Maşallah Canım, Nazar DeğmesinBizde seneye nisanda 8 bitiyor 9 dan gün alacağız :) Nasipse
Aynen canım aynen bizimkide kızar, artık herkes biliyor rahat olsana diye, yok olamıyorum
Bende nasıl anne dicem hiç bilmiyorum:26:
Erkekler kesinlikle daha rahat
Ben annesini enbaşından beri tanıyorum, 4 yıldır sürekli görüşüyoruz
Daha teyze ya da anne diyemedim hep siz, hala siz diyorum bizimki ilk günden didi ya
Sağol canım Amin inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsunAllah kolaylk vrsn cnm sen baya yoln basındasn yaa ben nişanlısın snıyrdm seni çok şükür atlattım ben onlarıyaa Rabbim yar ve yardmcn oılsun cnm
Bende iyiyim canımcım bende ara ara bakabiliyorum mutabakatlarla uğraşıyorum
günaydın balımm iyiyim sen nasılsın bakim :)
işler cok yoğundu arada bakıyordum, ama şimdi biraz daha rahatladım
İşleri hallettin yani canım çok sevindim bir aşama daha başarıyla tamamlandıcanım dün nikah için öğlene kadar izin aldım tahlillerimi yaptırdım falan ondan geldiğimde de iş birikmişti yani hiç açamadım siteyi akşam çıkışa kadar zor yetişti aksilik olcak ya illa iştee.. bugün de merkez geldi şantiyemiz full
Bende iyiyim canımcım bende ara ara bakabiliyorum mutabakatlarla uğraşıyorum
İşleri hallettin yani canım çok sevindim bir aşama daha başarıyla tamamlandı
kolay gelsin canım
son 1 gün kaldı
yine haftasonu geliyor
evet canım son aşamamız kaldı gidip raporlarımız doktora onaylatıp belediyeye başvurmak onu da ya yarın ya da pazartesi yapcaz bakalım
Evet gelsin dört gözle bekliyorumBu hafta sonu dişçi randevumda yok bu hafta sonu yatış cumartesi temizlik anneme yardım edicem sonra yatış tv karşısında açıcam bir film alıcam çayımı kahvemi
Onuda hayırlısıyla halledersiniz canım sonra bir ohh
Nasılsın canım nerelerdesin
Evet gelsin dört gözle bekliyorumBu hafta sonu dişçi randevumda yok bu hafta sonu yatış cumartesi temizlik anneme yardım edicem sonra yatış tv karşısında açıcam bir film alıcam çayımı kahvemi
Sizin düğünlere az kaldı kuzum o yüzden düğünden sonra dinleniceksiniz sanırım misafir olur çok benimde zamanım geldiğinde oturamıycam bile eminimaynen bi halolsun derinn bi oh çekerim artıkbende yatış istiyorum ya dinlenmeye ihtiyacım var aşırı derece de ama nerdee misafirlerimiz var maaleseff
Biraz uzak kaldım buralara, yoğunluktab + netim yoktu kuzum
iyiym , sen nasılsın? var mı bi yaramazlık
ohhh ne güzel :)))
ben yine yoğunum haftasonu :18:
Kızlar, bugün bir kuaför sordum.
Gelin başı ve porselen makyaja 500 lira dedi. Çıt çıt saç ya da ipek kirpik istersem fiyat artıyor. Yanımda geleceklerin masrafı da ayrı.
Çok değil mi?
Sizin düğünlere az kaldı kuzum o yüzden düğünden sonra dinleniceksiniz sanırım misafir olur çok benimde zamanım geldiğinde oturamıycam bile eminim
Anladım kuzum özlettin kendiniBir yaramazlık yok çok şükür yuvarlanıyoruz
Bir dahaki haftaya dinlenirsin belki sende canım
Canım yerine göre değişiyor olabilir keşke bir bilgim olsa ama yakın arkadaşım evlendi onunda bu civarlardaydı sanırım birde porselen değildi makyajı porselen makyaj fazla durmuyormu yüzde gördünmü hiç yakından kafanı karıştırmıyımda
Sizin düğünlere az kaldı kuzum o yüzden düğünden sonra dinleniceksiniz sanırım misafir olur çok benimde zamanım geldiğinde oturamıycam bile eminim
Anladım kuzum özlettin kendiniBir yaramazlık yok çok şükür yuvarlanıyoruz
Bir dahaki haftaya dinlenirsin belki sende canım
Canım yerine göre değişiyor olabilir keşke bir bilgim olsa ama yakın arkadaşım evlendi onunda bu civarlardaydı sanırım birde porselen değildi makyajı porselen makyaj fazla durmuyormu yüzde gördünmü hiç yakından kafanı karıştırmıyımda
Gelin başı ve porselen makyaja 500 lira dedi. Çıt çıt saç ya da ipek kirpik istersem fiyat artıyor. Yanımda geleceklerin masrafı da ayrı.
Çok değil mi?
Zor çıkar canım tabi düğünden sonra uğraşması zor gelinlikmi çıkacak makyajmı ya saç aman halledilecek elbetEltim yaptırdı kendi düğününde. Ama yapılışının neresi farklı bilmiyorum. Güzel durdu, normal makyajdan pek farkı yoktu. Ama eltimin dediğine göre zor çıkartmış makyajı.
Bende özledim hepinizi.dedim nehir belki babasına söylemiştir söyledin mi ne zaman yapcaz senin nişanı
Çok değil mi?
Bende çok konuşuyorum ya bıktırıcam sonunda o olacak bu yapılacak şu alınacak daha alana kadar kimbilir kaç bin kez söylerim çok fenayım nasıl katlanıyor bana bilmiyorum
En iyisini yapıyorsun canım bende hep bakarım kafamda fikir edinirim heryere bakmam gerek daha güzeli olabilir çünküişte bu demeden almam kesinlikle 1 lira bile olsa içime tamamen sinmeli en güzeli
Senin durumun tabi biraz daha farklı canım ayrı yaşadığın için alışmışlığın var biraz daha az garipseyeceksin diye düşünüyorum ama vedalaşmada yine dökülecek gözyaşları çok zor
Kuzum senin yazılarını neden beğenemiyorum ben yaÖpeyim o zaman
Evet canım :) Ne günlerdi gerçekten :)
Yok canım yaptığın iyi olmuş, emek veriyorsun sonuçta dediğin gibi gelin yaptı lafları ortada dolaşacak ve bence hoş bir durum
Çokta şık durur bence
Benim saçımda maşayı hiç tutmuyor canım a
Nişanı nişan havasında değilde kız isteme havasında yapmak istiyorum ya, kalın maşa istiyordum ama tutmuyor ki güzel bir kuaför bulmam gerek
Daha güzeli, daha iyi ve kalitelisini bulabiliriz mantığı gerçekten her yeri gezdiriyor canım ya
Canım komşumuzun kızınında kınasında düğünü olmuştu onu anlatayım ksaca
Nikah zaten olmuştu öğretmen oldukları için, kına İzmir'de olacaktı.
Gelinliğini giydi, kuaförden çıktı, resimlerini çektirdiler, eve geldi.
Çıkarken dediğin gibi vedalaşma evde çıkma sahnesi geliyor.
Genelde erkek kardeş, baba, dayı falan bağlıyor sanıyorum.
Kına akşamıda gelip kendi evinde kalmıştı :)
Diğer düğüne kadar. Diğer düğünde olunca, gelin damat balayına
günaydın kızlar dün gelemedi özledim sizleri ya eda,larissa,nehir,özlem ve diğerlerii nasılsınız kızlarr ?
ee az kalmış özlemcim artık bitir de işlerini rahata er şu son ayında
o kadar geri kaldım ki herşeyden
iştende çıkmışssın.
taç istemem ben diyodun bideel emeğiyle bi başka olur iyi yaptın
2 ay 21 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?