2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

cnm bende tanıyorum baydır 7 yada 8 yıl olmustur snrm teyze dedim hep anneye zor alıstım hep teyze diyip sonra i anda anneye dönmk zor muş teyze dedim aralrda şimdi alıstım kayın pederime abbamn yanında abab diyemiyorum ya uzulur diye adamada ayıp oluyor bilmiyorum ya zor işler yaaa benimki pat pat ilk gn demeye başladı maşşallah ben sessiz sölüyorum duyuyorlrmı duymuyorlrmı bilemem

Allah kolaylk vrsn cnm sen baya yoln basındasn yaa ben nişanlısın snıyrdm seni çok şükür atlattım ben onlarıyaa Rabbim yar ve yardmcn oılsun cnm
Sağol canım Amin inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

günaydın balımm iyiyim sen nasılsın bakim :)
işler cok yoğundu arada bakıyordum, ama şimdi biraz daha rahatladım
Bende iyiyim canımcım bende ara ara bakabiliyorum mutabakatlarla uğraşıyorum
İşleri hallettin yani canım çok sevindim bir aşama daha başarıyla tamamlandı

kolay gelsin canım
son 1 gün kaldı
yine haftasonu geliyor

Evet gelsin dört gözle bekliyorum Bu hafta sonu dişçi randevumda yok bu hafta sonu yatış cumartesi temizlik anneme yardım edicem sonra yatış tv karşısında açıcam bir film alıcam çayımı kahvemi
evet canım son aşamamız kaldı gidip raporlarımız doktora onaylatıp belediyeye başvurmak onu da ya yarın ya da pazartesi yapcaz bakalım

Onuda hayırlısıyla halledersiniz canım sonra bir ohh

aynen bi halolsun derinn bi oh çekerim artık bende yatış istiyorum ya dinlenmeye ihtiyacım var aşırı derece de ama nerdee misafirlerimiz var maaleseff

Kızlar, bugün bir kuaför sordum.

Gelin başı ve porselen makyaja 500 lira dedi. Çıt çıt saç ya da ipek kirpik istersem fiyat artıyor. Yanımda geleceklerin masrafı da ayrı.

Çok değil mi?

aynen bi halolsun derinn bi oh çekerim artık bende yatış istiyorum ya dinlenmeye ihtiyacım var aşırı derece de ama nerdee misafirlerimiz var maaleseff
Sizin düğünlere az kaldı kuzum o yüzden düğünden sonra dinleniceksiniz sanırım misafir olur çok benimde zamanım geldiğinde oturamıycam bile eminim
Biraz uzak kaldım buralara, yoğunluktab + netim yoktu kuzum

iyiym , sen nasılsın? var mı bi yaramazlık

Anladım kuzum özlettin kendiniBir yaramazlık yok çok şükür yuvarlanıyoruz
ohhh ne güzel :)))
ben yine yoğunum haftasonu :18:

Bir dahaki haftaya dinlenirsin belki sende canım

Gelin başı ve porselen makyaja 500 lira dedi. Çıt çıt saç ya da ipek kirpik istersem fiyat artıyor. Yanımda geleceklerin masrafı da ayrı.

Çok değil mi?

Canım yerine göre değişiyor olabilir keşke bir bilgim olsa ama yakın arkadaşım evlendi onunda bu civarlardaydı sanırım birde porselen değildi makyajı porselen makyaj fazla durmuyormu yüzde gördünmü hiç yakından kafanı karıştırmıyımda

Eltim yaptırdı kendi düğününde. Ama yapılışının neresi farklı bilmiyorum. Güzel durdu, normal makyajdan pek farkı yoktu. Ama eltimin dediğine göre zor çıkartmış makyajı.

Bende özledim hepinizi. dedim nehir belki babasına söylemiştir söyledin mi ne zaman yapcaz senin nişanı

Çok değil mi?

yerine göre değişr cnm fatihte gitti benim arkadasım kuaföre sadece kendisine 500 almışlr ben gttm kendi kuaförüme yani randevu aldım düğün için kınada 5 kişi gidicz düğünde 7 kişi gidicez 850 ye çıkarıım dedi profosyonel makyaj kirpik içinde cnm benimkinde

Eltim yaptırdı kendi düğününde. Ama yapılışının neresi farklı bilmiyorum. Güzel durdu, normal makyajdan pek farkı yoktu. Ama eltimin dediğine göre zor çıkartmış makyajı.
Zor çıkar canım tabi düğünden sonra uğraşması zor gelinlikmi çıkacak makyajmı ya saç aman halledilecek elbet
Bende özledim hepinizi. dedim nehir belki babasına söylemiştir söyledin mi ne zaman yapcaz senin nişanı

:13:Yok kuzum nerede Şafak sayacımdaki tarih olarak düşünüyorum bakalım erkek tarafına kalsak Nisan ama bizim taraf annemler Eylül sanırım daha bekar dolanacağız

Çok değil mi?

Yani gittiğin yere göre değişir ama bana çok geldi canim yanında kaç kişi gelicek bende bu hafta kuaforumu gidicem makyajı sorcam tek o aklımda devamli gittiğim yer olduğu için bana indirim yapıldı 250 canim

bend epeyim o zaman

canım bencc öyle yapma nişanıda hisset her ikisi bir olunca gercektenten güzel oluyor sacınıda yaptır sık bir elbisede alll fotoda cektir

günaydın kızlar dün gelemedi özledim sizleri ya eda,larissa,nehir,özlem ve diğerlerii nasılsınız kızlarr ?
ee az kalmış özlemcim artık bitir de işlerini rahata er şu son ayında

iy canım sen nasılsın hazırlıklar nasıl gidiyo

o kadar geri kaldım ki herşeyden

iştende çıkmışssın.

taç istemem ben diyodun bide el emeğiyle bi başka olur iyi yaptın

2 ay 21 gün

evet kuzum cıktım işten çok hızlı geciyor günler sıkılmaya vakit yok
aslında halada cok istemiyorum cok güzel oldular ama hala sacma geliyo tac..
valla ya cok az kaldı
hazırlıklarım kına için bitti şuanlık dügün içinde öyle yani elde yapılcak olanlar anlamında atacagım gelin cicegide bitti
offf kızlar bunaldım herkes misafirsin sen el içine gideceksin..sonra seni gezmeye göndermezler evlenmeden iyice gezdirelim seni vs planlar yapıyolar..sonra bide şu el öpme işi yok amcaya bunu yok kv bunu götürürsün diyolar heee hicbirini götürmicem gitsem bile ki akrabalarına aylar sonra gideriz ama elimi kolumu sallayarak gitmeyi düşünüyorum bide ne bu ya herkes ölücem gibi davranıyo herkes bi iyi davranıyo artık eve gelen misafir bile benim için geliyo son vakit gecirelim diyo komsular falan off aglıyorum suan yeterrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…