2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Nehirim alıntı yapmamıs ama cok sagol kuzum amin

perimcimmmm ya kuzum gülme ama bak fazladan masraf etmedim
ya aslında yapmasamıydım dedim az önce çok yeni nesil kınalarından olacak böylede bu kes benim taslı bişeyler almam lazım süslü olmam lazım herkesin tacı olacak :18: ya bide ben gelin tacı gibi tac takmak istiyorum kınada elbiseme uyarsa tabi olurmu sence acık bir sac masa ama toplu bir masa sonra bide tac :44:

Bende çok konuşuyorum ya bıktırıcam sonunda o olacak bu yapılacak şu alınacak daha alana kadar kimbilir kaç bin kez söylerim çok fenayım nasıl katlanıyor bana bilmiyorum
Evet canım içime sinmeyen birşeyi almak istemiyorum, sonuçta bir kere alıyoruz Hevesle alyoruz, özenerek

En iyisini yapıyorsun canım bende hep bakarım kafamda fikir edinirim heryere bakmam gerek daha güzeli olabilir çünküişte bu demeden almam kesinlikle 1 lira bile olsa içime tamamen sinmeli en güzeli

Senin durumun tabi biraz daha farklı canım ayrı yaşadığın için alışmışlığın var biraz daha az garipseyeceksin diye düşünüyorum ama vedalaşmada yine dökülecek gözyaşları çok zor

Nehirim alıntı yapmamıs ama cok sagol kuzum amin

Kuzum senin yazılarını neden beğenemiyorum ben yaÖpeyim o zaman

Kına günü kuaförden çıkacağım, gelinliğimle eve gireceğim sonra evde kırmızı kuşak bağlama vedalaşma evden çıkma sahnesi mi olacak?
Tam olarak böyle oluyor dimi?
19 yaşında erkek kardeşim var, kuşağımı o mu bağlayacak?
Annem babam ağlayacak mı acaba?
Ben ağlayacak mıyım?
Ağlamamak için nasıl kasacağım kendimi?
Yanak kaslarım acıyacak?
Ama evden çıkıp arabaya binince işler değişecek bence?
Hem kına akşamı da gelip evde uyuyacağım ki?

Ay ne çok sorum varmış.

Evet ya hatırlıyorum, yok şu elbisemi bu elbise mi diye ne kararsız kalmıştım Seninde az kalmış kuzum ya

Evet canım :) Ne günlerdi gerçekten :)

Yok canım yaptığın iyi olmuş, emek veriyorsun sonuçta dediğin gibi gelin yaptı lafları ortada dolaşacak ve bence hoş bir durum
Çokta şık durur bence
Benim saçımda maşayı hiç tutmuyor canım a
Nişanı nişan havasında değilde kız isteme havasında yapmak istiyorum ya, kalın maşa istiyordum ama tutmuyor ki güzel bir kuaför bulmam gerek

En iyisini yapıyorsun canım bende hep bakarım kafamda fikir edinirim heryere bakmam gerek daha güzeli olabilir çünküişte bu demeden almam kesinlikle 1 lira bile olsa içime tamamen sinmeli en güzeli

Daha güzeli, daha iyi ve kalitelisini bulabiliriz mantığı gerçekten her yeri gezdiriyor canım ya

Canım komşumuzun kızınında kınasında düğünü olmuştu onu anlatayım ksaca
Nikah zaten olmuştu öğretmen oldukları için, kına İzmir'de olacaktı.
Gelinliğini giydi, kuaförden çıktı, resimlerini çektirdiler, eve geldi.
Çıkarken dediğin gibi vedalaşma evde çıkma sahnesi geliyor.
Genelde erkek kardeş, baba, dayı falan bağlıyor sanıyorum.
Kına akşamıda gelip kendi evinde kalmıştı :)
Diğer düğüne kadar. Diğer düğünde olunca, gelin damat balayına

20 Şubat 2014...
Kaç Gün mü Kaldı :123::119:​

2014 GELİNLERİMİZ

dimple91 -29 Mart 36 Gün :123:

ozlembloom - 5 Nisan 43 Gün :123:

tugcecan - 2 Mayıs 70 Gün :123:
edaa91 - 11 Mayıs 79 Gün :123:
meltemsmh - 17 Mayıs 85 Gün :123:
anatkh018 - 18 Mayıs 86 Gün :123:
seh_tim - 24 Mayıs 92 Gün :123:
tutkku - 25 Mayıs 93 Gün :123:

drajem - 6 Haziran 105 Gün :123:
anabelgunes - 7 Haziran 106 Gün :123:
mutlugul - 7 Haziran 106 Gün :123:
yeldaserdar - 7 Haziran 106 Gün :123:
sabiserdar - 8 Haziran 107 Gün :123:
Esmer54 - 15 Haziran 114 Gün :123:
tugce0107 - 19 Haziran 118 Gün :123:

yengec123 - 9 Ağustos 169 Gün :123:
AskInihan - 12 Ağustos 172 Gün :123:
kedifatos - 23 Ağustos 183 Gün :123:
Ebisssss - 30 Ağustos 190 Gün :123:
LoadedGun - 31 Ağustos 191 Gün :123:

ecm - 4 Eylül 195 Gün :123:
AYNISC - 5 Eylül 196 Gün :123:
zkm - 6 Eylül 197 Gün :123:
arzu_91_03 - 7 Eylül 198 Gün :123:
bal_hatun - 15 Eylül 206 Gün :123:

serysery - 15 Kasım 267 Gün :123:

Perim35 - 19 Aralık 301 Gün :123:
bujucloud - 27 Aralık 309 Gün :123:

2015 GELİNLERİMİZ​

SimgeD - 26 Nisan 429 Gün :123:

PammukSeker - 30 Mayıs 463 Gün :123:
hayalperisiii - Mayıs 464 Gün :123:
Mutella - Mayıs 464 Gün :123:

YEKTA61 - 21 Haziran 485 Gün :123:

december90 - Temmuz 525 Gün :123:

tanemmmmm - Ağustos 556 Gün :123:

Arkadaşlar Listeye Eklenmek İsteyenler Olursa Lütfen Özel Mesaj Atsınlar

Şubat Ayınıda Bitirmek Üzereyizzz

hee ya şubatta bitti say aniim az kaldı şaka gibi yaa ben hala inanamıyorum dün aksm bizdeydiler nişamlımlr baktım bkatım durdum ln kaç yıl çık sakalan saklana dolan et hiç bu çerçeveyi görückmişim gibi gelmemişti snki akrabamız gelmiş bize oturmaya orda oturn benim nişanlım babm yanında herkes biliyor ne garip ya 9 yıldn sonra kavusucksn az kaldı ama ben hala şoktayım snki laylay lom geliyor herşey burası olmasa hiç hissedemicm hee

aynen ya herif de nasılbi sabır varsa gerçi bende ona sabrediyom kızım herşey karsılıklı oluyor o alttan alıyor ben alttan alıyorum böle böle geçeck biliyordu bu huyumu istemeseydi hihhh

Bitiyor tabi canım, ne kaldı ki
Maşallah canım , 9.yıl dönümünüz mü bu yıl, yoksa 9. yıla mı giriyorsunuz?
Mutluluğunuz daim olsun İnşallah
Bazen banada aynı duygular gelebiliyor, ilk geldiği gün özellikle bende senin gibi düşünmüştüm, hoş babam biliyor ama nişan falan olmadığı için hala biri görecekmi tedirginliği geliyor, napalım bünye böyle alıştı

9 yıl tam olarak ekim ayında doluck cnm 10 dn gün alıcz ben hala o duygulr içindeyim nişanlım kızar hatat napayım alışkın değil bunyem rahat olamıyorum geldiler nişanlıyız sonuçta kayın pederime sarılcm saga sola bakıyorum babam bakıyormu diye baba dicm yanımdaysa demiyorum fazla yanlarında oturamıyorum nişanlım çok rahat yaaa erkek kardesimin yanında bile rahat olamıyorum konusmalrma dikkat ederk konusuyorum bizimki maşşalalah vallaha herşeyi konusuyor

Son düzenleme:
Günaydınlar olsun canlarım dün doktordan randevu aldım cuma icin muayeneye gidicem, bugunde camlarını ölçüsünü almaya gidicez annemle mutfağa ,yatak odasına hali bakicaz iş çok sizler Nasılsıniz, paşam da oteli ayarladi işler azalıyor

günaydın kızlar dün gelemedi özledim sizleri ya eda,larissa,nehir,özlem ve diğerlerii nasılsınız kızlarr ?
ee az kalmış özlemcim artık bitir de işlerini rahata er şu son ayında

Günaydın kızlarr,
birkaç gündür giremiyorum pek, nasılsınız bakim :)
Ben iyiyim kuzum sen nasılsın işler mi yoğun

Tatlmmmm nereye gidiyosunuz balayına

Evet tam olarak anlatığın gibi oluyor canım düğün yerine gitmeden önce ya da nikah kıydırmaya gitmeden önce o şekilde olacak makyajı fazla fazla yaptırmalı çünkü ister istemez ağlanıyor kendini kasma bence bu sefer insanın yüreğine bir yumru oturuyor çok bırakmadan kendimi kasmadan ağlamayı düşünüyorum Evde kalanlara dahada zor gelecek biz yeni bir hayata adım atıyoruz ama onlar orada evden yavruları kardeşleri gidiyor erkek kardeşin abin bağlıyor kuşağı yoksa baban ya da yakın dayın amcan deden gibi gidiyor canımArabaya binince rahatlamaya çalışılıyor atlatılıyor biraz daha ee kimse düğünde suratsız gelin görmek istemez canım
Daha güzeli, daha iyi ve kalitelisini bulabiliriz mantığı gerçekten her yeri gezdiriyor canım ya

Evet canım yanımızdakilere büyük sabır düşüyor
aynen ya herif de nasılbi sabır varsa gerçi bende ona sabrediyom kızım herşey karsılıklı oluyor o alttan alıyor ben alttan alıyorum böle böle geçeck biliyordu bu huyumu istemeseydi hihhh
Erkekler bizim gibi detaycı olmadıkları için tuhaf geliyor sanırım yaptıklarımız ama kabullenmek güzel şey
Pamuk gelinler günaydın
Günaydın pamuk gelin
Günaydın kızlarr,
birkaç gündür giremiyorum pek, nasılsınız bakim :)
Günaydın canım evet yoksun ne zamandır nerelerdesin bakıyım nasılsın canım
Günaydın canımİş çok Rabbim yardımcınız olsun güzel telaşlar bunlarYavaş yavaş bitiyor herşey geriye yaşamak kalıyor

bizde de tam tersi ben çok rahatım o çok çekingendir ve çok kasılır bizden her çıktığında karnına ağrılar girer maşallahh diyeyim size 9 yıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…