2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ewet hep acısnı cıkarırız diyoruz bizde ya hayırlısı canım valla nevresim takımı aldım süprizimi gecen hafta yapmıstım :)
sizinde az kalmıs masallah Allah tamamına erdirsin

Ohh mis gibi hediye iştee, Evvet az kaldı canım amin cümlemizinkini inşallah

Yaparsın artık sen değişik birşeyler canım.
sevgililer gününde gidebilecekmisiniz bir yerlere falan?
yoksa 19 unda mı buluşucaksınız?

bilmiyorumki kuzum araya pazarda giriyor ya artık cumarteside bulusuyoruz mecbur o yüzden hafta içi belki görüşemeyiz bu arad zaten cok mesaiye kalıyor

yap canım bende şekerpare çok sever ne zaman ev tamam olur sizin tahmince ?

23 martta çeyiz gidecek ondan önce biter canım yarın filmlerimi götürücem haftaya kitaplarımi tabi bunlar koliyle gidecek Ahaha , yesinler YA Valla pasam BENDEN ÇOK streste

Ayy yada hulyama diyeyim de sütlaç mi yapsak Ayy sanki kendime yapıyorum canım ne isterse o olcak :) bak bak canım olmadı ıslak kek yap seviyorsa

valla bizimki herseyi seviyo ama aslında fırın sütlacı çok seviyo aklıma getirdgn ii oldu kuzum :)) bn cıkıyorum artk iyi geceler konusurz yine :)

23 martta çeyiz gidecek ondan önce biter canım yarın filmlerimi götürücem haftaya kitaplarımi tabi bunlar koliyle gidecek Ahaha , yesinler YA Valla pasam BENDEN ÇOK streste

araba varsa götürmek iyi tabi canım malesef bizim araba olmadııgndan hersey kıyafetim falan ceyizle gidecek
ben normalde yapmam ama valla sizden özendm bnde yapayım bari aşkıma bişeyler

yap kuzum yap tabi

inşallah o hissinde dogrudur canım =) kuzum bn yatıyorum gec uyumaya alısmıyım iyi geceler öptüm sabah sanada banada kolay gelsin tatlı yapıcaz ya

Iyi geceler canım Allaha emanet ol :) Evvet yarın tatlı gunuuu :) yakın zamanda inşallah alırız ev haberinide bak görürsün lokumum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…