2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

1 nisanda ki nikahım için kep takmayi düşünüyorum sizce nasıl canlarım, gelinlikcimde tak yakışır kibar dedi

Çok güzel modeller var internette, haftaiçi çarşıya da bakıcam, bugün o kadar yoruldum ki evi bi temizledik paşamla pestilimiz çıktı resmen ama ev bal Dök yaa oldu

Allah içinize sindirsin canım.
İnsanın kendi evi olunca çok zevkli olur.
Biz daha o aşamaya gelemedik.

iyiyim ben de canım şükür.
Valla ben de hiç erken uyuyamıyorum.
Bana göre erken uyumak 2 gibi falan :)

sonra çok zorlanıyor insan ama hadi çalısmaya baslamadan bile düşününce zor geliyo sevdigime kahvaltı hazırlamak için hergün 6 da ayakta olmam lazım aslında alısmaya baslasam iyi olacak :44:

ama öglene kadar uyumak gibisi yok =)

Son düzenleme:

valla aynen öyle. öğlene kadar uyumak çok güzel.
Yatak çok rahat geliyor kalkasım gelmiyor.
Doğru benim de 6:30 ta kalkmam lazım kahvaltı için.
Onları yolladıktan sonra gene yatarız olmazsa. :)

kızlar bugün davetiye baktık ve sevdigim direk bunu begendi bana cok karısık geldi esprili falan ama :44: herseyde genelde benimn dedigim oluyor kırmak istemiyorum aslında ama sizce nasıl ? fiyat olarakta 800 adet 320 tl iyimi:44:

valla aynen öyle. öğlene kadar uyumak çok güzel.
Yatak çok rahat geliyor kalkasım gelmiyor.
Doğru benim de 6:30 ta kalkmam lazım kahvaltı için.
Onları yolladıktan sonra gene yatarız olmazsa. :)

Tembellige devam edelim diyosun yani valla bizdende beklenirama yok yok uyumamalıyız erkenden evin işi bitmeli tabi ben yine işe girince dogruu calısmaya

biraz karışık gibi ama espirili canım.
Fiyatı gayet iyi bence.
Kız kaç kişi çağırcaksınız düğüne? :)
1000 kişi falan mı?

Tembellige devam edelim diyosun yani valla bizdende beklenirama yok yok uyumamalıyız erkenden evin işi bitmeli tabi ben yine işe girince dogruu calısmaya

o gün iş güç yoksa yatabiliriz canım. :)
güzelce uyuyalım ki akşama eşimizi enerjik karşılıyalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…