haklısın kuzum şakaya gelmez bu konular, ayyy inşallah yaaa =) kapatsınlar bi zahmet dimi en özel günümüzdeinanılmaz moral oldu akşam akşam çok teşekkür ederim kuzum
1 nisanda ki nikahım için kep takmayi düşünüyorum sizce nasıl canlarım, gelinlikcimde tak yakışır kibar dedi
Olur canım neden olmasın.
Nostaljik olur.
Çok güzel modeller var internette, haftaiçi çarşıya da bakıcam, bugün o kadar yoruldum ki evi bi temizledik paşamla pestilimiz çıktı resmen ama ev bal Dök yaa oldu
Allah içinize sindirsin canım.
İnsanın kendi evi olunca çok zevkli olur.
Biz daha o aşamaya gelemedik.
Amin canım inşallah
Evet çok zevkli, Rabbim daha güzelini Hayırlısıni tez vakitte yasatsin sizede inşallah
kızlar yine sessizlik çökmüş
I come backkk ahaha gece gece çeken düşük benim
hosgldin kuzum nasılsın
asagıda birde tugce gördüm ben
evet canım ben de bakınıyordum.
Nasılsın Edacım?
iyiyim canım sen nasılsın inşallah bu aksam uyurum erken diye dua ediyordum saat 1 olmus ben erken uyumak diyorum gerci
iyiyim ben de canım şükür.
Valla ben de hiç erken uyuyamıyorum.
Bana göre erken uyumak 2 gibi falan :)
sonra çok zorlanıyor insan ama hadi çalısmaya baslamadan bile düşününce zor geliyo sevdigime kahvaltı hazırlamak için hergün 6 da ayakta olmam lazımaslında alısmaya baslasam iyi olacak :44:
ama öglene kadar uyumak gibisi yok =)
valla aynen öyle. öğlene kadar uyumak çok güzel.
Yatak çok rahat geliyor kalkasım gelmiyor.
Doğru benim de 6:30 ta kalkmam lazım kahvaltı için.
Onları yolladıktan sonra gene yatarız olmazsa. :)
Eki Görüntüle 992914
kızlar bugün davetiye baktık ve sevdigim direk bunu begendi bana cok karısık geldi esprili falan ama :44: herseyde genelde benimn dedigim oluyor kırmak istemiyorum aslında ama sizce nasıl ? fiyat olarakta 800 adet 320 tl iyimi:44:
Tembellige devam edelim diyosun yani valla bizdende beklenirama yok yok uyumamalıyız erkenden evin işi bitmeli tabi ben yine işe girince dogruu calısmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?