2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

gnaydn cnm hoşgeldin bende aynı duryor valla daha bişey yok beklemedeyizz kolay gelsin sana cnm

Amin canım cümlemizin, insanın kendi evi için koşturması çok güzel ya..=)

Olur canım yavaş yavaş, bi ev belli olsun bak ondan sonra nasıl başlıyorsun koşturmacaya..=)

koşmak istiyorum koşmakk çok koşmak dün mobilyaları gösterdim beyazmı olck diyor evet dedim kirlenir diyor haspinyaa kandırıcm ama ya sabır tv unitesini beyendirdim ama

oda aslında detaycıdır ama ben zamansız sölüyormusum ondn yanıkıyor

Detaycılar ama bizim gibi çok kafa yormuyorlar canım olduğu anda bakıyorlar alıyorlar falan öyle bakmaya zaman varsa bizim gibi mağaza mağaza gezip hayallerini kurmuyorlar çok düşünmüyorlar
Amin canım cümlemizin, insanın kendi evi için koşturması çok güzel ya..=)

Evet canım zevki çok farklı ufak tefek alıyorum hissediyorum birde ev eşyalarına tam olarak geçtiğimde dahada anlayacağım

aynen öle yaa ben magaza magaza dolanmaya bayılıyorum yaff dun uyarı aldım fazla yorma beni bir yerde beyen alalım diyor oldu cnm yok öle hepsini görcz eleme yapcz sen napıyorsun beyendinmi mobilya bakınıyormusun

Son düzenleme:
aynen öle yaa ben magaza magaza dolanmaya bayılıyorum yaff dun uyarı aldım fazla yorma beni bir yerde beyen alalım diyor oldu cnm yok öle hepsini görcz eleme yapcz sen napıyorsun beyendinmi mobilya bakınıyormusun

Canım bizim bu sene değil düğün daha var yaniKafamda aslında herşey sadece yakından görmek almak var bakalım kısmet

Canım bizim bu sene değil düğün daha var yaniKafamda aslında herşey sadece yakından görmek almak var bakalım kısmet

anladım cnm ben önce internetetn göreyim beynime işleyim nasıl modeller oldugunu daha sonra gidelim yerinde görelim yada başka modelelr olur onlarıda görrüüm dedim ama bi model olusturmk istedim kafamda vtrnden caydm mesela vitrinli urunlere değil tv unitelivitrnlere bkncm yerdn çlaıcm

Bende bütün gün netten modeller bakıyorum ama şuanlık mobilyalara takılmıyorum önceden baktım şuan yoğunluğum söz hazırlıkları kurabiyeler tüller bohçalara falan

Bende bütün gün netten modeller bakıyorum ama şuanlık mobilyalara takılmıyorum önceden baktım şuan yoğunluğum söz hazırlıkları kurabiyeler tüller bohçalara falan
Allah kolaylk vrsn cnm sen baya yoln basındasn yaa ben nişanlısın snıyrdm seni çok şükür atlattım ben onlarıyaa Rabbim yar ve yardmcn oılsun cnm

o kadar geri kaldım ki herşeyden

iştende çıkmışssın.

taç istemem ben diyodun bide el emeğiyle bi başka olur iyi yaptın

2 ay 21 gün

Ben iyiyim kuzum sen nasılsın işler mi yoğun

bende iyiyim canımm evet bu günlerde biraz yoğunum :26:
Tatlmmmm nereye gidiyosunuz balayına

Günaydın canım evet yoksun ne zamandır nerelerdesin bakıyım nasılsın canım

günaydın balımm iyiyim sen nasılsın bakim :)
işler cok yoğundu arada bakıyordum, ama şimdi biraz daha rahatladım

Maşallah Canım, Nazar Değmesin Bizde seneye nisanda 8 bitiyor 9 dan gün alacağız :) Nasipse
Aynen canım aynen bizimkide kızar, artık herkes biliyor rahat olsana diye, yok olamıyorum
Bende nasıl anne dicem hiç bilmiyorum:26:
Erkekler kesinlikle daha rahat
Ben annesini enbaşından beri tanıyorum, 4 yıldır sürekli görüşüyoruz
Daha teyze ya da anne diyemedim hep siz, hala siz diyorum bizimki ilk günden didi ya

Oh canım Maşallah, İşleriniz Rast Gitsin İnşallah, Herşey Halloluyor

günaydın kızlar dün gelemedi özledim sizleri ya eda,larissa,nehir,özlem ve diğerlerii nasılsınız kızlarr ?
ee az kalmış özlemcim artık bitir de işlerini rahata er şu son ayında

İyilik canım senden naber

o kadar geri kaldım ki herşeyden

iştende çıkmışssın.

taç istemem ben diyodun bide el emeğiyle bi başka olur iyi yaptın

2 ay 21 gün
Canım nerelerdesin, Merak ettirdin ama
İyisin demi
Hee bende onu dedim bana ne gerek var taça perim derdi

Neredeydin bakıyımİyiyim kuzum sen nasılsın

canım dün nikah için öğlene kadar izin aldım tahlillerimi yaptırdım falan ondan geldiğimde de iş birikmişti yani hiç açamadım siteyi akşam çıkışa kadar zor yetişti aksilik olcak ya illa iştee.. bugün de merkez geldi şantiyemiz full

Canım nerelerdesin, Merak ettirdin ama
İyisin demi
Hee bende onu dedim bana ne gerek var taça perim derdi

selam perim

iyiym cok şükür,netim yktu 2 gündür. bu ara yoğun çalıştık bide

şimdi buralardayım

ne var ne yok.hazırlıklar ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…