2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

biraz karışık gibi ama espirili canım.
Fiyatı gayet iyi bence.
Kız kaç kişi çağırcaksınız düğüne? :)
1000 kişi falan mı?
evet işte karısık bilmiyorum yaparsak bunu kırmamamk için bana kalsa cok sade modeller derim ama
nikah bizim canım 800 normal diyolar bizimkiler bana cok gibi geldi ama herkes gelmez tabi

o gün iş güç yoksa yatabiliriz canım. :)
güzelce uyuyalım ki akşama eşimizi enerjik karşılıyalım.

haklısınn canım ama sonrada gece eşlerle uyuyamayız neyse yasayıp görücez artk
canım ben yatıyoruym iyi geceler sana

günaydın kızlaarr
dün plansız bi şekilde nişanlımla maskoya gittik mobilya bakalım dedik yatak odası+ve oturma grubu aldık
sonra da gidip damatlığı aldık çok mu acele ettik biz naptık nasıl ödicez napcaz zaten annem kıyamet kopardı bize sormadan gittiniz aldınız diye pahalı almışsınız falan dediler moralim bozuldu pişmanlık var içimde ama beğenerek aldım ben onları bu arada yatak odası 5800 oturma grubu 4000 hediyesi 3lü zigon sehpa pahalı mı sizce de indirim yaptı normalde 11bin küsürdü :26:

canım iyisini aldıysanız ve içine sindiyse hiç de çok değil,
en azından uzun süreli kullanım için uygun olsun, iki yıl sonra sağı solu yamulmasın
güle güle kullan, çok sevindim adına
Bence çok iyi yapmışsınız, bizde artık önümüzdeki ay bakmaya başlarız :26:
damatlığı kaça aldınız? şuan çok indirimde damatlıklar
biz aldık

canım biz tanıdıktan aldık nişanlımın çocukluk arkadaşı kendisi ve dedi ki 15 gün sonra yeni fyatlar gelecekti iyiki geldiniz dedi sende bi araştırmaya gir istersen canım içime sindi özellikle yatak odası tam bana göre yani isteiğim gibi koltuklar falanda öyle rahatki neyse ya öderiz bi şekilde caanım içime su serptin damatlığı da 420 ye aldık takım kuşak payton ve gömlek canım kol düğmemiz ve ayakkabımız var zaten ayrıca ceketi beyaz pantolonu siyah çok yakıştı aşkıma ya

günaydın canımm çok yorgunum dün eve 23:30 da geldim fenayım tatlımm sende ne var ne yok?

cumartesi evdeydim,
dünde öğleye kadar yattım ilk kez normalde alışkanlık olmuş, haftasonu bile 8de ayaktayım
öğleden sonrada ablamla dışarı çıktık, alışveriş vs.
bi de kına kıyafetimi aldım

güle güle giysin :)
canım iyi yapmışsınız bence, nette yatak odasının resmini bulabilirsen yolla bakim merak ettim
Ben böyle osmanlı tarzı yatak odalarına bayılıyorum ama onlarda 10binden başlıyo en kötüsü :26:

günaydın kızlar nasılsınız?

Herkeste bir heyecan telaş almalar etmeler

NBizde netten tek taş takı seti felan baktım sevgilimin annesi 3 tane 3 lü adana burması almış .
parmak ölçümü sordu bilmiyorum dedim alıp koyacak sanırım çok heyecanlandım ya

sizde ne var ne yok

ve yine pazartesi sendromu:26:

aa iyi yapmışsın aradan çıktı kına kıyafetin bak düşününce o kadar çok eskik varkii Rabbim hidayet versin bizlere :26:bende çok seviyorum öylesini evet çok pahalı canım hatta yatağım yuvarlak olsun istiyordum bi ara annem onun için çok kızdı hani yuvarlak alcaktın die ama başka modeli de beğeniliyormuşsun bakim netten sitesinde varsa koyayım zaten fuarda ödül almış bi takımmış öyle dedi çocuk illaki koymuşlardır

aminn canımmm aminn
ooo ödüllü yatak heee, çok şanslısın
yuvarlak yataklar ilk çıktığında hoştu ama şimdi hiç hoşuma gitmiyo çok kullanışsız duruyo hem, bakalım bulursan bekliyorum bebegimm

Günaydın canım,
ben iyiyim sen nasılsın :)
hem de ne telaşşşşş
ama yine de çok şükür her hafta birşeyimizi alıyoruz, düğüne kadar biter inş. :)
sen sözlenecek misin yakında

Günaydın canım,
ben iyiyim sen nasılsın :)
hem de ne telaşşşşş
ama yine de çok şükür her hafta birşeyimizi alıyoruz, düğüne kadar biter inş. :)
sen sözlenecek misin yakında

bende iyiyim ,

2 aycık kalmış düğüne
biter biter canım
aslında kpss sınavından sonra düşünüyoruz ama ne bilim böyle sorması etmesi felan yakın galiba

Son düzenleme:

canım bulamadım ne koltuğum vardı ne de yatak odam yeni üretimdi ikisi de sanırım güncellemişler siteyi bi şekilde bulup paylaşcam olmadı evime gelince çeker koyarım tatlım sende baj istersen sitesine şah mobilya masko modern gruplarda sitedekilerin hemen hemen hepsi vardı mağazada baya büyüktü iki tarafa ayırmışlar klasik ve modern diye
klasik bölümüne geçtik çok zengindi gerçekten sultanların kullanacağı türdendi ama parası da güzeldi

çok güzel modeller var gerçekten gidip bakmak lazım
ben bunlara bayıldımmmm, fazla mı abartılı ki :18:

bende iyiyim ,

2 aycık kalmış düğüne
biter biter canım
aslında kpss sınavından sonra düşünüyoruz ama ne bilim böyle sorması etmesi felan yakın galiba

hadi hayırlı olsun şimdiden
bileziği bile aldıkların göre erken düşünüyorlar gibi geldi bana

Günaydın telaşlı gelinlerYatak odaları bakılıyor oyy en sevdiğim nokta yatak odasıbileziklermi alınıyor çok güzel canım şimdiden hazırlık yapıyorlar düşünceli insanlar maşallah

hadi hayırlı olsun şimdiden
bileziği bile aldıkların göre erken düşünüyorlar gibi geldi bana

Evet ailesi biraz aceleciler sanırım .bende çeyizim ona göre almaya başladım saol canım teşekkürler

Günaydın telaşlı gelinlerYatak odaları bakılıyor oyy en sevdiğim nokta yatak odasıbileziklermi alınıyor çok güzel canım şimdiden hazırlık yapıyorlar düşünceli insanlar maşallah

günaydın canım evet 3 tane almışlar 2 tanesine 4800 tl vermişler çok pahalı 22 ayar mı neymiş daha seti var felan baya masraflı işler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…