- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
evet enza home daki modelleri bende begendim gerçekten şık çizgiler var
aynen aynen öyle diyorlar çok takma çabuk yaşlanırsın ama bu elde olan bişey değil ki di mi amabiz böyle telaşlı olduğumuz için zaten karşı taraf rahat nasıl olsa hallederiz gözüyle bakılıyor bize bence
tamam eklicem çok teşekkürler :13::13:
Hayırlı olsun :)
Benden bir gün sonra evleniyorsun :)
Canım tebrik ederim. Çok sevindim. Ne zaman nasip olacağı hiç belli olmuyormuş bak
ve ben bi iç mimarım en kötüsüde bu sanırım millet beni görmeye değilde mobilyalarıma bakaya gelicek
Vallahi kuzum bizim paşa çok rahat herşeyi araştıran önüne sunan bir kız arkadaşı var en ince detaya kadar araştırıyorum tarihlere bakıyorum marka model herşey önüne seriliyor ama ondanda Allah razı olsun şunu istiyorum şu tarih böyle olmalı diyorum pek ses çıkarmıyor
Enza home'un ürünleri çok kaliteli bizde born yemek odası ve koltuk takimini aldık çok şık duruyor tavsiye ederimm
iyi alıştırmışız şikayet etmeyelim hiiçbenimkide sağolsun ses etmez bugün aradım napıyorsun diyee bellonadan katolog aldım aşkım sana göstermek için dedi tek başına yapmazdı şaşırttı beni
seninkini çok beğendim ben zaten özlemcim
iyi alıştırmışız şikayet etmeyelim hiiçbenimkide sağolsun ses etmez bugün aradım napıyorsun diyee bellonadan katolog aldım aşkım sana göstermek için dedi tek başına yapmazdı şaşırttı beni
Teşekkürler canimm daha iyisi hayırlısı sana inşallah 1
Şikayet etmiyorum kuzum alıştım bende zaten araştırmadan uğraşmadan yapamam seviyorum uğraşmayı sadece begenilsin yeterArada böyle ufak yardımları oluyor olacak tabi canım
bizde var işte kendimizi hırpalamayı seviyoruz
Bende arada bakabiliyorum anca canım ya grip gibiyim zaten Evvet 36 gün kaldı, nisanlim sabah aramış dıyo ki çok önemli bişey oldu dedi sabah sabah aklım çıktı yaaa gülerek dıyo ki aşkım 36 gün sonra evleniyoruzzz Ayy uykum kaçtı midem bişeyler oturdu heyecan bastı ii senin hazirliklar nasıl tatlim
Enza home'un ürünleri çok kaliteli bizde born yemek odası ve koltuk takimini aldık çok şık duruyor tavsiye ederimm
yerim ben sizii maşallahaslında bakarsan sakin gibi duran damatların içinde heyecanndan fırtııınalar kopuyoo bizden daha heyecanlılar
inşallah hayırlısıyla atlatırsınız canım benim
aynı kuzum,bekliyoruz :)
oo aldınızmı cnm hadi hayırlı oslun güle güle kullan inş
eveet canim dusunuyoruz ama tek bohca istediler dugun bohcasinida bir vercez siz dusunuyormusunuz:)
e
Amin Canm sağolasın sizinde hayırlısı olsun, nişan bohçası düşünüyor musunuz?
Evet bir türlü rahat davranamıyorumİstermiydim acaba öyle bir karekter olursa olur olmazsa olmaz
Evet kuzum ev tamam gibi bi perde tül olayımiz kaldı onuda haftaiçi gidicem anca bi duzeleyimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?