2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ssk yapmadınız dedim sordun mu nedne diye dedi baska bir düşüncem vardı cünkü dedi ama acıkcası burası bana yalan geldi..

günaydın canımm,
sabah sabah komedi ya :)) sordun mu diyo bi de :) aklında ne varmış, ssknın hepsini toplu olarak mı yatırcakmış:)
boşver canım en iyisini yapmışsın çıkmakla ve kesinlikle sayıma git paranı paşalar gibi al, çatır çatır harca

Kuzum Rabbim hayırlı güzel kapılar açsın sana inşallahSon duruma sevindim desem inanırmısın en azından 1 hafta paran içeride kalacaktı neden kalsın cebine harçlık yaparsın yani 1 haftada 1 haftadır çalışan bir insan biliyor zorluğunu sabahın soğuğun da kalk git akşam vakitlerin yollarda geçsinİnşallah sorunsuz bir şekilde stok sayımını devredersin hiç kuşkulanma sen sorun olursa ben birkaç gün yoktum arada olanları kabul edemem dersin zaten en kötü 1 haftalık paranı keserler yani ama öyle bir şey olmazsa da alır paranı çıkarsın hiç tereddüt etme böyle daha iyi olacaktır

Son düzenleme:
Evet arada mola vermek gerek mideye

Kuzum öyle düşünme seninde boyun bosun ona göredir 1.60 tam gelemeyen biri için 53 kilodan bahsediyorum ben ama
ayyy kıyamam ne kadar da kısasın öyle bende 1.63üm canım benim yaa boylu poslumuyum sence
Sağolasın Canım
Zaman nasılda akıp geçiyor değil mi

evet canım ya akıyor çoğu gitti azı kaldı azaldıkta stresim artıyo valla :18:

Selamlar canlarım kilo konusu açılmış aman sabahlar olmasın bende fazlalık yok gibi dursada direkt belimden belli oluyor fazlaligim ama dikkat ediyorum bu aralar daha çok

bu resimdeki eğer sensen ki sensin yani bana fazlalığım var deme lütfen yolmim saçını çıbık kraker gibisin yaa

öcelikle berfinnn ya ne tatlı olmuslar bendemi kece alsam
sonraa anatkh canımmm cok sagol valla nasıl makbule gecer tabi bulamazsanda demende yeter ama bunu duymak bile güven veriyoo
rica ederim tatlım yeterki elimden gelen bişey olsun

günaydın kızlar, kimse yok muuu

günaydın şekerimm naberr??

Canım inan 1 kaç cm bile çok farkediyor ah 1.70 boylarında falan olsaydım diyorum bazen

bende isterim 170 olmayı ama bu kadar yaratılmışız napalım topukluyla idare edioz artık hem zayıf olunca boy uzun gözüküyor keşke 3 cm olmasaydı da 10 kilo da eksik olsaydı
Kilolu durmuyorum zaten canımcım ama zayıfta değilim ben böyle üzerine elbise oturduğunda bile incecik görünen kızlar gibi olmak istiyorum sözümde-düğünümde o yüzden

inceciksin zaten tatlım ya belli kilon paylaşsana bi resmini bende paylaşim bak bakalım nasıl duruo iki resim yanyana

günaydın gelinciklerimm aldım dün o 12 kişilik yemek takımını en büyük yük kalktı yaa diğerleri ıvır zıvır zaten pek bişeyimde kalmadı açıkçası alacak mutfak için nişana kadarda ütü,saç kurutma makinası,kettle yada çaycı aldım mı geriye sadece mobilya ve beyaz eşyam kalıyor seneye haziran evlenıom nasipse ama biraz hızlı mı çıktım ne ama napim geçen sene ocaktan beri çeyiz düzüom

Evet tabiki memnunum kendimden Rabbime şükürler olsunAh topuklular ah Paylaşamam kuzum maalesef burdan herkes görüyor basenlerim var birtek işte anladın sen

Canım hiç hızlı değilsin bende senin gibi düşünüyorum seneye ta evlilik elekriklilerimi inşallah Eylüle kadar bitiricem diğer yemek takımları tencereler falan bitti zaten sonra son bir sene anca detaylar yatak odası falan çıkarız işin içinden

Son düzenleme:
Evet tabiki memnunum kendimden Rabbime şükürler olsunAh topuklular ah Paylaşamam kuzum maalesef burdan herkes görüyor basenlerim var birtek işte anladın sen
eminim kocaman basenlern vardır deli kız

hayırlı olsunn bence iyi yapıorsun borçsuz harçsız evlencen ne güzel

yani bak nehircim daha tanışmadan bitirdi çeyizi bi koca eksik

Pamuk gelinlerim günaydın

Edacım o işten kurtulmana çok sevindim bebeğim Rabbim sana daha hayırlı kapılara açar inşallah

günaydın canım hoşgeldin
görünmüyorsun ne zamandır nerelerdesin bakim
Hoşbulduk bebeğim bi ordayım bi burdayım Sen bugün çalışıyomuydun canım ya
Kocaman hemde Koca inşallah sözden sonra adı konmuş olacak

Ne güzel kelime o öyle pamuk Günaydın pamuk gelin

Evettt hepimiz pamuğuz şekeriz kağı helvayız Nasılsın balım

Hoşbulduk bebeğim bi ordayım bi burdayım Sen bugün çalışıyomuydun canım ya

Evettt hepimiz pamuğuz şekeriz kağı helvayız Nasılsın balım

Pamuk şekeri çok severim pamuk gibin Kağıt helvanında arasında dondurma koyarak yemeyi çok seviyorumİyim tatlım sen nasılsın

Herkese günaydın :)
Ben de bu sene Eylül'de evlenmeyi düşünüyorum ve konunun 2011'de açıldığını görünce önce çok şaşırdım :)
Biz evlenmeye geçen yaz karar verdik ama henüz aileler bile tanışmadı :) Çünkü uzun bir süre nişanlılık süreci yaşamak istemiyorum, nişan nikah 3-4 ay içinde bitsin istiyorum. Ben onun o benim ailemle tanışıyor ama son adım için beklemedeyiz.
Bizse evimizi aldık ve beyaz eşyalara bakmaya başladık şimdi. Ama merak ediyorum geç mi kaldım ki kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…