çok sevindim senin adına canımm.. Allah tez zamanda kavuştursun inşallah nişanlınla da, çabucak bitirsin askerliği de gelsin ...
Kahvaltı takımın da hayırlı olsun tatlım..resmi var mı? ben de bu aralar kahvaltı takımı bakıyorum...
iyiyiz biz de, her şey yolunda gibi şimdilik.. :))
Tez zamanda kavuştursun da evlenek artık 1553 gün oldu kız:18:
kahvaltı takımını ikeada fırsat köşesinden aldım canım,benimki bir ara ordaçalışıyordu,50 tlye,günlük beyaz,çay kaşıkları cam..
ama bernardoda harika kahvaltı tkımları var misafir için,alıcam bende benimki gelince işteee :)
hep yolunda olsun heeep
biz 2013 te düşünüyoruz düğünü fakat para durumumuza bağlı herşeyi ikimiz yapıcz yetişmezse 2014te olacak inşallah yetişir bacılar
süt şişesi aldım :119:
Eki Görüntüle 555503
ne şirinmiş onlar öyleeee :)))
dimi canım ben de çok sevdim4 yaşımdan beri süt içmeyen ben, birini sevdicek için aldım, onun reflüsü var, midesini süt rahatlattığı için sütü mecbur kullanıcaz, diğerine de ayran koyarım dedim
amiinn, inşallah :)) maşallah bayaa olmuş
hayırlı olsun tekrar kahvaltı takımın..haklısın bernardodakiler çok hoş.. ben de oradan almayı düşünüyorum,romance ı beğeniyorum en çok, gerçi jardin de güzel :) hatta geçenlerde %50 indirimde alayım demiştim ama kararsız kaldım daha çok var ya ozamana başka şeyler beğenirsem diye ama, o zamandan beri de bakıyorum, bernardodan başka yerde de begendiğim olmadı daha.. çoğu seramik, ben de seramik almak istemiyrm, bir süre sonra çatlaklar oluşuyor yüzeyinde..
Canım kahvaltı takımını 1 ay kala bile alsan evlenmeden bambaşka birşey görürsün bunu alsadım dersin :) ufaktan ufaktan al ya da kenara paranı koy zaman yaklaştıkça alırsın hepsiniseramik tencere takımı almanı tavsiye ederim, komşumuz aldı yeni bir takım ve çok memnun yapışma kokma yapmıyormuş,günlük kullanımda tavsiyemdir,plastik kek kalıpları kurabiye kalıpları da çok hoş
haklısın beğendikçe yavaş yavaş almak lazım, yoksa son zamanlarda çok sıkışacağız... seramik tencere düşünüyorum bu aralar.. hisarınki nasıl acaba? çkb ve tencere setlerimi hepsini oradan alayım diyorum...
plastik kek kalıpları çok hoş görünüyor ama sağlık açısından tereddütüm var :/ sanki pek sağlıklı değil gibi geliyor bana...
Güzel olmuş canım. Ellerine sağlık...
teşekkürler... evde boşluktan, can sıkıntısından ne yapacağımı şaşırdım, kendime böyle işler buluyorum :)
Yani canım almak lazım,kenara para koyalım demekle de olmuyor malesef gidiyor,taksite girince meccbur ödüyoruz,ben altım schaferdan yemek takımı + çelik tencere seti + çatal bıçak takımı + gümüş çay bardakları tepsisi şekerliği takım olarak hepsini 2000 e aldım her ay ödüyorum yavaş yavaşş
seramik tencere komşumuz aldı markasını sorarım ama çok hoşuna gitmiş memnunmuş biraz tuzluymuş fiyatı öğrenirim aldımı bi kere alıp tam almak lazım.
normal kek kalıplarının ne kadar sağlıklı olduğunu biliyomuyuz ki canım ve o plastiklerin sağlıklı olanları da var paraya kıymak lazım azck
ben de hisardaki şu seti almayı düşünmüştüm, 1500 tl ye indi satıcı..
Eki Görüntüle 556034
çkb olarak bahama modelini beğendim bu sette... ama bnm aklım bir yandan hala diomandline serisinde, ondan bir türlü karar verip alamadım bu takımı da.. sürekli bir kararsızlık yüzünden alamıyorum bir şey :)) ne olacak halim bilmiyrm ki..
diğer kek kalıpları da dediğin gibi ne kadar güvenilir de, işte plastik en zararlısı yine.. ne kadar kaliteli olsa da yüksek sıcaklıkta yiyeceklere nüfuz ediyor .. en güvenilir bildiğimiz tupperware idi, onla ilgili de sağlık yönünden bir sürü olumsuz şey duyuyorum son zamanlarda.. ama mecbur kullanıyrz işte, artık olabildiğince az kullanmaya bakıcaz :) sağlıksız filan ama silikon kalıplar da lazım olacak yine, güzel şekilli şeyler için, ne yapalım her gün kullanılacak şeyler değil nasılsa..
süt şişesi aldım :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?