- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
evet işte karısıkbiraz karışık gibi ama espirili canım.
Fiyatı gayet iyi bence.
Kız kaç kişi çağırcaksınız düğüne? :)
1000 kişi falan mı?
o gün iş güç yoksa yatabiliriz canım. :)
güzelce uyuyalım ki akşama eşimizi enerjik karşılıyalım.
günaydın kızlaarr
dün plansız bi şekilde nişanlımla maskoya gittik mobilya bakalım dedik yatak odası+ve oturma grubu aldık
sonra da gidip damatlığı aldıkçok mu acele ettik biz naptık nasıl ödicez napcaz zaten annem kıyamet kopardı bize sormadan gittiniz aldınız diye pahalı almışsınız falan dediler moralim bozuldu pişmanlık var içimde ama beğenerek aldım ben onları bu arada yatak odası 5800 oturma grubu 4000 hediyesi 3lü zigon sehpa pahalı mı sizce de indirim yaptı normalde 11bin küsürdü :26:
Günaydın kızlarrrrrrrrrr
yine pazartesi :26:
canım iyisini aldıysanız ve içine sindiyse hiç de çok değil,
en azından uzun süreli kullanım için uygun olsun, iki yıl sonra sağı solu yamulmasın
güle güle kullan, çok sevindim adına
Bence çok iyi yapmışsınız, bizde artık önümüzdeki ay bakmaya başlarız :26:
damatlığı kaça aldınız? şuan çok indirimde damatlıklar
biz aldık
günaydın canımm çok yorgunum dün eve 23:30 da geldim fenayımtatlımm sende ne var ne yok?
canım biz tanıdıktan aldık nişanlımın çocukluk arkadaşı kendisi ve dedi ki 15 gün sonra yeni fyatlar gelecekti iyiki geldiniz dedi sende bi araştırmaya gir istersen canım içime sindi özellikle yatak odası tam bana göre yani isteiğim gibi koltuklar falanda öyle rahatki neyse ya öderiz bi şekilde caanım içime su serptin damatlığı da 420 ye aldık takım kuşak payton ve gömlek canım kol düğmemiz ve ayakkabımız var zaten ayrıca ceketi beyaz pantolonu siyah çok yakıştı aşkıma ya
cumartesi evdeydim,
dünde öğleye kadar yattım ilk keznormalde alışkanlık olmuş, haftasonu bile 8de ayaktayım
öğleden sonrada ablamla dışarı çıktık, alışveriş vs.
bi de kına kıyafetimi aldım
güle güle giysin :)
canım iyi yapmışsınız bence, nette yatak odasının resmini bulabilirsen yolla bakim merak ettim
Ben böyle osmanlı tarzı yatak odalarına bayılıyorumama onlarda 10binden başlıyo en kötüsü :26:
aa iyi yapmışsın aradan çıktı kına kıyafetin bakdüşününce o kadar çok eskik varkii Rabbim hidayet versin bizlere :26:bende çok seviyorum öylesini evet çok pahalı canım hatta yatağım yuvarlak olsun istiyordum bi ara annem onun için çok kızdı hani yuvarlak alcaktın die ama başka modeli de beğeniliyormuşsun bakim netten sitesinde varsa koyayım zaten fuarda ödül almış bi takımmış öyle dedi çocuk illaki koymuşlardır
günaydın kızlar nasılsınız?
Herkeste bir heyecan telaş almalar etmeler
NBizde netten tek taş takı seti felan baktım sevgilimin annesi 3 tane 3 lü adana burması almış .
parmak ölçümü sordu bilmiyorum dedim alıp koyacak sanırımçok heyecanlandım ya
sizde ne var ne yok
ve yine pazartesi sendromu:26:
Günaydın canım,
ben iyiyim sen nasılsın :)
hem de ne telaşşşşş
ama yine de çok şükür her hafta birşeyimizi alıyoruz, düğüne kadar biter inş. :)
sen sözlenecek misin yakında
aminn canımmm aminn
ooo ödüllü yatak heee, çok şanslısın
yuvarlak yataklar ilk çıktığında hoştu ama şimdi hiç hoşuma gitmiyo çok kullanışsız duruyo hem, bakalım bulursan bekliyorum bebegimm
canım bulamadım ne koltuğum vardı ne de yatak odam yeni üretimdi ikisi de sanırım güncellemişler siteyibi şekilde bulup paylaşcam olmadı evime gelince çeker koyarım tatlım sende baj istersen sitesine şah mobilya masko modern gruplarda sitedekilerin hemen hemen hepsi vardı mağazada baya büyüktü iki tarafa ayırmışlar klasik ve modern diye
klasik bölümüne geçtik çok zengindi gerçekten sultanların kullanacağı türdendi ama parası da güzeldi
bende iyiyim ,
2 aycık kalmış düğüne
biter biter canım
aslında kpss sınavından sonra düşünüyoruz ama ne bilim böyle sorması etmesi felan yakın galiba
Günaydın telaşlı gelinlerYatak odaları bakılıyor oyy en sevdiğim nokta yatak odası bileziklermi alınıyor çok güzel canım şimdiden hazırlık yapıyorlar düşünceli insanlar maşallah
hadi hayırlı olsun şimdiden
bileziği bile aldıkların göre erken düşünüyorlar gibi geldi bana
Günaydın telaşlı gelinlerYatak odaları bakılıyor oyy en sevdiğim nokta yatak odası bileziklermi alınıyor çok güzel canım şimdiden hazırlık yapıyorlar düşünceli insanlar maşallah
Günaydın canım nasılsın
evet yatak odası bakıyorum
Bende almak istiyorum bakalım inşallah seneye bu zamanlarda bana almak nasip olsunsizdende kopya çekeyim Aşkla kullanacağınız bir yatak odasını alırsınız inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?