2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hey gelinlik bakan canlarımmm merak ettiğim bişi var kiralık gelinlik ile satın alma arasında sadece 200 300 400 mü oynuyor? eğer öyleyse gelinliğimi ALLAH nasip ederse almak istiyorum bir anı yaa

evet canım yaa o kadar fark ediyor yerin varsa al ama bir zaman sonra malesef gözüne fazlalık gelecek

Beylikduzunde eşya üzerine bi mağaza var çok büyük 3-4 katlı hersey var biz avizelerimizi ordan aldık davetiyeyi de oradan siparis ettik indirim çok yapıyorlar siz bayagi kalabalık olacaksınız canım masallah

canım ya o kadar gelen olurmu bilmiyprum ama babam herkese veriyor..bide benim sinir oldugum örnegin ayseye 10 davetiye veriliyo şuna şuna sen ver yakınsın diye ama genelde ayşede kalır o davetiyeler çöpe gider sahiplerine ulasmaz bende diyorumki götüremeyecegin kişilere bırakma ara söyle hem kesin olsun ama yok

Babalar öyle canım ya ben nişanda kendim dağıtım cogunu ekstra hiç vermedim hatta eski iş yerimde herkese vermiştim şimdi çoğuna veresim bile yok

hey gelinlik bakan canlarımmm merak ettiğim bişi var kiralık gelinlik ile satın alma arasında sadece 200 300 400 mü oynuyor? eğer öyleyse gelinliğimi ALLAH nasip ederse almak istiyorum bir anı yaa
evet canım en fazla 400dür yani gelinlikten gelinliğe değişiyor tabi ama şahsi fikrim alma derim ben

anladım canım aslında evet baktırmak lazım var mı bişey yok mu diye en azından önlem alınabilir mantıklı düşünmüşsün canım

Beylikduzunde eşya üzerine bi mağaza var çok büyük 3-4 katlı hersey var biz avizelerimizi ordan aldık davetiyeyi de oradan siparis ettik indirim çok yapıyorlar siz bayagi kalabalık olacaksınız canım masallah

ismi ne canım oranın bi tane gördüm de pazar günü oramı acaba :26:

Babalar öyle canım ya ben nişanda kendim dağıtım cogunu ekstra hiç vermedim hatta eski iş yerimde herkese vermiştim şimdi çoğuna veresim bile yok

canım evet nişana gelen yakın arkadaslarına ver yeter oda az para degilki bu dönemde nereden kıssak diyor insan..ya bide benim için hayalimde varsa paraya deger ama yoksa ne kadar ucuz o kadar iyi nikah sekeri ve davetiye dagıtılacak ve %95 çöpe atacak atmasalar bile gerci cok para vermek istemiyorum benim mutlulugumu etkilemeyecek şeyler sonucta

Evet canimm muayenede bişey kaybedilmez gideyim bilgi veririm sanada
Eskidji Bazaar diye bi ama çok büyük cesitte çok fazla

Geri geldim canm sabah birşey yiyemiştim birşeyler atıştırdım
Ama birazdan çıkcam canım, ders yapmam gerekiyor biliyorsun belki 2 hafta var belki 3 :18:

evet yine özlicez birbirimizi bakk sen böyle uzak kal kal sonra dügün günü gelecek iyice özlicez

bende herkese tek tek dağıttım ama sonra pişman oldum dağıtacağıma çöpe atsaymışım keşke diye

bizimkilerde 300 tane istiyor ama Allah'tan damat tarafı 100 veya 200 en fazla yeter bize demişti genelde telefonla çağırıyormuş onlar çünkü

Evet canimm muayenede bişey kaybedilmez gideyim bilgi veririm sanada
Eskidji Bazaar diye bi ama çok büyük cesitte çok fazla

yenibosnada da var o canım eskidji kocaman oraya gitsem ben aynıdır herhalde

inşallah bizim karsı tarafta az ister en mantıklısı canım ya
Deme öyle ama
Geçen hafta hep sen misafirlikteydin kuzum
Ah Edam olsunda, Martın ortasından itibaren hiç çıkmam

evet öyle oldu bende o dönemde cok sık gelemem sanıyorum :44:

Görmedim orayı ama aynıdır herhalde canım biz 6 avize 2 abajur 280 tl verdik çok indirim yapiyorlar

Görmedim orayı ama aynıdır herhalde canım biz 6 avize 2 abajur 280 tl verdik çok indirim yapiyorlar

aa iyyimiş ben 3 tanesine 200 vermiştim 2 sene önce hemde çok kalitesizdi annemlere almıştım bütçem ona yetmişti napim
inşallah bizim karsı tarafta az ister en mantıklısı canım ya

evet öyle oldu bende o dönemde cok sık gelemem sanıyorum :44:

inşaAllah canım ya istediğin gibi olsun herşey

yaa ben bloga yeni katıldım bende agustos geliniyim :) 19 agustosta düğünüm var.balayı için arastırma yapıyoruz alanya garanada luxury otele karar verdik.Ama hala kararsızım :26:

kızlar annemin dantelleri diye konum var. Eğer bakarsanız belki beğendiğiniz dantel çıkar çeyizinize inanın eli çok güzeldir. Pişman olmazsınız. Çok ihtiyacı var şuan

Kızlar, artık eve internet bağlattım. Doyasıya girebilirim buraya.

Mobilyalarımıza karar verdik biz de.

Enza mobilya Visage serisi komple :)

Bende 2014 geliniyim 4 Mayıs'ta inşallah:) ev vs herşey hazııırr.. Davetiye,nikah şekeri kaldı.. Kızlar sormak istediğim birşey var halı tercihlerinizi neye göre yapıyorsunuz ? Ben hiç anlamıyorumda

Kızlar, artık eve internet bağlattım. Doyasıya girebilirim buraya.

Mobilyalarımıza karar verdik biz de.

Enza mobilya Visage serisi komple :)

Internetin ve mobilyalariniz hayırlı olsun canım bizde enza dan aldık born serisi yemek odası ve koltuk takımıyla koltukları özellikle çok kaliteli iyi günlerde kullanın inşallah

Bende 2014 geliniyim 4 Mayıs'ta inşallah:) ev vs herşey hazııırr.. Davetiye,nikah şekeri kaldı.. Kızlar sormak istediğim birşey var halı tercihlerinizi neye göre yapıyorsunuz ? Ben hiç anlamıyorumda

Hayırlısı olsun canım hosgeldin, bende halidan çok anlamam ama araştırmalarım sonucu Royal ve Pierre Cardin tavsiye ediliyor canim

Hayırlısı olsun canım hosgeldin, bende halidan çok anlamam ama araştırmalarım sonucu Royal ve Pierre Cardin tavsiye ediliyor canim

Teşekkür ediyorum canım,bu halı işi ciddi pahalı ve bir sürüüü seçenek kafam çok karıştıı :44: Perdeleri yaptırdım ev eşyalarıda tamam bir halı eksik.. Perdelerin hepsini zebra perde yaptım sizin tercihiniz nedir perdelerde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…