2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın kızlarrrrrrrrrr
Günaydın canımcım nasılsın
yok mu çeyiz hazırlığı canım siz paylaşınca daha çok hoşuma gidiyor bi de bana nikahta dağıtabileceğim şeker ve kurabiye değilde farklı bi önerin var mı canım?

Azıcık kaldı yakında başlayacağım paylaşıma 2 tane bornoz aldım 2 terlik ama özel kişiselya onu koymayayım dedim Canım çeşit bol kurabiye nikah şekeri örnekleri var hoşuna giden bir model varsa yorumlayabilirim çok fazla model var bende kafan iyice karışır

Günaydın kızlarrrrrrrrrr

günaydın şeker nabersin?

sabırsızlıkla bekliyorum tatlımm ben dün bi bakim dedim de nette şu ilgimi çekti tanesi 1,40tl ama sonra dedim acele etme belki daha ilginçleri vardır diye arkadaşın biri yapıyor içine lavanta yerine lavanta kolonyası yada duş jeli koyuyor o da 3,50tl biraz pahalı geldi masrafım çok olunca ona beklesin dedim sence nasıl canım bu? kızlar sizlerinde varsa önerileri bekliyorum bu arada

Çok güzeller canım fiyatı iyiymiş evlerde durabilir atmazlarda kolay kolay eğer durumlar müsaitse düşünebilirsin ama 3,50 olana gerek yok gibi duş jeli kullanır atarlar sonra parana yazık olur:26:Aslında bende söz için fikirler alsam iyi olur ki şu söz-nişan kurabiyelerinden düşünüyorum yeterli olurmu evde yapılacak söz için çıkarken sepette bulanacak herkese sepetten alınıp dağıtılacak canımcım

haklısın canım lavanta daha iyi mis gibi kokar hem daha uygun olur bu arada bende kurabiye düşünüyordum ama yanılmıyorsam o da 1,5 tan başlıyor tanesi bende öyle yapacaktım kuzen evlendi bizim geçenlerde ondan görmüş yapmış demesinler diye yapmıyorum bizde çok oluyor öylesi mesela benim nişanımda ne yapıldıysa farklı olarak o da aynısını kardeşinin düğününde yapmaya çalıştı hep ben sevmiyorum öyle özenti olayları yapabilirsan hayal gücünü kullan canım dimi ama

Günaydın canımcım nasılsın

iyiyim siz nasılsınız bakimmmm :)
çok şeker görünüyo bu minik kavanozlar

Haklısın canım sende yapılmış sonuçta başka farklı birşeyler olsun herkes şaşırsın dimiSöz evdeya böyle ufak minik bir hediye yeterli diye düşündüm yeter dimi yanına farklı birşeyde yapmam gerekirmi :26: Birde yeni birşey duydum söz şerbeti diye pasta yiyecekler falan yendikten sonra dağıtıcam nasıl birşeydir acaba öncesindemi yoksa sonrasındamı dağıtılmalı

iyiyim siz nasılsınız bakimmmm :)
çok şeker görünüyo bu minik kavanozlar

Bende iyiyim kuzum söz için fikirlere ihtiyacım var yukarıda yazdığım gibi söz kurabiyesi evden çıkarlarken dağıtılması yüzüklerden sonra şerbet dağıtılması yeterlimidir canım sence

Son düzenleme:

canım eminönünde bunların adet fiyatını 70 80 kuruştan satıyorlar eğerki sen alıp yapmak istersen diye söyledim

Söz şerbeti gereklimidir verilirse olurmu hoş dururmu bizde böyle bir adet varmı bilmiyorum ama güzel olur gibi geliyor sonra çok fazla tatlı yenecek şerbette kenarda olmayıversin diyorum siz ne düşünüyorsunuz

canımcımm değişik bi fikir ama bence gerek yok gibi, dediğin gibi tatlı,pasta zaten yeteri kadar olur, bence yeterli :))

ben de iyyim çok şükür canım nikah için düşünüyorum canım uygunsa fikrinizi alıp sipariş vereyim dedim

nikah günü aldın mı canımmm?

canımcımm değişik bi fikir ama bence gerek yok gibi, dediğin gibi tatlı,pasta zaten yeteri kadar olur, bence yeterli :))

Haklısın canımcım zaten annemlere söylemedim söylesem gerek yok herkes tıkanır onu içince o kadar uğraş arasında başımıza iş çıkarma derler

günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar nasılsınız..
buralarda pek kimseyi tanımadığım için gelemedim bir süredir..
nehir peri ve eda edada artık girmiyor zaten

yanlışmı anladım :44: söz tarihinmi belli oldu

Gel kuzum ben hep burdayımNasılsın neler yapıyorsunHerzamanki ben plan yapıyorum kesin olmamakla beraber Eylül inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…