2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

doğru haklısın..nişanlının ailesi merkezde mi kalıyo?

nasılsınız canlarrr tilki misali döndüm dolaştım gene düştüm okul yollarına bu defa hiç ağlamadım yaa sevdiğime anneme babama el sallarken içim gayet rahattı nedense yaa belkide dönüşümde nasipse nişan olacak diye belkide seneye bu yolları son kez tepecem diye belkide her ayrılış bir kavuşmaya yakınlaşma diye bilmem ama şükür ağlamıyorum üzülmüyorum artık

Selam canlar yine bir iş çıkışı yollardayim :) Nasılsınız bakalım. Nasıl gidiyor hayat.

Ben yasmin kullanıyorum canım.
Ben de doktora gidicem mart ayında. bakalım bana ne zaman bırak dicek doktor.

Düğünü bi atlatalimda sonra yine gidicem doktora suan adet duzenim düğüne cukk oluyor, bide baş ağrısını tetikler diye korkuyorum canım ya

Düğünü bi atlatalimda sonra yine gidicem doktora suan adet duzenim düğüne cukk oluyor, bide baş ağrısını tetikler diye korkuyorum canım ya

Canım ya bende doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum. Yasmin kullancam bakalım. Sağlık Ocağına nikah için sağlık kontrolü yaptırırken söylemişti. Bi zararı yok etkili bi yöntem diye. Sigara kullanmamak kaydıyla. Düğün mart sonu eşim kullanma diyo ama ben kullanmak istiyorum bebek için çok erken en ufak ihtimal olmaması lazım:26: hangi doğum kontrol hapını kullansam gene de bilmiyorum önerisi olan var mı:26:

Banada kadın doğum doktoru miranova yazdı en az yan etkisi olan oymuş ama baş ağrısını tetikleyebilir dedi yoksa bende istiyorum kullanmak ama tam düğün öncesi bütün duzenim alt üst olmasın diyorum düğünden sonra 1 kutu denicem hemde aile hekimine de sorcam fikir alayım benim içinde bebek erken bi calismaya başlayayım en az 6 ayki izin kolay olsun sonradan hemde borçları kapatalım

aynen kuzum bende öyle düşünüyorum okul bitti ama işe başlayamadık bi aile hekimi gel yazalım falan demişti ama gitmedim. hemşire teyzem yasmin kullanırdı hep bende ondan gördüm. bide bazı doktorlar anlaşıomuşya eczacılarla anlaşmalı olduğu ılacı yazıyomus güvenemıyorum da aslında. en etkisiz yasmin diye duymuştum bende kuzum.

Miranova yi bende ilk defa duydum canım ya araştırıcam iyice yasmini çok duydum bende

Miranova yi bende ilk defa duydum canım ya araştırıcam iyice yasmini çok duydum bende

araştır kuzum benım dediğim gibi olabilir doktorlar bu işten para alıyolarmış o ilacı yazdıklarında. genede illa öyle diye bişey yok tabıkı iyice araştırıp oyle kullan canım

kızlar ya benım koltuk altım koyu onu açmam lazım Mart sonu düğünüm var gelinliğm straplez. koltuk altım göz önünde olacak M-Furo adında ilaç kullananlar olmuş sanırım. bu ilacı veya başka bi yolu deneyip de faydasını gören arkadaşlar yazabilirler mi acaba:26:

Son düzenleme:
artık bitsin istiyorum yaa sıkılmaya başladımm birinci şafak bitsin de ikincisi kolay..sonuçta o zaman yanyanasın

Biter canım biter, benimki nasıl bittiyse senin de biter Yanyanasın derken Düğün telaşından pek görüşemiyoruz biz O evle uğraşıyor, ben çeyizle derken haftada 1 kere

Canım cildiyeye git benim arkadaşta da vardı aynı problembi krem verdi geçmişti. İsmini hatırlamıyorum ama.

Canım cildiyeye git benim arkadaşta da vardı aynı problembi krem verdi geçmişti. İsmini hatırlamıyorum ama.

:18: gerçekten mi canımm ya. bana umut oldu aile hekimimize gideyim bari inşallah benımde geçer ya

Dikkat et dr.dan başka kimsenin dediğini yapma Allah korusun daha fena olur. Ama zaten kuaför bi şekilde kapatıyor

haklısın kuzum şakaya gelmez bu konular, ayyy inşallah yaaa =) kapatsınlar bi zahmet dimi en özel günümüzde inanılmaz moral oldu akşam akşam çok teşekkür ederim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…