- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
Herkese merhabaaaaacumartesi günü salonumuzu tuttuk 13-06-2014 düğün tarihimiz yarında nasipse nikah günümüzü ve memuru ayarlıcaz
Kızlar,
Ben kızıl saçlıyım. Düğünde gelinlik üzerine kızıl saç güzel olur diye düşünüyorum. Peki kırmızı ruj ve kırmızı oje de olur mu dersiniz?
Kızlar,
Ben kızıl saçlıyım. Düğünde gelinlik üzerine kızıl saç güzel olur diye düşünüyorum. Peki kırmızı ruj ve kırmızı oje de olur mu dersiniz?
kızlarrrr 75 gün kalmısss
fatoscumm ben olsam kırmızı ojeyi tercih etmezdim etmemde :44:
kızıl saç kırmızı ruj kırmızı oje çok fazla bana göre tabi tercih senin
gelinlikle kırmızı oje hiç hoş durmuyo canım
Ben de öyle tahmin etmiştim de gene de bir fikrinizi sorayım dedim. Peki gelip geçen bu fikirden vazgeçtim hemen.
iyi yapmıssın canım
kızlarrr nasılsınız bakalım[/QUO
izmirde yağmur var ofisin camından yağmuru izliyorum kahvemi yudumluyorumdüşünceler sardı beynimi,sen nasılsın
iyi yapmıssın canım
izmirde yağmur var ofisin camından yağmuru izliyorum kahvemi yudumluyorumdüşünceler sardı beynimi,sen nasılsın
burada yok yine yagmur falan :44: hangi düşünceler bakıyımbende evimizi hayal ediyorum valla
burada yok yine yagmur falan :44: hangi düşünceler bakıyımbende evimizi hayal ediyorum valla
herkese olmuştur işte canım ya hem hüzün hem sevinç benim bide sınavlarım var onlarıda düşünüyorum hepiçiğü bir arada
iyi yapmıssın canım
iyi canım sen nasılsın?
Evet izmirdeyim bende yağmur var evdeyim. bende birazdan kahvemi yudumlarım.
Kızlar nasılsınız :) bi süredr yazamadım önemli bişey kaçırmamışmdr umarım
Eki Görüntüle 993531 Eki Görüntüle 993535 Eki Görüntüle 993536
Eki Görüntüle 993538 kızlarrr bunlarda benimm esyalaarıım hepsii yatagı bazasıylaa 4500 geldi yatagıda mesenin inci yatagı
güle güle kullanın canım güzel günlerde inşallah.
gayet güzel hepsi de.
Evet İzmirde Yağmur Var ve hala da yağıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?