- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
günaydın kızlar dün gelemedi özledim sizleri ya eda,larissa,nehir,özlem ve diğerlerii nasılsınız kızlarr ?
ee az kalmış özlemcim artık bitir de işlerini rahata er şu son ayında
Günaydınlar olsun canlarım dün doktordan randevu aldım cuma icin muayeneye gidicem, bugunde camlarını ölçüsünü almaya gidicez annemle mutfağa ,yatak odasına hali bakicaz iş çok sizler Nasılsıniz, paşam da oteli ayarladi işler azalıyor
bizde de tam tersi ben çok rahatım o çok çekingendir ve çok kasılır bizden her çıktığında karnına ağrılar girermaşallahh diyeyim size 9 yıl
gnaydn cnm hoşgeldin bende aynı duryor valla daha bişey yok beklemedeyizz kolay gelsin sana cnm
Erkekler bizim gibi detaycı olmadıkları için tuhaf geliyor sanırım yaptıklarımız ama kabullenmek güzel şey
Ben iyiyim kuzum sen nasılsın işler mi yoğun
Tatlmmmm nereye gidiyosunuz balayına
Evet tam olarak anlatığın gibi oluyor canım düğün yerine gitmeden önce ya da nikah kıydırmaya gitmeden önce o şekilde olacak makyajı fazla fazla yaptırmalı çünkü ister istemez ağlanıyor kendini kasma bence bu sefer insanın yüreğine bir yumru oturuyor çok bırakmadan kendimi kasmadan ağlamayı düşünüyorumEvde kalanlara dahada zor gelecek biz yeni bir hayata adım atıyoruz ama onlar orada evden yavruları kardeşleri gidiyor erkek kardeşin abin bağlıyor kuşağı yoksa baban ya da yakın dayın amcan deden gibi gidiyor canım Arabaya binince rahatlamaya çalışılıyor atlatılıyor biraz daha ee kimse düğünde suratsız gelin görmek istemez canım
Evet canım yanımızdakilere büyük sabır düşüyor
Erkekler bizim gibi detaycı olmadıkları için tuhaf geliyor sanırım yaptıklarımız ama kabullenmek güzel şey
Günaydın pamuk gelin
Günaydın canım evet yoksun ne zamandır nerelerdesin bakıyım nasılsın canım
Günaydın canımİş çok Rabbim yardımcınız olsun güzel telaşlar bunlar Yavaş yavaş bitiyor herşey geriye yaşamak kalıyor
Olur canım yavaş yavaş, bi ev belli olsun bak ondan sonra nasıl başlıyorsun koşturmacaya..=)
oda aslında detaycıdır ama ben zamansız sölüyormusum ondn yanıkıyor
Amin canım cümlemizin, insanın kendi evi için koşturması çok güzel ya..=)
Detaycılar ama bizim gibi çok kafa yormuyorlar canım olduğu anda bakıyorlar alıyorlar falan öyle bakmaya zaman varsa bizim gibi mağaza mağaza gezip hayallerini kurmuyorlar çok düşünmüyorlar
Evet canım zevki çok farklı ufak tefek alıyorum hissediyorum birde ev eşyalarına tam olarak geçtiğimde dahada anlayacağım
aynen öle yaa ben magaza magaza dolanmaya bayılıyorum yaff dun uyarı aldım fazla yorma beni bir yerde beyen alalım diyor oldu cnm yok öle hepsini görcz eleme yapczsen napıyorsun beyendinmi mobilya bakınıyormusun
Canım bizim bu sene değil düğün daha var yaniKafamda aslında herşey sadece yakından görmek almak var bakalım kısmet
anladım cnm ben önce internetetn göreyim beynime işleyim nasıl modeller oldugunu daha sonra gidelim yerinde görelim yada başka modelelr olur onlarıda görrüüm dedim ama bi model olusturmk istedim kafamda vtrnden caydm mesela vitrinli urunlere değil tv unitelivitrnlere bkncm yerdn çlaıcm
Allah kolaylk vrsn cnm sen baya yoln basındasn yaa ben nişanlısın snıyrdm seni çok şükür atlattım ben onlarıyaa Rabbim yar ve yardmcn oılsun cnmBende bütün gün netten modeller bakıyorum ama şuanlık mobilyalara takılmıyorum önceden baktım şuan yoğunluğum söz hazırlıkları kurabiyeler tüller bohçalara falan
Kızlarrrr ben dün neler yaptım
Kına mumları hazırlıyordum malum onlara devam ettim..
Sonraaa arkadaslarım kına yakarlarsa diye hemde görüntü hos olsun diye cicek gibi birsey yaptım en basta ben bayıldım cok hosumaa gitti
sonraaa taç almıcam diyen ben..
Dün gece basladım yapmaya ve bence gercekten hazırdan güzel oldularrr en önemlisi gelin yapmıs bunları diye laf dolanacak ortalardaheee bide elimde cicekler vardı bohcadan kalan onlarla nikahtan sonra atmak için gelin çicegi yapıcam inşallah birkac eksigim var
Ben iyiyim kuzum sen nasılsın işler mi yoğun
bende iyiyim canımm evet bu günlerde biraz yoğunum :26:
Tatlmmmm nereye gidiyosunuz balayına
Günaydın canım evet yoksun ne zamandır nerelerdesin bakıyım nasılsın canım
9 yıl tam olarak ekim ayında doluck cnm 10 dn gün alıcz ben hala o duygulr içindeyim nişanlım kızar hatat napayım alışkın değil bunyem rahat olamıyorum geldiler nişanlıyız sonuçta kayın pederime sarılcm saga sola bakıyorum babam bakıyormu diye baba dicm yanımdaysa demiyorum fazla yanlarında oturamıyorum nişanlım çok rahat yaaaerkek kardesimin yanında bile rahat olamıyorum konusmalrma dikkat ederk konusuyorum bizimki maşşalalah vallaha herşeyi konusuyor
Günaydınlar olsun canlarım dün doktordan randevu aldım cuma icin muayeneye gidicem, bugunde camlarını ölçüsünü almaya gidicez annemle mutfağa ,yatak odasına hali bakicaz iş çok sizler Nasılsıniz, paşam da oteli ayarladi işler azalıyor
günaydın kızlar dün gelemedi özledim sizleri ya eda,larissa,nehir,özlem ve diğerlerii nasılsınız kızlarr ?
ee az kalmış özlemcim artık bitir de işlerini rahata er şu son ayında
Canım nerelerdesin, Merak ettirdin amao kadar geri kaldım ki herşeyden
iştende çıkmışssın.
taç istemem ben diyodun bideel emeğiyle bi başka olur iyi yaptın
2 ay 21 gün
Neredeydin bakıyımİyiyim kuzum sen nasılsın
Canım nerelerdesin, Merak ettirdin ama
İyisin demi
Hee bende onu dedim bana ne gerek var taça perim derdi
İyilik canım senden naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?