- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
ewet hep acısnı cıkarırız diyoruz bizde ya hayırlısı canım valla nevresim takımı aldımsüprizimi gecen hafta yapmıstım :)
sizinde az kalmıs masallah Allah tamamına erdirsin
Yaparsın artık sen değişik birşeyler canım.
sevgililer gününde gidebilecekmisiniz bir yerlere falan?
yoksa 19 unda mı buluşucaksınız?
Olaylar olaylar benimde yarın paşam seyahatte gelicek direkt evimize servisciler gelicek bende sabah bi Revani yapayım paşama, konser takılacak bizimde, Ayy yap tabi kv ve kp ine, bizimde evler uzak nişandan sonra 1-2 defa geldiler anca
olsun canım zaman gecip gidiyor
ne güzel yapmıssın canım bizim sevgililer günü degilde 19 unda dogum günü onu düşünem lazım
bilmiyorumki kuzum araya pazarda giriyor ya artık cumarteside bulusuyoruz mecbur o yüzden hafta içi belki görüşemeyiz bu arad zaten cok mesaiye kalıyor
yap canım bende şekerpare çok severne zaman ev tamam olur sizin tahmince ?
ben normalde yapmam ama valla sizden özendm bnde yapayım bari aşkıma bişeyler
Yap canım yesin o da :) Benimki seyahatten geliyor diye heveslendim valla
hee normalde aynı şehirde misinz canım. benmki de pazar günleri dönüyo eve yesin valla kıyamam yaa :)
Aynı şehirdeyiz canım ama ayda bir iş için şehir dışına çıkıyor ondan yedirme duygum kabardi :)
hee anladım canm bnde bi tatlı tarifi bulayım bari netten :))
iyi yaparsınız tabi canımBiz de yarın fotoğrafçıya gidicez inşallah.
hem düğün resimleri için konuşalım hem de nikah işlemleri için vesikalık çektirelim.
Ayy yada hulyama diyeyim de sütlaç mi yapsak Ayy sanki kendime yapıyorum canım ne isterse o olcak :) bak bak canım olmadı ıslak kek yap seviyorsa
valla bizimki herseyi seviyoama aslında fırın sütlacı çok seviyo aklıma getirdgn ii oldu kuzum :)) bn cıkıyorum artk iyi geceler konusurz yine :)
Iyi geceler canım Allaha emanet ol görüşürüz :)
23 martta çeyiz gidecek ondan önce biter canım yarın filmlerimi götürücem haftaya kitaplarımi tabi bunlar koliyle gidecek Ahaha , yesinler YA Valla pasam BENDEN ÇOK streste
ben normalde yapmam ama valla sizden özendm bnde yapayım bari aşkıma bişeyler
araba varsa götürmek iyi tabi canım malesef bizim araba olmadııgndan hersey kıyafetim falan ceyizle gidecek
yap kuzum yap tabi
işinizi görecek bi araba olsunda canım evet bak o konu avantaj işte acaba biz nerede oturucazKardeşimin arabasi var canim bizede ondan tahsis edicez bide annemlere yakın ev
işinizi görecek bi araba olsunda canım evet bak o konu avantaj işte acaba biz nerede oturucaz
inşallah o hissinde dogrudur canım =) kuzum bn yatıyorum gec uyumaya alısmıyım iyi geceler öptüm sabah sanada banada kolay gelsin tatlı yapıcaz ya1 aya kadar tutulur canım bence ben öyle hissediyorum yanii :)
inşallah o hissinde dogrudur canım =) kuzum bn yatıyorum gec uyumaya alısmıyım iyi geceler öptüm sabah sanada banada kolay gelsin tatlı yapıcaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?