Canımm havlun çok güzel olmuş ellerine sağlık
Hisar sette gerçekten çok düşmüş yaa kaçırma derim ben bu modali çok beğeniyorum
Sizin süt şişenizi severim çok tatlı canımm
Bugün ilk vizemizi olmuş bulunmaktayız inşallah bütün sınavlarımız güzel geçer
Bu hafta sonu evim sensine gitmeyi düşünüyoruz calar giden var mı?
sedefim bayıldım bunlara, güle güle kullansüt şişesi aldım :119:
Eki Görüntüle 555503
ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyor. Benim de bazen dersleri bir kenara atıp el işi yapasım geliyor.
Hisar sette gerçekten çok düşmüş yaa kaçırma derim ben bu modali çok beğeniyorum
Kızlaarr, bu arada ben de ciddi anlamdaki ilk çeyiz alışverişimi yapmış bulunuyorum.
English home internet sitesine üyeydik sevdicek de ben de.. İnternet sitesine üye olanlara 20 tl.lik hediye çeki vermişler sağolsunlar:)
Ben de 20 tl bende, 20 tl sevgilimde olan hediye çeklerini fırsat bu fırsat çeyizimde değerlendireyim dedim.
Bu ikisini aldım, ve aldıktan 15 dk sonra bitti resmen. Sonuncularını biz aldık galiba
Birini benim hesabımdan diğerini sevgilimn hesabından aldık, 30ar tl'ye geldi.
Eki Görüntüle 556494
Eki Görüntüle 556495
Gelmelerini ve ileride kullanabilmeyi heyecanla bekliyorum
kulallanırken batmaz mı onlar canım :26:
pek anlamam ben ama görünüş olarak güzel olmuş
canımmm maşallah ne hamaratsın çok güzel olmuş
el emeğinin yerini hiçbir şey tutamaz zaten
ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyor. Benim de bazen dersleri bir kenara atıp el işi yapasım geliyor.
Kızlaarr, bu arada ben de ciddi anlamdaki ilk çeyiz alışverişimi yapmış bulunuyorum.
English home internet sitesine üyeydik sevdicek de ben de.. İnternet sitesine üye olanlara 20 tl.lik hediye çeki vermişler sağolsunlar:)
Ben de 20 tl bende, 20 tl sevgilimde olan hediye çeklerini fırsat bu fırsat çeyizimde değerlendireyim dedim.
Bu ikisini aldım, ve aldıktan 15 dk sonra bitti resmen. Sonuncularını biz aldık galiba
Birini benim hesabımdan diğerini sevgilimn hesabından aldık, 30ar tl'ye geldi.
Eki Görüntüle 556494
Eki Görüntüle 556495
Gelmelerini ve ileride kullanabilmeyi heyecanla bekliyorum
ben de hisardaki şu seti almayı düşünmüştüm, 1500 tl ye indi satıcı..
Eki Görüntüle 556034
çkb olarak bahama modelini beğendim bu sette... ama bnm aklım bir yandan hala diomandline serisinde, ondan bir türlü karar verip alamadım bu takımı da.. sürekli bir kararsızlık yüzünden alamıyorum bir şey :)) ne olacak halim bilmiyrm ki..
diğer kek kalıpları da dediğin gibi ne kadar güvenilir de, işte plastik en zararlısı yine.. ne kadar kaliteli olsa da yüksek sıcaklıkta yiyeceklere nüfuz ediyor .. en güvenilir bildiğimiz tupperware idi, onla ilgili de sağlık yönünden bir sürü olumsuz şey duyuyorum son zamanlarda.. ama mecbur kullanıyrz işte, artık olabildiğince az kullanmaya bakıcaz :) sağlıksız filan ama silikon kalıplar da lazım olacak yine, güzel şekilli şeyler için, ne yapalım her gün kullanılacak şeyler değil nasılsa..
Gelincikler merhabaaa. :)
Nasılsınız? Her şey yolundadır inşallah.
Vizeler nedeniyle giremedim, özledim sayfamızı. :)
Sedefimm listemizi güncellemişsin, ellerine sağlık canım benimm. :)
Gizemimm nasılsın? Sınavlar nasıl geçti canım benimm ayağın nasıl? Listeden çıkardım seni kuzum çıkmak istiyorum dediğin için. Yeni bir tarih belirlediyseniz ekleyeyim birtanem.
Bende yazin nisanlandim, sevdigim adamla :)
malesef bizim dügünde 2014'de, bende kendimi tek hissediyordum.. günler resmen gecmek bilmiyor. Nisanlim Türkiyede ben yurtdisindayim, özlem dahada baska oluyor..
Hic nisanlinizla balayi konusunu actinizmi :)
Bende mart sonu nişanlandım canım.
Bizim de senin gibi 2014 e kalıcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?