinide yapar ohh eskisinden daha sağlıklı olur canım, güzel düşünelim bol bol dua edelim herşey atlatilir hayırlısiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…