Bir yerden sonrada evinden başka yerde kalmak istemez diye düşünüyorum insan canım.
Çünkü kendi evin düzenin olacak ne olrusa olsun. Ailen ki kendi evin, ama yinede düzenine yinede 1 ay içinde alışacaksın.
Amin canım hepimizin gönlüne göre versin İnşallah
Bil bakalım neler aldım
Hiç bişey:26:
Beğenemedim birşey
Edammmm en başta ellerine sağlıkta çok güldüm kuzm ya
Bana yapma perim ne gerek var boşver diyene bak sen
Yap kuzum yap, gelin düşünmüş, özenmiş, emek vermiş desinler :)
Hoş bir anı olur herkes için
Ama çiçeği nasıl yaptın canım merak ettim gerçekten
Huuuhuuuu kimse yok muuu ?
aynen öle cnm benimkinin basının etini yiyorum deliriyor oda ama yapack bişey yok napayım dayanamıyorum duramıyorum onunla görüşcegim zamna varya hele hele erken bulusucksk 7 de bulusursk ben 5 de ayaktayım demektir uyuyaamda yada böle özel bir yere gidelim herşey aksmdn hazır olur kontroller edilir ben hazır ve nazır olmam şart birde kendi hayatım için evimizi yuvamızı düzerken birde beni düşün yani suan duruyorsm nişanlımdn tırstıgıma çemkirme vaktime daha var son 2 ay kala çemkirme vktim başlıck
Evet canım içime sinmeyen birşeyi almak istemiyorum, sonuçta bir kere alıyoruzHevesle alyoruz, özenerek
Ay ben göbek atarak gideceğim yeni gelin evime :) Annemlerden 8 sene ayrı kaldım. Sonra Ankara'ya tayinim çıktı da 3 haftadır yanlarında kalıyorum. Düşüne kadar 7 ay falan kalmış olcam. Bir odam dolabım yok. >Annemlerin evini benimseyemediğim için kendi evime gülerek gideceğim.
O anı ben de merak ediyorum. Vedalaşmayı falan. Oynayarak gideceğim diyorum ama bakalım nasıl olacak?
Nehirim alıntı yapmamıs ama cok sagol kuzum amin
Evet ya hatırlıyorum, yok şu elbisemi bu elbise mi diye ne kararsız kalmıştımSeninde az kalmış kuzum ya
Nehirim alıntı yapmamıs ama cok sagol kuzum amin
perimcimmmm ya kuzum gülme ama bak fazladan masraf etmedim
ya aslında yapmasamıydım dedim az önce çok yeni nesil kınalarından olacak böyledebu kes benim taslı bişeyler almam lazım süslü olmam lazım herkesin tacı olacak :18: ya bide ben gelin tacı gibi tac takmak istiyorum kınada elbiseme uyarsa tabi olurmu sence acık bir sac masa ama toplu bir masa sonra bide tac :44:
En iyisini yapıyorsun canım bende hep bakarım kafamda fikir edinirim heryere bakmam gerek daha güzeli olabilir çünküişte bu demeden almam kesinlikle 1 lira bile olsa içime tamamen sinmeli en güzeli
Kına günü kuaförden çıkacağım, gelinliğimle eve gireceğim sonra evde kırmızı kuşak bağlama vedalaşma evden çıkma sahnesi mi olacak?
Tam olarak böyle oluyor dimi?
19 yaşında erkek kardeşim var, kuşağımı o mu bağlayacak?
Annem babam ağlayacak mı acaba?
Ben ağlayacak mıyım?
Ağlamamak için nasıl kasacağım kendimi?
Yanak kaslarım acıyacak?
Ama evden çıkıp arabaya binince işler değişecek bence?
Hem kına akşamı da gelip evde uyuyacağım ki?
Ay ne çok sorum varmış.
Şubat Ayınıda Bitirmek Üzereyizzz
aynen ya herif de nasılbi sabır varsa gerçi bende ona sabrediyom kızım herşey karsılıklı oluyor o alttan alıyor ben alttan alıyorum böle böle geçeck biliyordu bu huyumu istemeseydi hihhhBende çok konuşuyorum ya bıktırıcam sonunda o olacak bu yapılacak şu alınacak daha alana kadar kimbilir kaç bin kez söylerim çok fenayım nasıl katlanıyor bana bilmiyorum
En iyisini yapıyorsun canım bende hep bakarım kafamda fikir edinirim heryere bakmam gerek daha güzeli olabilir çünküişte bu demeden almam kesinlikle 1 lira bile olsa içime tamamen sinmeli en güzeli
Senin durumun tabi biraz daha farklı canım ayrı yaşadığın için alışmışlığın var biraz daha az garipseyeceksin diye düşünüyorum ama vedalaşmada yine dökülecek gözyaşları çok zor
Kuzum senin yazılarını neden beğenemiyorum ben yaÖpeyim o zaman
hee ya şubatta bitti say aniim az kaldı şaka gibi yaa ben hala inanamıyorum dün aksm bizdeydiler nişamlımlr baktım bkatım durdum ln kaç yıl çık sakalan saklana dolan et hiç bu çerçeveyi görückmişim gibi gelmemişti snki akrabamız gelmiş bize oturmaya orda oturn benim nişanlım babm yanında herkes biliyor ne garip ya 9 yıldn sonra kavusucksn az kaldı ama ben hala şoktayım snki laylay lom geliyor herşey burası olmasa hiç hissedemicm hee
Bitiyor tabi canım, ne kaldı ki
Maşallah canım, 9.yıl dönümünüz mü bu yıl, yoksa 9. yıla mı giriyorsunuz?
Mutluluğunuz daim olsun İnşallah
Bazen banada aynı duygular gelebiliyor, ilk geldiği gün özellikle bende senin gibi düşünmüştüm, hoş babam biliyor ama nişan falan olmadığı için hala biri görecekmi tedirginliği geliyor, napalım bünye böyle alıştı
Ben iyiyim kuzum sen nasılsın işler mi yoğunGünaydın kızlarr,
birkaç gündür giremiyorum pek, nasılsınız bakim :)
Günaydınlar olsun canlarım dün doktordan randevu aldım cuma icin muayeneye gidicem, bugunde camlarını ölçüsünü almaya gidicez annemle mutfağa ,yatak odasına hali bakicaz iş çok sizler Nasılsıniz, paşam da oteli ayarladi işler azalıyor
Kına günü kuaförden çıkacağım, gelinliğimle eve gireceğim sonra evde kırmızı kuşak bağlama vedalaşma evden çıkma sahnesi mi olacak?
Tam olarak böyle oluyor dimi?
19 yaşında erkek kardeşim var, kuşağımı o mu bağlayacak?
Annem babam ağlayacak mı acaba?
Ben ağlayacak mıyım?
Ağlamamak için nasıl kasacağım kendimi?
Yanak kaslarım acıyacak?
Ama evden çıkıp arabaya binince işler değişecek bence?
Hem kına akşamı da gelip evde uyuyacağım ki?
Ay ne çok sorum varmış.
Daha güzeli, daha iyi ve kalitelisini bulabiliriz mantığı gerçekten her yeri gezdiriyor canım ya
Erkekler bizim gibi detaycı olmadıkları için tuhaf geliyor sanırım yaptıklarımız ama kabullenmek güzel şeyaynen ya herif de nasılbi sabır varsa gerçi bende ona sabrediyom kızım herşey karsılıklı oluyor o alttan alıyor ben alttan alıyorum böle böle geçeck biliyordu bu huyumu istemeseydi hihhh
Günaydın pamuk gelinPamuk gelinler günaydın
Günaydın canım evet yoksun ne zamandır nerelerdesin bakıyım nasılsın canımGünaydın kızlarr,
birkaç gündür giremiyorum pek, nasılsınız bakim :)
Günaydın canımGünaydınlar olsun canlarım dün doktordan randevu aldım cuma icin muayeneye gidicem, bugunde camlarını ölçüsünü almaya gidicez annemle mutfağa ,yatak odasına hali bakicaz iş çok sizler Nasılsıniz, paşam da oteli ayarladi işler azalıyor
9 yıl tam olarak ekim ayında doluck cnm 10 dn gün alıcz ben hala o duygulr içindeyim nişanlım kızar hatat napayım alışkın değil bunyem rahat olamıyorum geldiler nişanlıyız sonuçta kayın pederime sarılcm saga sola bakıyorum babam bakıyormu diye baba dicm yanımdaysa demiyorum fazla yanlarında oturamıyorum nişanlım çok rahat yaaaerkek kardesimin yanında bile rahat olamıyorum konusmalrma dikkat ederk konusuyorum bizimki maşşalalah vallaha herşeyi konusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?