2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Çalışma odası için nasıl kızlar? açılır kapanır olması güzel. bir misafir gelince açabilirim.

Biter canım biter, benimki nasıl bittiyse senin de biter Yanyanasın derken Düğün telaşından pek görüşemiyoruz biz O evle uğraşıyor, ben çeyizle derken haftada 1 kere

haftada 1 de iidir canımm..beterin beteri var:26:

neden yağmasın canım?
yağmassa yazın su sıkıntısı yaşıycaz gibi gözüküyor.

Biliyorum canım, yağsın tabiki de normal yağsa ne ala.
Bademciklerim şişti, faranjit oldum, bu hafta cumartesiye önemli sınavım var, memurluk için.
Yarında sevdiğimin yiğenine bakmaya gideceğim evde tek kalamaz 5 yaşında daha,
Birde yağmur yersem bu halimle cumartesi tüm şansımı kaybederim, yağsın ama ıslatmadan yağsa ne güzel olur

Çalışma odası için nasıl kızlar? açılır kapanır olması güzel. bir misafir gelince açabilirim.

Eki Görüntüle 994210

Şimdi gördüm canım, gerçekten koltuk çok şık duruyor, günlük oda niyetiyle değilde çalışma odası için istiyorsun değil mi canım?
Tek bir tane mi alacaksınız?
Neden sordum genelde günlük oda olarkta kullanacaksanız uzanmak istediğinizde falan kol kısmı olmalı diye düşünüyorum :44: ama bilemedim de:44:
Çalışma Odasıysa daha şık durur, yerden de kazanır

Son düzenleme:

yok canım günlük oda için değil.
Çalışma odası için.
çalışma masamız ve akvaryumumuz olacak.
bir tane de kanepe alalım dedim.
beğendiğine sevindim canım teşekkür ederim.

anladım canım.
geçmiş olsun. Allah şifa versin.
şimdi baktım hava durumuna yarın yağmur yokmuş canım.

Ben rengine bittim bittim Gayet güzel düşünmüşsün canım

12 ayın hasretini üstümüzden atamadığımız için zor geliyor canım

beğendiğine sevindim canım.
gerçekten rengi çok iç açıcı ve foknsiyonel bir koltuk.
Altında da sandığı var v.s
halımızda da bu mavi renginden ve pembe renginden var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…