12.04.2014 :) bende 2014 geliniyim:)
ssk yapmadınız dedim sordun mu nedne diye dedi baska bir düşüncem vardı cünkü dedi ama acıkcası burası bana yalan geldi..
öcelikle berfinnn ya ne tatlı olmuslar bendemi kece alsam
sonraa anatkh canımmm cok sagol valla nasıl makbule gecer tabi bulamazsanda demende yeterama bunu duymak bile güven veriyoo
kızlar hepinize verdiginiz desteklerden dolayı teşekkür ederimm..
sabahtamn beri defalarca aradılar sessizdeydi telefon eski iş yeri gibi olacak diye acmadım..
ama vicdanım rahat etmedi eve gelince babamdan aradım karısını sonra eşi aldı patron teli..
dedim sartlardan memnun degildim iyileştirin desem yapmayacaktınız dedim ama en azından konusurduk eda dedi..
sonra ben cıkmasamda zaten siz cıkaracakmıssınız bende zaten cıkmayı düşünüyodum kovulacagıma kendim cıkayım dedim dedim..
birden ses tonu degişti sana kim böyle bişey dedi dedi..hayır eda ben onlara dedimki 28 şubatta son kapatıyorum burayı kendinize iş bulun diye söyledim dedi..x hanıma ( eşi için) eda yı napsak buraya alsak vs vs dedi..
ssk yapmadınız dedim sordun mu nedne diye dedi baska bir düşüncem vardı cünkü dedi ama acıkcası burası bana yalan geldi..
sonra gel stogu sayalım öyle ver y hanıma onunda üzerinde kalmasın dedi..
nişanlım izin vermiyo siz sayın ben eminim eksik yok dedim hatta 1 haftalık paramıda almıyorum dedim..
oda hayır gel stok sayılsın hesabı yapalım paranıda al dedi..
sonra pazartesi için anlastık inanın gelicem ama alacak için degil sadece olurda eda çaldı gitti bunu demeyin diye gelicem dedim..oda edaa hayır asla ne ben nede x seni tanıdık böyle birsey düşünmeyiz eksik cıksa dahi eminiz dedi..sadece sana yakısan dün aksam söylemekti dedi birsey diyemeyiz cıkmana karar senindir tabi ama keske söyleseydin stogu alsaydık falan dedi güzel konustu..pazartesi gidicem kızlar gercekten de en cok arkamdan eda zamanında eksildi o caldı gitti demesinler diye cok şükür zaten Rabbim biliyor ama kimse bunu düşünmesin..he ama madem öyle tabi bende alacagımı alayım..o yüzden pazartesi dedik patronda orada diye..bugün anahtar almıs elemanlar inşallah bişey alıpda benim üzerime atmazlar ne olur arkadaslarım dua edin olurmu eksiksiz bir şekilde bitsin pazartesi bu sayım işi..tekrar destekleriniz için teşekkür ederim
fazla değilmiş ki
ayyy kıyamam ne kadar da kısasın öyleEvet arada mola vermek gerek mideye
Kuzum öyle düşünme seninde boyun bosun ona göredir 1.60 tam gelemeyen biri için 53 kilodan bahsediyorum ben ama
Sağolasın Canım
Zaman nasılda akıp geçiyor değil mi
Selamlar canlarım kilo konusu açılmış aman sabahlar olmasın bende fazlalık yok gibi dursada direkt belimden belli oluyor fazlaligim ama dikkat ediyorum bu aralar daha çok
rica ederim tatlım yeterki elimden gelen bişey olsunöcelikle berfinnn ya ne tatlı olmuslar bendemi kece alsam
sonraa anatkh canımmm cok sagol valla nasıl makbule gecer tabi bulamazsanda demende yeterama bunu duymak bile güven veriyoo
günaydın kızlar, kimse yok muuu
ayyy kıyamam ne kadar da kısasın öylebende 1.63üm canım benim yaa boylu poslumuyum sence
Canım inan 1 kaç cm bile çok farkediyor ah 1.70 boylarında falan olsaydım diyorum bazen
Kilolu durmuyorum zaten canımcım ama zayıfta değilim ben böyle üzerine elbise oturduğunda bile incecik görünen kızlar gibi olmak istiyorum sözümde-düğünümde o yüzden
bende isterim 170 olmayı ama bu kadar yaratılmışız napalım topukluyla idare edioz artıkhem zayıf olunca boy uzun gözüküyor keşke 3 cm olmasaydı da 10 kilo da eksik olsaydı
inceciksin zaten tatlım ya belli kilon paylaşsana bi resmini bende paylaşim bak bakalım nasıl duruo iki resim yanyana
günaydın gelinciklerimmaldım dün o 12 kişilik yemek takımını en büyük yük kalktı yaa diğerleri ıvır zıvır zaten pek bişeyimde kalmadı açıkçası alacak mutfak için nişana kadarda ütü,saç kurutma makinası,kettle yada çaycı aldım mı geriye sadece mobilya ve beyaz eşyam kalıyor seneye haziran evlenıom nasipse ama biraz hızlı mı çıktım ne ama napim geçen sene ocaktan beri çeyiz düzüom
Evet tabiki memnunum kendimden Rabbime şükürler olsunAh topuklular ah Paylaşamam kuzum maalesef burdan herkes görüyor basenlerim var birtek işte anladın sen
günaydın gelinciklerimmaldım dün o 12 kişilik yemek takımını en büyük yük kalktı yaa diğerleri ıvır zıvır zaten pek bişeyimde kalmadı açıkçası alacak mutfak için nişana kadarda ütü,saç kurutma makinası,kettle yada çaycı aldım mı geriye sadece mobilya ve beyaz eşyam kalıyor seneye haziran evlenıom nasipse ama biraz hızlı mı çıktım ne ama napim geçen sene ocaktan beri çeyiz düzüom
Canım hiç hızlı değilsin bende senin gibi düşünüyorum seneye ta evlilik elekriklilerimi inşallah Eylüle kadar bitiricem diğer yemek takımları tencereler falan bitti zaten sonra son bir sene anca detaylar yatak odası falan çıkarız işin içinden
günaydın şekerimm naberr??
Pamuk gelinlerim günaydın
Edacım o işten kurtulmana çok sevindim bebeğim Rabbim sana daha hayırlı kapılara açar inşallah
eminim kocaman basenlern vardır deli kız
yani bak nehircim daha tanışmadan bitirdi çeyizi bi koca eksik
Pamuk gelinlerim günaydın
Hoşbulduk bebeğim bi ordayım bi burdayım
günaydın canım hoşgeldin
görünmüyorsun ne zamandır nerelerdesin bakim
Kocaman hemdeKoca inşallah sözden sonra adı konmuş olacak
Ne güzel kelime o öyle pamukGünaydın pamuk gelin
Hoşbulduk bebeğim bi ordayım bi burdayımSen bugün çalışıyomuydun canım ya
Evettt hepimiz pamuğuz şekeriz kağı helvayızNasılsın balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?