2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydınlar. Gece nöbetinden geldim ben. :)
Ama uyumiiciiimmm, yatak odamı almaya gidiciiiimm.

Çok heyecanlı.
Canım hayırlı olsun şimdiden heyecanlı olmazmı ya evinizin yatak odası aşk odanız

Günaydın telaşlı gelincikÇok sevindim halletmenize hayırlı olsun kuzum Ah annen senin gitmeni kabullenemiyor ondan kuzum anlaşıldı neden sorun çıkardığını kızının gelin olmasına alışmaya çalışıyor zorlanıyor
Günaydınlar kızlar...
Günaydın perim
Geçmiş olsun canım Dikkate et kendine:) Ben geldim ama kimse beni hatırlamıyor Kimse yazmamış
Nerelerdesin sen bakıyımNasılsın canım

Ayy yaşasın nehir beni hatırladı Kuzum telaşlar anca bitti her şeyimizi aldık bir halı-perde ve gelinlik kaldı:)Bir de dersane olunca uğrayamadım.Derste çalışmam lazım biliyorsun.. Sen nasılsın neler yapıyorsun?

günaydın canım

hayırlısı olsun sevindim

Geçmiş olsun canım Dikkate et kendine:) Ben geldim ama kimse beni hatırlamıyor Kimse yazmamış

Canımmm sağolasın, hatırlanmamak ne demek Unutulur musun sen
Görmedim bitanem ben yazdığını :44:
Sen nasılsın canım

Günaydın perim

Günaydın canım:) Nasılsın

Ben bir girip bir çıkıyorum bir yandan çalışma yapıyorum kusura bakmayın o yüzden geç geliyor cevaplar :26:

Kolay gelsin balım İyiyim canım bende bugün ders çalışmaya biraz geç başlayım dedim buraya geldimÇok özledim sizleri:)

Hatırlamaz olurmuyum hiç:13:Oh ne güzel herşey bitmiş neredeyse gelinlikle hemen hallolur inşallah halı perde zaten hep en sonlara kalır hiç anlamadığım bir olay halı ve perde bakalım bizede nasip olacakmıBende iyiyim kuzum hep aynı koşuşturma çeyiz alıyorum alması kolayda sonra ödemeleri bitene kadar bekliyorum diğerlerini almak için orası zor işte tamda öyle bir yerdeyim beklemedeyim
Günaydın canım:) Nasılsın

Ben bir girip bir çıkıyorum bir yandan çalışma yapıyorum kusura bakmayın o yüzden geç geliyor cevaplar :26:

İyiyim canımcım sen nasılsınOlsun bende iş yerindeyim işlerden kafamı kaldırdığımda yazabiliyorum o yüzden hiç farketmiyorum bile

Ohh ohh senin herşeyin tamamış tatlım, biz eşyalar için evin bitmesini bekliyoruz. Gelinlik bakmaya henüz gitmedik
En iyisini yapmışsınız canım, böyle kına, düğün bi arada oluncada çok hoş oluyo
Nikah tarihi işlemlerini yapacağız allah izin verirse 04.04.2014 düşünüyoruz
Memleket Ordu, Düğün İstanbulda

Günaydınlar kızlar...

günaydın canım ellerine sağlık

telaşlı mıyım kız ben benimki de öyle diyor halbuki garanticiyim ben o kadar işimi sağlama almayı sevenlerdenim
günaydın canım

hayırlısı olsun sevindim

teşekkür ederim canım çok sağol darısı olmayanların başına

yaaa ben mobilyalarımı begenemiyorum nişanlımda başka şehirde bu yüzden çoğu iş bana kalıyor ...ankarada oturcaz eşyalara falan bakıyorum begenemiyorum

telaşlı mıyım kız ben benimki de öyle diyor halbuki garanticiyim ben o kadar işimi sağlama almayı sevenlerdenim

Halletmek için telaşlısın tabien güzeli kuzum garantici ve planlı olmak bende öyleyim kırk kere planlarım erkenden hallederim gerçi o esnalarda kendimi yiyorum erken yaşlanıcam ama olsun

yaaa ben mobilyalarımı begenemiyorum nişanlımda başka şehirde bu yüzden çoğu iş bana kalıyor ...ankarada oturcaz eşyalara falan bakıyorum begenemiyorum

Merhaba canım tanışmadık henüz ama düğüne az kaldı sanırım beğenemiyorsan seninle alakalı bir durum değildir işte bu dediğin mobilyalara denk gelmemişsindir netten çok fazla markaya çeşite bak aklında muhakkak bir tarz vardır o stile yönelik bakarsan kafanda fikir oluşur

iyiyim canım ya bende.
uğrayamıyorum topiğe fazla fazla

maşallah ya 1 aycıkmı kalıyo artık seninn

Bende arada bakabiliyorum anca canım ya grip gibiyim zaten Evvet 36 gün kaldı, nisanlim sabah aramış dıyo ki çok önemli bişey oldu dedi sabah sabah aklım çıktı yaaa gülerek dıyo ki aşkım 36 gün sonra evleniyoruzzz Ayy uykum kaçtı midem bişeyler oturdu heyecan bastı ii senin hazirliklar nasıl tatlim

evet tatlım senle ilk defa konuşuyoruz :) ya aslında aklımda bi model ve tarz var contry yada avangart sade modeller istiyorum salon ve yatak odası takımı için ama çok kararsızım

evet tatlım senle ilk defa konuşuyoruz :) ya aslında aklımda bi model ve tarz var contry yada avangart sade modeller istiyorum salon ve yatak odası takımı için ama çok kararsızım

İşte bu dediğin model çıkacaktır karşına canım model sormak istersen ekle yardımcı olmaya çalışalım fikir verelim

selam canımm ben de kararsızlardanım canım bellona istikbal die düşündüm ama yok baktım da hiiç beğenmedim sabah yataş-enza dan baktım onlar bana güzel geldi canım yatak odaları falan diğer salon oturma gruplarına bakmadım istersen bi göz at canım belki hoşuna giden olur
Halletmek için telaşlısın tabien güzeli kuzum garantici ve planlı olmak bende öyleyim kırk kere planlarım erkenden hallederim gerçi o esnalarda kendimi yiyorum erken yaşlanıcam ama olsun

aynen aynen öyle diyorlar çok takma çabuk yaşlanırsın ama bu elde olan bişey değil ki di mi ama biz böyle telaşlı olduğumuz için zaten karşı taraf rahat nasıl olsa hallederiz gözüyle bakılıyor bize bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…