- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Amanınbelli oldu mu kuzum oh ne güzel hazırlıklarımızda yardımcı olacağız birbirimize
sadece hayalyardımcı olucaz inşALLAH
Hayal etmekte güzel amaİnşallah gerçekleştiririz kuzum bizim önümüzdeki Nisandı da düğüne daha yakın olsun birde annemler evde degişiklik yapıcaklar o yüzden sonbahar daha uygun
evet hayal etmekte güzel hep derim ben geç olsun ama temiz olsun sorunsuz olsun
huzurla mutlulukla oturmayı nasıp etsin rabbim inş
Haklısın canım sende yapılmış sonuçta başka farklı birşeyler olsun herkes şaşırsın dimiSöz evdeya böyle ufak minik bir hediye yeterli diye düşündüm yeter dimi yanına farklı birşeyde yapmam gerekirmi :26: Birde yeni birşey duydum söz şerbeti diye pasta yiyecekler falan yendikten sonra dağıtıcam nasıl birşeydir acaba öncesindemi yoksa sonrasındamı dağıtılmalı
canım eminönünde bunların adet fiyatını 70 80 kuruştan satıyorlar eğerki sen alıp yapmak istersen diye söyledim
nikah günü aldın mı canımmm?
Ayy öğleden sonra işten çıkıp sağlık raporlarını ve nakil evraklarımızı alıcampazarteside nikah işlemlerimiz bitmiş olucak hayırlısıyla
duymuştum bende ama bizde dağıtılmadı böyle 5 çayına yapılacak olan türlerden yapmıştık biz ama sanırsam söz kesildikten sonra dağıtılıyor şerbet
Acaba dağıtırlasa güzel olurmu nişanda yapmıycazya biz kuzum birde pasta kesilecek 5 çayı gibi sarmalar börekler falan en son çıkarken millet kurabiyelerden dağıtıcaz inşallah
olabilir canım eskiden yapılırmış şimdi pek yapan yok sanırım farklılık olur hem bence de aklıma gelmedi benim hiç gerçi benim isteme söz kavga gürültü geçtiği için şerbette tatlandırmazdı onların ağzını
yess bebeğim ilk burda paylaştım ama görmedin sanırım 13/04/2014 15:30 da nikahımm canımm
görmedim canımbirkaç gündür doğru düzgün giremiyorum
çok sevindim, gelinlik mi giyeceksin canım
Farklılık iyidir diyosunKıyamam kuzum ya olsun bundan sonrasında ağzınızın tadı bozulmasın hiç
evet canımm farklı olsun kesinlikle ben onun için sürekli araştırma yapıyorum tanıdık birilerinin yapmadığı keşfedemediği şeyler yapmak istiyorummdans müziğimi de buldumm canımm uyarlama yapcaz aşkımla gerçi beğendi şarkıyı olur dedi ama bakalım ayak uydurabilcekmiyiz ayy çok heyecanlıyım ben yaa
Insanin cani aciyo onun aciyinca dmi allah sifa versin canm insllah cikmaz hicbiseycigii herseyde vardr bi hayir uzulme
Amin canım daha iyisi hayırlısı başına inşallah =)
kız çok az kalmış düğününee 1 ay 8 gnu görünce heycn kpladı içimi sne kim bilr nasıl oluyorsn ayy benimde gidiyor gnlr 18 gn sonra 3 aylrdnda düşück
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?