2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Aminn amin canım bende internet sitelerinden birkaç davetiye modeli beğendim haftasonu bakicaz onada inşallah, Rabbim yardım ediyor bir şekilde son 50 guuunn

ben de bakıyorum ama beğendiklerim pahalı hep napcam bakalım az kaldı senin valla sen döncen ben hala 40 larda olcam

ben de bakıyorum ama beğendiklerim pahalı hep napcam bakalım az kaldı senin valla sen döncen ben hala 40 larda olcam

Nisanda sedef davetiye yaptırmıştık basılmıştır ben, düğünde de onun kataloğundan baktım 1-2 tane güzel geldi ama Canlı görmem lazım Ayy Evvet canım ya inşallah o zamanları gorucezzz

aman abartanlara bakıyorum ne o oyle ya gelınlıklerı kus tuylu muylu falan deryanın gelınlıgıde cok hos mesela sade sık benım secdıgımde oyle abartılı guzellıgı sevmıyorum sade sık durucak

aman abartanlara bakıyorum ne o oyle ya gelınlıklerı kus tuylu muylu falan deryanın gelınlıgıde cok hos mesela sade sık benım secdıgımde oyle abartılı guzellıgı sevmıyorum sade sık durucak

Evet çok güzelBende sadelikten yanayım abartıları hiç sevmedim sevemem canım Az çok zaten gelinlik topiğimi gezdiysen anlamışsındır tarzımı

Nisanda sedef davetiye yaptırmıştık basılmıştır ben, düğünde de onun kataloğundan baktım 1-2 tane güzel geldi ama Canlı görmem lazım Ayy Evvet canım ya inşallah o zamanları gorucezzz

benimde sedefti canım güzel var evet ama bu sefer karikatürlü mü yapsam diyorum acaba

Evet çok güzelBende sadelikten yanayım abartıları hiç sevmedim sevemem canım Az çok zaten gelinlik topiğimi gezdiysen anlamışsındır tarzımı

aynen canım senın nasıl bısı ıstedıgın az cok bellı ama cok guzel bır gelınlık secıcegınden emınım

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr nasılsınız?
Neler oldu ben yokken bakayım. Ben çok yoğun günler atlattım biliyorsunuzdur.
Ama çok şükür çook güzeldi.
Bugün itibariyle iki haftalık nişanlı bir kızçeyim
Darısı tüm bekleyen, isteyen kızçelerimizin başına

neler kaçırmışımmm nişanlandın birde 2 hafta oldu he maşallahh ALLAH daim etsin kuzuum bende 1 sene sözlülüğün ardından 10 haziran için nişan tarihi aldık nasipse seneyede düğün zaten

neler kaçırmışımmm nişanlandın birde 2 hafta oldu he maşallahh ALLAH daim etsin kuzuum bende 1 sene sözlülüğün ardından 10 haziran için nişan tarihi aldık nasipse seneyede düğün zaten

Canım çok teşekkür ederim. Oldu çok şükür öncesinde geçmeyen zaman şimdi hızlı mı geçiyor ne Ama nişanlılık harikaymış Size de çok sevindim, hayırlı olsun canım, şimdi sen hazırlıklarla ilgileniyorsundur, her anın tadını çıkar

Selam herkese ben de bi ara yazıyordum bu topiğe sonra aklımdan çıkmış.
Sözlendim ben de 5 ay oldu çok şükür :) nişan hazırlıkları yapıyoruz, tarihe bir türlü karar veremedik.
Mayıs istiyorum ben ama final dönemine denk gelmemesi lazım,sözlümün ayrı benim ayrı final zamanım ortak paydada buluşamadık

selam kızlar nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz bir süredir giremedim buraya

merhaba hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsn :) haziranda yapabilirsinz o zaman.
selam kızlar nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz bir süredir giremedim buraya

slm canım bayadr görünmüyosn valla harbiden. Ben iyiym şükür sn nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…