2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

sağol perim
inş tüm sınavların iyi geçer, benim de dün bitti, bugün kpss çalışmaya devam
tatlım ben evim sensine gitmedim gitmicem çünkü ben bi güney kore tutkunuyum ve bu filmin orjinali a moment to remember. özcan deniz senaryoyu çalmış kendine uyarlamış, resmen her anı her sahnesi aynı. bak ammavelakin gitmiş, o da hiç beğenmemiş, aksine komikti her sahnesi aynıydı diyo ki ben daha fragmandan anladım. eğer imkanınız varsa a moment to remember ı izleyin derim.

sedefim bayıldım bunlara, güle güle kullan ben de alacağım inşallah. Hem sağlıklı hem de çok tatlı duruyorlar

nasıl olmuş kızlar? ben yaptıımm

Eki Görüntüle 555603
ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyor. Benim de bazen dersleri bir kenara atıp el işi yapasım geliyor.

Allah zihin açıklığı versin kuzum, benim de son 2 sınavım kaldı, sınav haftalarından nefret ediyorum.. Hayırlısıyla atlatırız inşallah.
Bu arada evim sensin' gittik biz de bu hafta sonu. Sedefcim de söylemiş. Taklit bir film olduğu için, ve orijinalini de daha önce izlediğim için, tek kelimeyle berbattı. Özcan deniz'in o kasıntılı, artistik(!) hareketleri, fahriye evcen'in o şımarık, yapmacık tavırları sevgilimle beni çileden çıkardı resmen. A moment to remember'ı izlemeyenler beğeniyor genelde konusu güzel olduğu için ama ben kesinlikle orijinalini izlemenizi tavsiye ederim.
Sinemaya gidecekseniz hala vizyondaysa "uzun hikaye"ye gidin derim ben canım. Biz evim sensin'in ertesi günü bu filme girdik ve Kenan İmirzalıoğlu'nu normalde pek sevmeyen ben resmen aşık oldum. Yok böyle bir oyunculuk. Hele ki Özcan Deniz kasıntılığından sonra iyice hayran kaldık filme

Kızlaarr, bu arada ben de ciddi anlamdaki ilk çeyiz alışverişimi yapmış bulunuyorum.
English home internet sitesine üyeydik sevdicek de ben de.. İnternet sitesine üye olanlara 20 tl.lik hediye çeki vermişler sağolsunlar:)
Ben de 20 tl bende, 20 tl sevgilimde olan hediye çeklerini fırsat bu fırsat çeyizimde değerlendireyim dedim.
Bu ikisini aldım, ve aldıktan 15 dk sonra bitti resmen. Sonuncularını biz aldık galiba
Birini benim hesabımdan diğerini sevgilimn hesabından aldık, 30ar tl'ye geldi.
Eki Görüntüle 556494
Eki Görüntüle 556495
Gelmelerini ve ileride kullanabilmeyi heyecanla bekliyorum

bunlar çok güzel meleğim english home olunca bi başka oluyor tabii
kuzucum ben de cam diye aldım zaten, daha 3 sene öncesinden çeyizine hiçbişey almamışken süt şişesi alan bi manyak olarak düşünmeyin hem cam hem inekli bulamam belki bi daha dedim hem evde şimdilik koymaya yer açtı annem, orası dolana kadar alıyorum, düğüne az kala kutular evde uçuşsa da fark etmez :119:

kulallanırken batmaz mı onlar canım :26:
pek anlamam ben ama görünüş olarak güzel olmuş

teşekkürler cnmm.. diğer tarafı düz ama bana göre de kullanışlı değil.. işte çeyizlerdeki görünüşte güzel ama kullanmaya gelmeyen gereksiz şeylerden biri oldu.. :)) aslında çok karşı olduğum türden şeyler ama, evdeki malzemelerle bakalım ne olacak diye yaptım.. :))

teşekkür ederim şekerimm.. sen de beğeniyorsan daha çok içime sindi şimdi.. alayım barii.. tencere tava modası gecmez nasılsa 2014 e :))
gitmedim ben evim sensin e.. oyüzden yorum yapamıycam (
sınavlarının da hepsi çoook güzel geçer inşallah :))) ben çok şükür dersli-sınavlı günleri geride bıraktım... gerçi özlüyorum daa :))

canımmm maşallah ne hamaratsın çok güzel olmuş
el emeğinin yerini hiçbir şey tutamaz zaten

sağol canımcımm... seviyorum böyle işlerle uğraşmayı.. her ne kadar gereksiz, kullanışsız bulsam da, yapması zevkli...

ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyor. Benim de bazen dersleri bir kenara atıp el işi yapasım geliyor.

teşekkürler canımm... yaa sonra dersleri çok özleyeceksinn... ben çok özlüyorum.. daha 2 ay olmadı bile ama, şimdi boşluktan sıkıntıdan patlıyorum..ondan bu işlere sardım :))

bunlar çoooook güzell.. güle güle kullan tatlımm...hatta daha dün annemle english home a gitmiştik, bunlara baktık alsak mı diye de, sonra dedim bi indirim yakalarım belki, bekleyeyim birazz... :))

Son düzenleme:
bende varım tatlım yalnız değilsin.. :') hatta kaderimiz bir gibi benimde yaklaşık 3 senelik bir ilişkim var martta 3. seneyi dolduruyoruz inşallah.kendisi geçtiğimiz sene bitirdi üniversiteyi ama gel gör ki uzattı uzatmaları oynuyor şu anda okul,iş,askerlik.. benimde okulum var tabi bu seneyle 2 senem daha var o yüzden 2014 gelini olmak niyetindeyim bende Allah'ın izniyle.hatta sözlüm bizzat 11 mayıs 2014 istiyor düşürmüyor ağzından"komik şey.. geç olsun güç olmasın diyorum.. )

2014 GELİNLERİNİN MUTLULUK TABLOSU

NİCK - TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ - KALAN GÜN SAYISI

(Ammavelakin) 30 Mayıs 2015/915
(Cesurcvcv) 1 Haziran 2014/552
(Ecm ) 10 Mayıs 2014 / 530
(Edss ) 1 Ağustos 2014 / 613
(ErreS ) 14 Eylül 2014 / 657
(Gülin-89) 10 Haziran 2015 / 926
(Harmonyy) 29 Haziran 2015/ 945
(Lajoie) 14 Haziran 2014 / 565
(Opra ) 25 Mayıs 2014 / 545
(Sedefonur) 23 Temmuz 2015 / 969
(Seliminzeynebi) 15 Eylül 2015 / 1023
(SimgeD) 13 Eylül 2015 / 1021

Gelincikler merhabaaa. :)
Nasılsınız? Her şey yolundadır inşallah.
Vizeler nedeniyle giremedim, özledim sayfamızı. :)

Sedefimm listemizi güncellemişsin, ellerine sağlık canım benimm. :)

Gizemimm nasılsın? Sınavlar nasıl geçti canım benimm ayağın nasıl? Listeden çıkardım seni kuzum çıkmak istiyorum dediğin için. Yeni bir tarih belirlediyseniz ekleyeyim birtanem.

Zevklerimiz uyuşuyor seninle valla canım oho daha çok kararsız kalıcaz çok güzel modeller var ama birini seçmek lazım,git bak en çok hangisi gönlüne yatıyosa al gitsin,ben öyle yapıyorum o an kararımı veriyorum tupperware evet onlardan da lazım e napalım en sağlıklılarını seçip seçip alıcaz,aman neler yapıyoruz hem öyle değillmi ): en güzel çeyizler bizim olsun kızlarrrr yuvalarımızda olduğumuzda da burda yazdıklarımızı hatırlayıp gülümseyelim, erkekler bu kadar değil malesefkii

Sana da merhaba gelincikkkkkkk
İyiyim ben kendi adıma,bazı ailesel problemlerim dışında herşey yolunda Allah'a bin şükür...
Valla benim de bi taRİHİM VAR ekleyin beni 15 HAZİRAN 2014

2014 GELİNLERİNİN MUTLULUK TABLOSU

NİCK - TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ - KALAN GÜN SAYISI

(Ammavelakin) 30 Mayıs 2015/915
(Cesurcvcv) 1 Haziran 2014/552
(Ecm ) 10 Mayıs 2014 / 530
(Edatuccar ) 15 Haziran 2014 / 572
(Edss ) 1 Ağustos 2014 / 613
(ErreS ) 14 Eylül 2014 / 657
(Gülin-89) 10 Haziran 2015 / 926
(Harmonyy) 29 Haziran 2015/ 945
(Lajoie) 14 Haziran 2014 / 565
(Opra ) 25 Mayıs 2014 / 545
(Sedefonur) 23 Temmuz 2015 / 969
(Seliminzeynebi) 15 Eylül 2015 / 1023
(SimgeD) 13 Eylül 2015 / 1021

Edacımm ekledim seni listemize, hayırlı olsun canımm tez zamanda kavuşalım inşallah sevdiklerimize.

Bende yazin nisanlandim, sevdigim adamla :)
malesef bizim dügünde 2014'de, bende kendimi tek hissediyordum.. günler resmen gecmek bilmiyor. Nisanlim Türkiyede ben yurtdisindayim, özlem dahada baska oluyor..
Hic nisanlinizla balayi konusunu actinizmi :)

Bende mart sonu nişanlandım canım.
Bizim de senin gibi 2014 e kalıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…