- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
öcelikle berfinnn ya ne tatlı olmuslar bendemi kece alsam
sonraa anatkh canımmm cok sagol valla nasıl makbule gecer tabi bulamazsanda demende yeterama bunu duymak bile güven veriyoo
kızlar hepinize verdiginiz desteklerden dolayı teşekkür ederimm..
sabahtamn beri defalarca aradılar sessizdeydi telefon eski iş yeri gibi olacak diye acmadım..
ama vicdanım rahat etmedi eve gelince babamdan aradım karısını sonra eşi aldı patron teli..
dedim sartlardan memnun degildim iyileştirin desem yapmayacaktınız dedim ama en azından konusurduk eda dedi..
sonra ben cıkmasamda zaten siz cıkaracakmıssınız bende zaten cıkmayı düşünüyodum kovulacagıma kendim cıkayım dedim dedim..
birden ses tonu degişti sana kim böyle bişey dedi dedi..hayır eda ben onlara dedimki 28 şubatta son kapatıyorum burayı kendinize iş bulun diye söyledim dedi..x hanıma ( eşi için) eda yı napsak buraya alsak vs vs dedi..
ssk yapmadınız dedim sordun mu nedne diye dedi baska bir düşüncem vardı cünkü dedi ama acıkcası burası bana yalan geldi..
sonra gel stogu sayalım öyle ver y hanıma onunda üzerinde kalmasın dedi..
nişanlım izin vermiyo siz sayın ben eminim eksik yok dedim hatta 1 haftalık paramıda almıyorum dedim..
oda hayır gel stok sayılsın hesabı yapalım paranıda al dedi..
sonra pazartesi için anlastık inanın gelicem ama alacak için degil sadece olurda eda çaldı gitti bunu demeyin diye gelicem dedim..oda edaa hayır asla ne ben nede x seni tanıdık böyle birsey düşünmeyiz eksik cıksa dahi eminiz dedi..sadece sana yakısan dün aksam söylemekti dedi birsey diyemeyiz cıkmana karar senindir tabi ama keske söyleseydin stogu alsaydık falan dedi güzel konustu..pazartesi gidicem kızlar gercekten de en cok arkamdan eda zamanında eksildi o caldı gitti demesinler diye cok şükür zaten Rabbim biliyor ama kimse bunu düşünmesin..he ama madem öyle tabi bende alacagımı alayım..o yüzden pazartesi dedik patronda orada diye..bugün anahtar almıs elemanlar inşallah bişey alıpda benim üzerime atmazlar ne olur arkadaslarım dua edin olurmu eksiksiz bir şekilde bitsin pazartesi bu sayım işi..tekrar destekleriniz için teşekkür ederim
Edaa canımmm cigerim hiç moralini bozma, üzülme, herseyde bir hayır vardır, Rabbim nasibinde daha hayırlı bir yer varsa en iyi zamanda çıkartır karşına, sen doğrusunu yapmışsın canım, iyi düşünüyoruz, evrene olumlu enerji yolluyoruz sonra güzel haberler alıyoruz, polianna özo 7/24 hizmetinize, herşey Güzel olucak hepimiz için belki bundan sonraki işine başlayınca dicektim ki kizimm eda iyiki eski işi birakmissin bak cillop gibi ssk var ,maaşı dolgun, saatleri iyi, haftasonu yok ohh miss
ahhh özlemcimmm ne güzel konustun inşallahhh böyle olurve şu depo sayımını kazasız belasız atlatırım inan calısmayı seviyorum ama karsılıgı verildiginde yoksa ne uyanmak istiyorum sabah nede calısmak sürekli keske eve gitsem diyorum ama sartlar öyle olmasa insan ay basını düşünüp mutlu oluyor polianna özo ne tatlıymıs öyleee
aynen öyle canım :) tamam o zaman özoTabi canım şartlar iyi oldu mu insan daha çabuk uyum sağlıyor severek isteyerek çalışıyor, inşallah öyle bi yer çıkacak karşımıza, yakın arkadaşlarım özo der bi de bu aralar iyi düşünceye verdim kendimi, ilkokuldaki hatıra defterimi buldum 1 saattir ona gülüyorum sayfaları paylaşıyorum ay çocukluk yaa foto ekleyemedim koysam ölürsün gülmekten
aynen öyle canım :) tamam o zaman özoiyi yaptın aslında bu dönemde bol bol ihtiyacımız var ayyy benimde hatıra defterim var cocukluk işte ilk baslarında seninde aynı şey yazıyormu bu hatıra defterinden tertemiz sayfa ayırdıgın için tşk ederim falan gibi bir cümle varki bir cogu böyle baslamıs ve mavi önlügünle basarılar beyaz gelinliginle mutluluklar dilerim diye bitirmişler sende neler yazmıslar
telden girince olmaz canımAyy instagrama ekledim ya dayanamadim, buraya ekleyemiyorum telden giriyorum ya ondan herhalde, Ayy yazmaz mi ya neler neler
telden girince olmaz canımne güzel hatıra dimi benim birde gömlek vardı ama les gibi olmus attım :26:
pöff bugün sevdiğimn doğum günü ama bn yanında değilm
Ayrı şehirlerde misiniz canım
sayılır canım o izmirde çalısıyo bn aydında okuyrm evlerimiz aynı yerde ama denk geldiğimzde görüşüyrz.gerci buna da şükür daha uzaktada olablrdk
Evvet canım hatıra ya, lisede bende de gömlek vardı imzalanmıştır herkese, hey gidinn hey yaslanmisim yavv
olaun kuzzum ileride hep yanında olacaksınız ve seninle yeniden dogacak her yıl yeniden dogusunuzu kutlayacaksınızpöff bugün sevdiğimn doğum günü ama bn yanında değilm
Anladım canım olsun bu zamanlarda böyle idare edeceksiniz sonra bol bol acısını cikartirsiniz, bunlar geçici ayrılıklar canım bunada şükür tabi, sen yinede buluştuğu zaman için sürpriz düşünürsün :)
olaun kuzzum ileride hep yanında olacaksınız ve seninle yeniden dogacak her yıl yeniden dogusunuzu kutlayacaksınız
inşallah canım yaa evliliği düşünmemeye calısıyorum zaten sabrediyorum da keske bu kadar uzun süre nişanlı kalmk zorunda olmasaydkneyse pozitifimmm
Nasılsınız kızlar?
Ben de bugün sevgililer günü için nişanlıma deri kemer ve cüzdan set aldım matraştan.
Sizin var mı planınız?
Malum az kaldı.
olsun canım zaman gecip gidiyor
ne güzel yapmıssın canım bizim sevgililer günü degilde 19 unda dogum günü onu düşünem lazım
yaslanıyoruz valla ayy yarın bir sürü iş var sabahtan bir tatlı yapıcam ama saat 4 gibi sevdigim gelecek fotografcıya gidicez ve mobilyacıya gidelim diyoruz o arada kv kp bize gelmiş olacak sonra yine bize gec nişandan sonra ilk defa gelecekler :44:aklımda hala ev konusu senin nasıl gidiyor özo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?