2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet bugün çok yoğunum canım :18:hafta bitsin artık yetti gari

Ne saçma insanlar var ya düzeltiğinize sevdindim kuzum çok gereksiz insan var

Edam azıcık kaldıkiNasılsın canım

öyle oluyor tabi arada binbir çeşit insan binbir çeşit fikir var herkesle iyi olcaz diye bi kaide yok ama saygılı olmak durumundayız

Bizimkiler çabuk girdi nedense canım ya, aman aman böyle iyi canım ne kadar geç Başlarsa duygusallasmalar O kadar iyi :)

bir set beğendim 900dü ama ağır setlerden değil sonzuluk kolyesi,yüzüğü,küpesi ince bişi yani.. sevdiğime dedim ki annen almaz böyle bişi millet laf eder diye beğendim sen alsana diye şakasına takıldım oda demez mi annem setini almış evde var diyordu diye benim şartellerim attı yaa bende saf saf internetten bakıyorum ki bu uygunmuş bu iyimiş burada iyi şeyler varmış diye çattım sevdiğime kısmet falan dedi dedim ne kısmeti ben takacağım bişi bende saf saf bakıyorum netten falan dedim oda sıkıntı yapma beğenmezsen satarız istediğini alırız dedi bende iyi dedim şu ana kadar beğenerek taktığım hiç bişi yok ne tek taşım ne söz bilekliğim... bunlara birde set eklendi severek takacağım tek şey sanırım alyansım olacak tabi inşallah

darısı da bana olsun inşallaah
inşallah ondan bana da olsunn :)

valla canım bende çok sinir oluyorum böle şeylere hadi kendisi gidip beğense tmam derim de niye annesi beğeniyo.normal bilezik filan tmamda seti gelin beğenir diye biliyorum ben ama tabi belki onlarda öledr ama sn sinirlenme pozitif düşün beğenmezsn söylersin değiştirirler olmadı

Iyi geceler herkese günlerdir uzerimdeki kasvetli havayı ve duygusal modu, Şehzade mustafanın ölümüne üzülerek ve ağlayarak attım valla rahatladım yaniii

Iyi geceler herkese günlerdir uzerimdeki kasvetli havayı ve duygusal modu, Şehzade mustafanın ölümüne üzülerek ve ağlayarak attım valla rahatladım yaniii
gitti mi şehzade o bölümü özellikle izlicektim unutmuşum yaa tabi evde maç açık olunca aklına gelir mi insanın

günaydın gelinciklerimmm

gitti mi şehzade o bölümü özellikle izlicektim unutmuşum yaa tabi evde maç açık olunca aklına gelir mi insanın

günaydın gelinciklerimmm

Günaydın canimcim :) evet gitti Şehzadem, yarın yatak odamiz gelicek yapmam gereken çok iş varda kalkabilirsem başlıcam sen nasılsın canim

Günaydın canimcim :) evet gitti Şehzadem, yarın yatak odamiz gelicek yapmam gereken çok iş varda kalkabilirsem başlıcam sen nasılsın canim

iyiyim bende kuzum -300gramla başladım güne çok mutluyum hatta 14 şubatta yatak odasının gelmesi mmm çok manidar ikinizin birbirine hediyesi bu olsa gerek

iyiyim bende kuzum -300gramla başladım güne çok mutluyum hatta 14 şubatta yatak odasının gelmesi mmm çok manidar ikinizin birbirine hediyesi bu olsa gerek

300 gr 300 gramdir canım bence güne iyi başlama sebebi işte banada manidar geldi komidin hediye edicem ben :) pazarda düğün yerine gidicez videoyu ve fotoğrafı konusucaz :))

300 gr 300 gramdir canım bence güne iyi başlama sebebi işte banada manidar geldi komidin hediye edicem ben :) pazarda düğün yerine gidicez videoyu ve fotoğrafı konusucaz :))

dimi canım ya benim için çok büyük bi rakam olmasa da geleceğine gitmesi sevindirici o yüzden enerjim tavan şimdilik çok güzel fikir en azından ikiniziden kullanacağı bi hediye olcak kuzum salona gidince tüm detayları konuşun girişi çıkışı konseptin nasıl olacağı bahşiş olayını falan sıkıntı yaşamayın biz nişanda bahşişten kurtulamadık ve çok can sıkıcı bi olay gerçekten o kadar insanın içinde

Aynen canım salonu tutarken konuşmuştuk bahşiş olayını ama yine açarım konuyu zaten düğünden 1 hafta önce provaya cagircaklarmis daha dans ve giriş müziği bulmam lazım, dans provası da yapmamız lazım ya Allahım derdime bak :)

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine kar falanda yağmıyor hiç hava mikropluHazırlıklar nasıl peki heyecanı güzel

hazırlıklar devam edıyor ıste kuzum mobılyalarımızı aldık tv numuzu aldık nısanlıgımı aldım bır ayakkabım kaldı onuda elbısem tadılatta onu alırken bakıcam bakalım gercı nıan alısverısındede alabılırım ama var nısan alısverısıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…