- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
inş cnm hayırlısyla bir kuraydık belki rahatlardım bunalıma giriyorum az kaldı ama hiç bişey daha yapamadık ev olmadna adımda aatmıyorz borç belli değil duzen yok nolck bilmiyorum buyuyor beynimde işlerrr
yokya yapack bişeyimiz yok ama evdeki gibi hiçbişey olmz ya ne telefon nede yanlarına gidip oturmk yine biliyrsnki sonunda gidiyorsun orda kalmıyorsun bakalım nolck kolay alısablckmıyız
Yok olmaz bizde herhalde en fazla annemler patik oyalı yazma falan yaptılar anannemler kesin koydururlar damat bohçası giderken ya da sözden sonra evlerine giderken götürürüz patik yazma seccade yeterli olmazmıki bohça gibi işte lif falanAmin kuzum inşallah hepimizin Rabbim gönlüne göre versin Benim bakmamdanda bıktı herkes hep aynı ev eşyaları mutfak gereçleri bıktılar çaktırıyorlar artık yeter diye İnşallah hepsini alırsın canım git tamamla eksiklerden bakalım
Canım zor düğüne az kalmış maşallah herşeyin hüznü var evden ayrılmanın verdiği duygulardan oluyor canını sıkma hem ağlarız hem gideriz modunda oluyor insan
Kızlarrrr ben dün neler yaptım
Kına mumları hazırlıyordum malum onlara devam ettim..
Sonraaa arkadaslarım kına yakarlarsa diye hemde görüntü hos olsun diye cicek gibi birsey yaptım en basta ben bayıldım cok hosumaa gitti
sonraaa taç almıcam diyen ben..
Dün gece basladım yapmaya ve bence gercekten hazırdan güzel oldularrr en önemlisi gelin yapmıs bunları diye laf dolanacak ortalardaheee bide elimde cicekler vardı bohcadan kalan onlarla nikahtan sonra atmak için gelin çicegi yapıcam inşallah birkac eksigim var
İnsan geriliyor canım ama zaten ev işleri son 2 ayda falan belli olur hatta 1 ay diyeyim ben kira ise genelde böyledir fazladan para vermemek adına temizliği çeyiz sermesi inan 1 ayı bulmaz çok çabuk yerleşiliyor 1 hafta temizlik olsa 1 hafta ürünler yerleşse detaylara zaman bile kalır insan tabi yavaş yavaş bilmek istiyor ama evdeki hesap hiç çarşıya uymaz o yüzden sıkma canını herşey hayırlı zamanında olsun ev kurana Rabbim yardım edermiş bir yeni evlenenin birde yeni doğan bebeğin kısmeti vardır bir yerlerde inanıyorum ben buna
ne kadar ve kaç gün canım? sevdiğimde tutturdu yurt dışı bi daha göremeyiz diye de
Amin canım hepimizin gönlüne göre versin İnşallah
Bil bakalım neler aldım
Hiç bişey:26:
Beğenemedim birşey
inş öle olur cnm ben böle herşey olsun hazırda bekliyelim ben son anda olmasını hiç sevmem beklemeyi ne bilm herşey hazır olda beklick ev bulamadık birde yaz geliyor ev bulamazsk ya diye telaşım var birazda rabbim yar ve yardımcımız olsun cümlemizin inş
Krem rengi sırıtmaz canım kırık beyaz da olabilir neden sırıtsın gayet uyumlu tonlar tamamen su yeşili olmaz her şey ayrıca kurdele su yeşili boncuklar bir şey söyleyeyim mi bence dahada güzel olur
Canim orta avrupa yani prag budapeste ve viyana kisi basi 450 euro iki kisi 2600 filan uygun gayet otel yanlizca kahwalti veriyo disarda kendin yiyosun.wala bende istedim yurt disi olsun bidaha belki firsatimiz olmayabilir :)
Bir yerden sonrada evinden başka yerde kalmak istemez diye düşünüyorum insan canım.
Çünkü kendi evin düzenin olacak ne olrusa olsun. Ailen ki kendi evin, ama yinede düzenine yinede 1 ay içinde alışacaksın.
Amin canım hepimizin gönlüne göre versin İnşallah
Bil bakalım neler aldım
Hiç bişey:26:
Beğenemedim birşey
Edammmm en başta ellerine sağlıkta çok güldüm kuzm ya
Bana yapma perim ne gerek var boşver diyene bak sen
Yap kuzum yap, gelin düşünmüş, özenmiş, emek vermiş desinler :)
Hoş bir anı olur herkes için
Ama çiçeği nasıl yaptın canım merak ettim gerçekten
Amin canım inşallahDemekki daha güzelleri olacak senin canım işte bu demediğin birşeyi alma zaten gereksiz masraf olur
Benim gibi planlı biri için sanırım söylediklerin canım bende öyleyim aylar öncesinden hazır olmalı bekleyecek tek şey zaman olmalıAmin inşallah canım
Amin canım inşallahDemekki daha güzelleri olacak senin canım işte bu demediğin birşeyi alma zaten gereksiz masraf olur
Benim gibi planlı biri için sanırım söylediklerin canım bende öyleyim aylar öncesinden hazır olmalı bekleyecek tek şey zaman olmalıAmin inşallah canım
dogru diyorsun evlenen arkadaslrımda öle diyor görücz inş bizde alısırız hayırlsıyla
Zaman gerek değil mi birde onlarazaman yaklaştıkça belki deneyebilirim kuzum Tuhaf olman normal düğün zamanı öyle olurmuş bir yanda sevdiğine kavuşmanın mutluluğu bir yanda ailenden ayrılmanın hüznü bir yanda heyecan telaş bir yanda yeni bir hayatın başlangıç tedirginliği
Hayat bu napalım herkes zamanı geldiğinde ailesinin evinden ayrılıyor kendi ailesini kuruyor annelerimiz babalarımızda ailelerinin yanından ayrıldılar ki öyle olmasaydı biz olmazdık bu bir döngü canımBizde kuzenim evlenirken acayip ağlamıştık gece boyunca sabah vedalaşırken en yakın o evlendi yakın zamanlarda şimdi aynı duygular bizim evdemi yaşanacak diyorum inşallah yaşansın tabikide bu duygularda hüzünlerde tuhaf oluyor insan
kınamın müziklerini seçiyorum bende kızlr suan teytey teytey ev yok ortada ben muzik seçiyorum hemşinn teyteyyyy
baya uygunmuş aslında yaa... benim sevdiğimde öyle diyorda ben istemiyorum yaa rehber her zaman dibimizde olmaz ki bir derdimiz olsa etse anlatamayız gidek antalyaya bodruma iyi bir otele diomda bakalımbirde ben sağlıkçıyım tamamen soğuttular beni 1 dönem boyu yurt dışından yok eti yok yemeklerinin hastalıkları falan derken tırstım istemiyorum
bende horon horon teyteyAy ben göbek atarak gideceğim yeni gelin evime :) Annemlerden 8 sene ayrı kaldım. Sonra Ankara'ya tayinim çıktı da 3 haftadır yanlarında kalıyorum. Düşüne kadar 7 ay falan kalmış olcam. Bir odam dolabım yok. >Annemlerin evini benimseyemediğim için kendi evime gülerek gideceğim.
O anı ben de merak ediyorum. Vedalaşmayı falan. Oynayarak gideceğim diyorum ama bakalım nasıl olacak?
Benim için en güzel oyun havası
Yanıyorum yanıyorum yanıyorum heleeee
kardeş türküler neşet ertaş falan söylüyor ya o işte
bende horon horon teyteyonuda ekliyeyim bakayımda
Ay horon bizde kesin zaten. Akçaabat geliniyim ne de olsa.
ohh gel oynıyak tıss tıss tısss horon de gıygıy et duramamkii uyhhh laz damarım gabardı gaybana huhu
Ben biraz daha pratik yaparsam oynayabilirim belki.
Hoş geldin canımm
Eee birde nişanlın askerdeyken tüm ev işleriyle ilgili yük sana kalmıştır :)
15 eylül güncelledim canım, o gün profilden gördüm
Azcık kaldı canım ya, valla sözün için şafak sayıyorduk biz bak şimdi aynı süre düğünün için kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?