2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Elbiseni merak ediyorum kuzumHayırlı olsun canım çabucak bitsin diğer eksiklerde paylaşırsan görmek isterim herşeyini

Elbiseni merak ediyorum kuzumHayırlı olsun canım çabucak bitsin diğer eksiklerde paylaşırsan görmek isterim herşeyini

canım elbısenın resmını cektırmedı aldıgım yer ama yarın veya hafta sonu alıcam allah kısmet ederse ozaman ceker gonderırım sana maıl yoluyla

13 Şubat 2014...
Kaç Gün mü Kaldı :123::119:​

2014 GELİNLERİMİZ

dimple91 -29 Mart 43 Gün :123:

ozlembloom - 5 Nisan 50 Gün :123:

tugcecan - 2 Mayıs 77 Gün :123:
edaa91 - 11 Mayıs 86 Gün :123:
anatkh018 - 18 Mayıs 93 Gün :123:
seh_tim - 24 Mayıs 99 Gün :123:
tutkku - 25 Mayıs 100 Gün :123:

drajem - 6 Haziran 112 Gün :123:
anabelgunes - 7 Haziran 113 Gün :123:
mutlugul - 7 Haziran 113 Gün :123:
tugce0107 - 19 Haziran 125 Gün :123:
Sedef1 - Haziran 136 Gün :123:
bal_hatun - Haziran 136 Gün :123:

yengec123 - 9 Ağustos 176 Gün :123:
AskInihan - 12 Ağustos 179 Gün :123:
kedifatos - 23 Ağustos 190 Gün :123:
Ebisssss - 30 Ağustos 197 Gün :123:
LoadedGun - 31 Ağustos 198 Gün :123:

ecm - 4 Eylül 202 Gün :123:
AYNISC - 5 Eylül 203 Gün :123:
zkm - 6 Eylül 204 Gün :123:
arzu_91_03 - 7 Eylül 205 Gün :123:

Perim35 - 21 Kasım 280 Gün :123:

bujucloud - 27 Aralık 316 Gün :123:

2015 GELİNLERİMİZ​

SimgeD - 26 Nisan 436 Gün :123:

PammukSeker - 30 Mayıs 470 Gün :123:
hayalperisiii - Mayıs 471 Gün :123:
Mutella - Mayıs 471 Gün :123:

YEKTA61 - 21 Haziran 492 Gün :123:

december90 - Temmuz 532 Gün :123:

tanemmmmm - Ağustos 563 Gün :123:

seliminzeynebi - 20 Eylül 583 Gün :123:

Arkadaşlar Listeye Eklenmek İsteyenler Olursa Lütfen Özel Mesaj Atsınlar

Sade iyidir canım biliyorsun

evet canım sadecıyım ben gelınlıgımıde oyle buldum bakalım onu dıktırıcem gelınlık olarak bır kac yere fıyat sordum kaca dıkersınız dıe 1750 dedıler ama gelınlık 21 verdı o fıyatı dahada asagı cekerım ben baska modacılarda

Danteline tülüne dikkat et canım hangi modelden çalışacaklarına bak ama inşallah gönlüne göre olur

Rabbim bugünlerimizi aratmasın tek derdimiz bu olsun inşaAllah bende henüz karar veremedim onu bırak davetiyemi bile seçmedim henüz hepsi hallolsun istiyorum ya aklımda bişey kalmasın kafam rahat olsun son 1 ayım istiyorum

Canımsınnn
Çok Teşekkür ederim
Mutluluğa Az Kaldı

ellerine sağlık canım

Danteline tülüne dikkat et canım hangi modelden çalışacaklarına bak ama inşallah gönlüne göre olur

ınsallah canım ya bır su nısanı atlatalımda ekımden sonra yaptırıcam zaten sezonda bıtmıs oluyor baya dusuyor fıyatlar gecen bır moda evınde 700 den baslıyordu gelınlık ler aralıkda bakalım sezon bıtınce daha uyguna alırım ben

En güzeli canım bende sözden sonra kışın bakmayı düşnüüyorum Kasım-Aralık-Ocak en güzel aralık gibi bakalım inşallah istediğimiz gibi gelin&damat oluruz:123:

En güzeli canım bende sözden sonra kışın bakmayı düşnüüyorum Kasım-Aralık-Ocak en güzel aralık gibi bakalım inşallah istediğimiz gibi gelin&damat oluruz:123:

ınsallah nehırım ya ben cok stres oluyorum valla ama cok ıyı bır kuafor buldum nısan ıcın dugunde nolcak bakalım nısan ıcın goztepe desay kuafore gıdıcem cok meshur ordan cıkan gelınler cok ıyı oluyor makyajından sacına tırnagına

O kısımlar bana uzak keşke fikrim olsa canım bende Hatıce kaşıktı galiba buralara biraz daha yakın onu görüyorum takip ediyorum bakalım düğüne yakın gidip konuşmak istiyorum saçı makyajı güzel zaten istediğim saçtada bir zorluk yok klasik saçMakyajıma çok önem veriyorum öyle yapmalıki ne basit sönük olmalı insanın suratı ne de parıltılar içinde gerçek yüzünü kapatmalı ortasında birşey olmalı ama işte bakalımBirde ben acaba makyaj ürünlerimi alsam öyle yapsalarmı diyorum herkesin kullandığı farklı mac veye kryolan ürünleri iyi diye duydum makyajta kullanmak için mac ürünlerini almak istiyorum ama oldukça pahalılar ve gittiğim kuaförün hangi ürünleri kullandığıda önemli ayrıca ya onun sahte ürünleriyse çok karışık en iyisi ben alayım içimde kalmasın diyorum

Aminn amin canım bende internet sitelerinden birkaç davetiye modeli beğendim haftasonu bakicaz onada inşallah, Rabbim yardım ediyor bir şekilde son 50 guuunn

Canlarr nasılsınız neler yapıyorsunuz bakiimmm

bende dogal dursun ama guzel olsun makyajım ıstıyorum oyuzden desaya gıdıyorum cok guzel makyaj yapıo fc de sayfası var desayın ordan bak alternatıf bulursun sacdı makyajdı

Canlarr nasılsınız neler yapıyorsunuz bakiimmm
İyiyim canım sen nasılsın
bende dogal dursun ama guzel olsun makyajım ıstıyorum oyuzden desaya gıdıyorum cok guzel makyaj yapıo fc de sayfası var desayın ordan bak alternatıf bulursun sacdı makyajdı

Aklımda bulunsun kuzum bir araştırayım bakalım zaten araştırmadığım şey kalmadı düğüne kadar valla kaşif çıktım Hayır bu kadar araştırmaya yoğunluğa alıştım düğünden sonra araştıracak iş kalmayacak depresyona girerim diye korkmuyor değilimSaçım makyajım kafamda oluştu sadece dediğin gibi doğal birşeyler istiyorum peri gibi olmak abartmamak gelin gibi değil tarz bir gelin olmak istiyorumne mantıksız bir cümle oldu farkındayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…