2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

inş cnm hayırlısyla bir kuraydık belki rahatlardım bunalıma giriyorum az kaldı ama hiç bişey daha yapamadık ev olmadna adımda aatmıyorz borç belli değil duzen yok nolck bilmiyorum buyuyor beynimde işlerrr

İnsan geriliyor canım ama zaten ev işleri son 2 ayda falan belli olur hatta 1 ay diyeyim ben kira ise genelde böyledir fazladan para vermemek adına temizliği çeyiz sermesi inan 1 ayı bulmaz çok çabuk yerleşiliyor 1 hafta temizlik olsa 1 hafta ürünler yerleşse detaylara zaman bile kalır insan tabi yavaş yavaş bilmek istiyor ama evdeki hesap hiç çarşıya uymaz o yüzden sıkma canını herşey hayırlı zamanında olsun ev kurana Rabbim yardım edermiş bir yeni evlenenin birde yeni doğan bebeğin kısmeti vardır bir yerlerde inanıyorum ben buna

Son düzenleme:
yokya yapack bişeyimiz yok ama evdeki gibi hiçbişey olmz ya ne telefon nede yanlarına gidip oturmk yine biliyrsnki sonunda gidiyorsun orda kalmıyorsun bakalım nolck kolay alısablckmıyız

Bir yerden sonrada evinden başka yerde kalmak istemez diye düşünüyorum insan canım.
Çünkü kendi evin düzenin olacak ne olrusa olsun. Ailen ki kendi evin, ama yinede düzenine yinede 1 ay içinde alışacaksın.

Amin canım hepimizin gönlüne göre versin İnşallah

Bil bakalım neler aldım
Hiç bişey :26:
Beğenemedim birşey

Edammmm en başta ellerine sağlıkta çok güldüm kuzm ya
Bana yapma perim ne gerek var boşver diyene bak sen
Yap kuzum yap, gelin düşünmüş, özenmiş, emek vermiş desinler :)
Hoş bir anı olur herkes için

Ama çiçeği nasıl yaptın canım merak ettim gerçekten

Son düzenleme:

inş öle olur cnm ben böle herşey olsun hazırda bekliyelim ben son anda olmasını hiç sevmem beklemeyi ne bilm herşey hazır olda beklick ev bulamadık birde yaz geliyor ev bulamazsk ya diye telaşım var birazda rabbim yar ve yardımcımız olsun cümlemizin inş

ne kadar ve kaç gün canım? sevdiğimde tutturdu yurt dışı bi daha göremeyiz diye de

Canim orta avrupa yani prag budapeste ve viyana kisi basi 450 euro iki kisi 2600 filan uygun gayet otel yanlizca kahwalti veriyo disarda kendin yiyosun.wala bende istedim yurt disi olsun bidaha belki firsatimiz olmayabilir :)

Amin canım hepimizin gönlüne göre versin İnşallah

Bil bakalım neler aldım
Hiç bişey :26:
Beğenemedim birşey

Amin canım inşallahDemekki daha güzelleri olacak senin canım işte bu demediğin birşeyi alma zaten gereksiz masraf olur

Benim gibi planlı biri için sanırım söylediklerin canım bende öyleyim aylar öncesinden hazır olmalı bekleyecek tek şey zaman olmalıAmin inşallah canım

Canim orta avrupa yani prag budapeste ve viyana kisi basi 450 euro iki kisi 2600 filan uygun gayet otel yanlizca kahwalti veriyo disarda kendin yiyosun.wala bende istedim yurt disi olsun bidaha belki firsatimiz olmayabilir :)

baya uygunmuş aslında yaa... benim sevdiğimde öyle diyorda ben istemiyorum yaa rehber her zaman dibimizde olmaz ki bir derdimiz olsa etse anlatamayız gidek antalyaya bodruma iyi bir otele diomda bakalım birde ben sağlıkçıyım tamamen soğuttular beni 1 dönem boyu yurt dışından yok eti yok yemeklerinin hastalıkları falan derken tırstım istemiyorum

Son düzenleme:
kızlaaarr benimm bu gelinliğimin üzerinee bu apoletten istiyorum ama nerden bulurum ve omuza nasıl tutturulduğu hakkında hicbir fikrim yoookk bilgisi olan var mı????

dogru diyorsun evlenen arkadaslrımda öle diyor görücz inş bizde alısırız hayırlsıyla

aynen öle cnm benimkinin basının etini yiyorum deliriyor oda ama yapack bişey yok napayım dayanamıyorum duramıyorum onunla görüşcegim zamna varya hele hele erken bulusucksk 7 de bulusursk ben 5 de ayaktayım demektir uyuyaamda yada böle özel bir yere gidelim herşey aksmdn hazır olur kontroller edilir ben hazır ve nazır olmam şart birde kendi hayatım için evimizi yuvamızı düzerken birde beni düşün yani suan duruyorsm nişanlımdn tırstıgıma çemkirme vaktime daha var son 2 ay kala çemkirme vktim başlıck

Evet canım içime sinmeyen birşeyi almak istemiyorum, sonuçta bir kere alıyoruz Hevesle alyoruz, özenerek

dogru diyorsun evlenen arkadaslrımda öle diyor görücz inş bizde alısırız hayırlsıyla

Evet canım

kınamın müziklerini seçiyorum bende kızlr suan teytey teytey ev yok ortada ben muzik seçiyorum hemşinn teyteyyyy

Ay ben göbek atarak gideceğim yeni gelin evime :) Annemlerden 8 sene ayrı kaldım. Sonra Ankara'ya tayinim çıktı da 3 haftadır yanlarında kalıyorum. Düşüne kadar 7 ay falan kalmış olcam. Bir odam dolabım yok. >Annemlerin evini benimseyemediğim için kendi evime gülerek gideceğim.

O anı ben de merak ediyorum. Vedalaşmayı falan. Oynayarak gideceğim diyorum ama bakalım nasıl olacak?

kınamın müziklerini seçiyorum bende kızlr suan teytey teytey ev yok ortada ben muzik seçiyorum hemşinn teyteyyyy

Benim için en güzel oyun havası

Yanıyorum yanıyorum yanıyorum heleeee

kardeş türküler neşet ertaş falan söylüyor ya o işte

Tatlim napcan rehberi sen sevdiceginle sehri gez sahsen ben oyle yapcam prag gece goruntusuyle muhtesem manzarayi izle yeter:) sizin dugun ne zmn

bende horon horon teytey onuda ekliyeyim bakayımda

Evet ya hatırlıyorum, yok şu elbisemi bu elbise mi diye ne kararsız kalmıştım Seninde az kalmış kuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…