- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
günaydın canım evet 3 tane almışlar 2 tanesine 4800 tl vermişler çok pahalı 22 ayar mı neymiş daha seti var felan baya masraflı işler ya
tşk ederim nehirim, inşallah sana da nasip olur
İyiymiş canım fiyatlarıda pahalıymış bayağı ya yöreye özel burmalar genelde o fiyatlarda oluyor
[sıze=3]tşk ederim nehirim, inşallah sana da nasip olur[/sıze]
hosgldin kuzum nasılsın
asagıda birde tugce gördüm ben
duyunca şaşırdım birden , aslında ben burmaları hiç sevmem ama almışlar kendilerine göre bişey diyemedim .Trabzon hasırının ineleri oluyor bilezik onlar çok hoşuma gidiyor kalın kalınama bişey söylemedim sevgilime . bulmuş bunuyor durumuna düşmemek adına
Valla bizimkiler hiç öyle bişey yapmıyor annem mesela ödemelerinden dolayı aniden olsa ne yapcaz bilmiyorum .
Merhaba Nevreste,
şimdi baktım hepsi harika, karar veremedim açıkçası
çok güzel modeller var gerçekten gidip bakmak lazım
ben bunlara bayıldımmmm, fazla mı abartılı ki :18:
Eki Görüntüle 993130 Eki Görüntüle 993131 Eki Görüntüle 993132
Günaydın telaşlı gelinlerYatak odaları bakılıyor oyy en sevdiğim nokta yatak odası bileziklermi alınıyor çok güzel canım şimdiden hazırlık yapıyorlar düşünceli insanlar maşallah
Bende almak istiyorum bakalım inşallah seneye bu zamanlarda bana almak nasip olsunsizdende kopya çekeyim Aşkla kullanacağınız bir yatak odasını alırsınız inşallah kuzum
hayır hayır çok güzeller canım ama dokunarak alınca bi tane kalıyor aklında ben hiç bu mu bu mu demedim yani beyaz istiyorddum yatak odamı aydınlık olsun diye ama ceviz rengiydi ve çok beğendim eğer oraya gidersen canım nişanlımın çocukluk arkadaşı ismini söylersin onlar gönderdi dersen yardımcı olur sana
darısı başına nehircimmşanslısın bak biz kullanıp sana tavsiyede bulunabileceğizz ne güzel
ben bunları cok begendim
maskoya gideceğimiz zaman yazarım canım sana, ben anatkh18 in forum arkadaşıyım desem tanır mı
Amin inşallah canımKopya çekeceğim İnşallah memnun kalırsınız kuzum
Olur bebeğm konuşuruztanır tanırgideceğiniz zaman konuşuruz canım bu arada adım kader
Olur bebeğm konuşuruzbenimkinin haberi yok bu siteden, söylemedim de, sonra merak eder bakar falan başımıza iş almayalım
bizimkine bahsediyorum var bi forum konuşuyoruz kızlarla birbirimize destek oluyoruz tecrübelerimizi paylaşıyoruz diye ama sitenin ismini hiç sormadıbaşına iş alınacak ne konuç açtın kız bakayım hemen
inşaAllah bebeğim bi aksilik olmaz ve de şu insanlar olumsuz konuşmasa artık ne güzel olacak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?