Evet bugün çok yoğunum canım :18:hafta bitsin artık yetti gari
Ne saçma insanlar var ya düzeltiğinize sevdindim kuzum çok gereksiz insan var
Edam azıcık kaldıkiNasılsın canım
Bizimkiler çabuk girdi nedense canım ya, aman aman böyle iyi canım ne kadar geç Başlarsa duygusallasmalar O kadar iyi :)
öyle oluyor tabi arada binbir çeşit insan binbir çeşit fikir var herkesle iyi olcaz diye bi kaide yok ama saygılı olmak durumundayız
Evet canım kişi sevmek zorundada değil aynı fikirde olmak zorundada ama saygılı olmak zorunda
nehırım naber nasılsın
inşallah ondan bana da olsunn :)darısı da bana olsun inşallaah
bir set beğendim 900dü ama ağır setlerden değil sonzuluk kolyesi,yüzüğü,küpesi ince bişi yani.. sevdiğime dedim ki annen almaz böyle bişi millet laf eder diye beğendim sen alsana diye şakasına takıldım oda demez mi annem setini almış evde var diyordu diyebenim şartellerim attı yaa bende saf saf internetten bakıyorum ki bu uygunmuş bu iyimiş burada iyi şeyler varmış diye çattım sevdiğime kısmet falan dedi dedim ne kısmeti ben takacağım bişi bende saf saf bakıyorum netten falan dedim oda sıkıntı yapma beğenmezsen satarız istediğini alırız dedi bende iyi dedim şu ana kadar beğenerek taktığım hiç bişi yok ne tek taşım ne söz bilekliğim... bunlara birde set eklendi severek takacağım tek şey sanırım alyansım olacak tabi inşallah
nişanlıma damat hediyesi aldım kızlar olabilirmi fikrinizi bekliyorumEki Görüntüle 975122 Eki Görüntüle 975123
gitti mi şehzadeIyi geceler herkese günlerdir uzerimdeki kasvetli havayı ve duygusal modu, Şehzade mustafanın ölümüne üzülerek ve ağlayarak attım valla rahatladım yaniii
gitti mi şehzadeo bölümü özellikle izlicektim unutmuşum yaa tabi evde maç açık olunca aklına gelir mi insanın
günaydın gelinciklerimmm
Günaydın canimcim :) evet gitti Şehzadem, yarın yatak odamiz gelicek yapmam gereken çok iş varda kalkabilirsem başlıcam sen nasılsın canim
iyiyim bende kuzum -300gramla başladım güne çok mutluyum hatta14 şubatta yatak odasının gelmesi mmm çok manidar ikinizin birbirine hediyesi bu olsa gerek
300 gr 300 gramdir canım bence güne iyi başlama sebebi işte banada manidar geldi komidin hediye edicem ben :) pazarda düğün yerine gidicez videoyu ve fotoğrafı konusucaz :))
dimi canım ya benim için çok büyük bi rakam olmasa da geleceğine gitmesi sevindirici o yüzden enerjim tavan şimdilik çok güzel fikir en azından ikiniziden kullanacağı bi hediye olcakkuzum salona gidince tüm detayları konuşun girişi çıkışı konseptin nasıl olacağı bahşiş olayını falan sıkıntı yaşamayın biz nişanda bahşişten kurtulamadık ve çok can sıkıcı bi olay gerçekten o kadar insanın içinde
İyiyim canımcım sen nasılsın asıl neler yapıyorsun nerelerdesin
valla buralardayım canım nısan hazırlıgı var malum ve yıne grıp oldum onun pencesınde bogusuyorum
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine kar falanda yağmıyor hiç hava mikropluHazırlıklar nasıl peki heyecanı güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?