- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım hayırlı olsun şimdiden heyecanlı olmazmı ya evinizin yatak odası aşk odanızGünaydınlar. Gece nöbetinden geldim ben. :)
Ama uyumiiciiimmm, yatak odamı almaya gidiciiiimm.
Çok heyecanlı.
günaydın şekerrhallettik canım tatlıya da başladık nişanlımla 13.04.2014 15:30a gün aldık ama anneme hala çözüm bulamadım şimdi de evi uzak tutuyor bilerek diyerekten söyleniyor Rabbim yardım etsin bize kuzum
günaydın gelinciklerr
Günaydın perimGünaydınlar kızlar...
Nerelerdesin sen bakıyımGeçmiş olsun canımDikkate et kendine:) Ben geldim ama kimse beni hatırlamıyor Kimse yazmamış
Nerelerdesin sen bakıyımNasılsın canım
günaydın şekerrhallettik canım tatlıya da başladık nişanlımla 13.04.2014 15:30a gün aldık ama anneme hala çözüm bulamadım şimdi de evi uzak tutuyor bilerek diyerekten söyleniyor Rabbim yardım etsin bize kuzum
günaydın gelinciklerr
Geçmiş olsun canımDikkate et kendine:) Ben geldim ama kimse beni hatırlamıyor Kimse yazmamış
Günaydın perim
Nerelerdesin sen bakıyımNasılsın canım
Canımmm sağolasın, hatırlanmamak ne demekUnutulur musun sen
Görmedim bitanem ben yazdığını :44:
Sen nasılsın canım
Ben bir girip bir çıkıyorum bir yandan çalışma yapıyorum kusura bakmayın o yüzden geç geliyor cevaplar :26:
Hatırlamaz olurmuyum hiç:13:Oh ne güzel herşey bitmiş neredeyse gelinlikle hemen hallolur inşallah halı perde zaten hep en sonlara kalır hiç anlamadığım bir olay halı ve perde bakalım bizede nasip olacakmıAyy yaşasın nehir beni hatırladıKuzum telaşlar anca bitti her şeyimizi aldık bir halı-perde ve gelinlik kaldı:)Bir de dersane olunca uğrayamadım.Derste çalışmam lazım biliyorsun.. Sen nasılsın neler yapıyorsun?
Günaydın canım:) Nasılsın
Ben bir girip bir çıkıyorum bir yandan çalışma yapıyorum kusura bakmayın o yüzden geç geliyor cevaplar :26:
Bende bir oturuyorum bir uzanıyorum, midemden rahatsızım da canım bugün her hareketimde batar giriyor mideme.
Evi tuttuk eşyalarımızın çoğu tamam gelinliğimi diktiriyorum ufak tefek şeyler kaldı kına olmucak tatlım yaa ankaralıyım ben nişanlımda burda yaşıyor ailesi izmirde. düğün orda olucak nişanlımla kına diye salon tutmaya cıktık düğün olsun dedik :) nikah düğün ankarada 18 haziran 2. düğün de 21 haziran izmirde :) sen nerelisin nerde düğün
Günaydınlar kızlar...
Günaydın telaşlı gelincikÇok sevindim halletmenize hayırlı olsun kuzum Ah annen senin gitmeni kabullenemiyor ondan kuzum anlaşıldı neden sorun çıkardığını kızının gelin olmasına alışmaya çalışıyor zorlanıyor
günaydın canım
hayırlısı olsun sevindim
telaşlı mıyım kız benbenimki de öyle diyor halbuki garanticiyim ben o kadar işimi sağlama almayı sevenlerdenim
yaaa ben mobilyalarımı begenemiyorumnişanlımda başka şehirde bu yüzden çoğu iş bana kalıyor ...ankarada oturcaz eşyalara falan bakıyorum begenemiyorum
iyiyim canım ya bende.
uğrayamıyorum topiğe fazla fazla
maşallah ya 1 aycıkmı kalıyo artık seninn
Merhaba canım tanışmadık henüz ama düğüne az kaldı sanırım beğenemiyorsan seninle alakalı bir durum değildir işte bu dediğin mobilyalara denk gelmemişsindir netten çok fazla markaya çeşite bak aklında muhakkak bir tarz vardır o stile yönelik bakarsan kafanda fikir oluşur
evet tatlım senle ilk defa konuşuyoruz :) ya aslında aklımda bi model ve tarz var contry yada avangart sade modeller istiyorum salon ve yatak odası takımı için ama çok kararsızım
yaaa ben mobilyalarımı begenemiyorumnişanlımda başka şehirde bu yüzden çoğu iş bana kalıyor ...ankarada oturcaz eşyalara falan bakıyorum begenemiyorum
Halletmek için telaşlısın tabien güzeli kuzum garantici ve planlı olmak bende öyleyim kırk kere planlarım erkenden hallederim gerçi o esnalarda kendimi yiyorum erken yaşlanıcam ama olsun
İşte bu dediğin model çıkacaktır karşına canım model sormak istersen ekle yardımcı olmaya çalışalım fikir verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?