2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Edaa canımmm cigerim hiç moralini bozma, üzülme, herseyde bir hayır vardır, Rabbim nasibinde daha hayırlı bir yer varsa en iyi zamanda çıkartır karşına, sen doğrusunu yapmışsın canım, iyi düşünüyoruz, evrene olumlu enerji yolluyoruz sonra güzel haberler alıyoruz, polianna özo 7/24 hizmetinize, herşey Güzel olucak hepimiz için belki bundan sonraki işine başlayınca dicektim ki kizimm eda iyiki eski işi birakmissin bak cillop gibi ssk var ,maaşı dolgun, saatleri iyi, haftasonu yok ohh miss

ahhh özlemcimmm ne güzel konustun inşallahhh böyle olur ve şu depo sayımını kazasız belasız atlatırım inan calısmayı seviyorum ama karsılıgı verildiginde yoksa ne uyanmak istiyorum sabah nede calısmak sürekli keske eve gitsem diyorum ama sartlar öyle olmasa insan ay basını düşünüp mutlu oluyor polianna özo ne tatlıymıs öyleee

Tabi canım şartlar iyi oldu mu insan daha çabuk uyum sağlıyor severek isteyerek çalışıyor, inşallah öyle bi yer çıkacak karşımıza, yakın arkadaşlarım özo der bi de bu aralar iyi düşünceye verdim kendimi, ilkokuldaki hatıra defterimi buldum 1 saattir ona gülüyorum sayfaları paylaşıyorum ay çocukluk yaa foto ekleyemedim koysam ölürsün gülmekten

aynen öyle canım :) tamam o zaman özo iyi yaptın aslında bu dönemde bol bol ihtiyacımız var ayyy benimde hatıra defterim var cocukluk işte ilk baslarında seninde aynı şey yazıyormu bu hatıra defterinden tertemiz sayfa ayırdıgın için tşk ederim falan gibi bir cümle varki bir cogu böyle baslamıs ve mavi önlügünle basarılar beyaz gelinliginle mutluluklar dilerim diye bitirmişler sende neler yazmıslar

Ayy instagrama ekledim ya dayanamadim, buraya ekleyemiyorum telden giriyorum ya ondan herhalde, Ayy yazmaz mi ya neler neler

sayılır canım o izmirde çalısıyo bn aydında okuyrm evlerimiz aynı yerde ama denk geldiğimzde görüşüyrz.gerci buna da şükür daha uzaktada olablrdk

Anladım canım olsun bu zamanlarda böyle idare edeceksiniz sonra bol bol acısını cikartirsiniz, bunlar geçici ayrılıklar canım bunada şükür tabi, sen yinede buluştuğu zaman için sürpriz düşünürsün :)

Evvet canım hatıra ya, lisede bende de gömlek vardı imzalanmıştır herkese, hey gidinn hey yaslanmisim yavv
yaslanıyoruz valla ayy yarın bir sürü iş var sabahtan bir tatlı yapıcam ama saat 4 gibi sevdigim gelecek fotografcıya gidicez ve mobilyacıya gidelim diyoruz o arada kv kp bize gelmiş olacak sonra yine bize gec nişandan sonra ilk defa gelecekler :44:aklımda hala ev konusu senin nasıl gidiyor özo?

Son düzenleme:

ewet hep acısnı cıkarırız diyoruz bizde ya hayırlısı canım valla nevresim takımı aldım süprizimi gecen hafta yapmıstım :)
sizinde az kalmıs masallah Allah tamamına erdirsin

olaun kuzzum ileride hep yanında olacaksınız ve seninle yeniden dogacak her yıl yeniden dogusunuzu kutlayacaksınız

inşallah canım yaa evliliği düşünmemeye calısıyorum zaten sabrediyorum da keske bu kadar uzun süre nişanlı kalmk zorunda olmasaydk neyse pozitifimmm

Nasılsınız kızlar?
Ben de bugün sevgililer günü için nişanlıma deri kemer ve cüzdan set aldım matraştan.
Sizin var mı planınız?
Malum az kaldı.

inşallah canım yaa evliliği düşünmemeye calısıyorum zaten sabrediyorum da keske bu kadar uzun süre nişanlı kalmk zorunda olmasaydk neyse pozitifimmm

olsun canım zaman gecip gidiyor

Nasılsınız kızlar?
Ben de bugün sevgililer günü için nişanlıma deri kemer ve cüzdan set aldım matraştan.
Sizin var mı planınız?
Malum az kaldı.

ne güzel yapmıssın canım bizim sevgililer günü degilde 19 unda dogum günü onu düşünem lazım

olsun canım zaman gecip gidiyor

ne güzel yapmıssın canım bizim sevgililer günü degilde 19 unda dogum günü onu düşünem lazım

Yaparsın artık sen değişik birşeyler canım.
sevgililer gününde gidebilecekmisiniz bir yerlere falan?
yoksa 19 unda mı buluşucaksınız?

Olaylar olaylar benimde yarın paşam seyahatte gelicek direkt evimize servisciler gelicek bende sabah bi Revani yapayım paşama, konser takılacak bizimde, Ayy yap tabi kv ve kp ine, bizimde evler uzak nişandan sonra 1-2 defa geldiler anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…