2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hayal etmekte güzel amaİnşallah gerçekleştiririz kuzum bizim önümüzdeki Nisandı da düğüne daha yakın olsun birde annemler evde degişiklik yapıcaklar o yüzden sonbahar daha uygun

evet hayal etmekte güzel hep derim ben geç olsun ama temiz olsun sorunsuz olsun

Ayy öğleden sonra işten çıkıp sağlık raporlarını ve nakil evraklarımızı alıcam pazarteside nikah işlemlerimiz bitmiş olucak hayırlısıyla

duymuştum bende ama bizde dağıtılmadı böyle 5 çayına yapılacak olan türlerden yapmıştık biz ama sanırsam söz kesildikten sonra dağıtılıyor şerbet

canım eminönünde bunların adet fiyatını 70 80 kuruştan satıyorlar eğerki sen alıp yapmak istersen diye söyledim

hazır hali mi canım 70-80 kuruş eğer öyle ise bana yer söyle hemen gideyim ben oraya

nikah günü aldın mı canımmm?

yess bebeğim ilk burda paylaştım ama görmedin sanırım 13/04/2014 15:30 da nikahımm canımm

Ayy öğleden sonra işten çıkıp sağlık raporlarını ve nakil evraklarımızı alıcam pazarteside nikah işlemlerimiz bitmiş olucak hayırlısıyla

hayırlısı olsun canım engelsiz bi şekilde atlatın inşaAllah

duymuştum bende ama bizde dağıtılmadı böyle 5 çayına yapılacak olan türlerden yapmıştık biz ama sanırsam söz kesildikten sonra dağıtılıyor şerbet

Acaba dağıtırlasa güzel olurmu nişanda yapmıycazya biz kuzum birde pasta kesilecek 5 çayı gibi sarmalar börekler falan en son çıkarken millet kurabiyelerden dağıtıcaz inşallah

Acaba dağıtırlasa güzel olurmu nişanda yapmıycazya biz kuzum birde pasta kesilecek 5 çayı gibi sarmalar börekler falan en son çıkarken millet kurabiyelerden dağıtıcaz inşallah

olabilir canım eskiden yapılırmış şimdi pek yapan yok sanırım farklılık olur hem bence de aklıma gelmedi benim hiç gerçi benim isteme söz kavga gürültü geçtiği için şerbette tatlandırmazdı onların ağzını

Farklılık iyidir diyosunKıyamam kuzum ya olsun bundan sonrasında ağzınızın tadı bozulmasın hiç

Son düzenleme:
görmedim canım birkaç gündür doğru düzgün giremiyorum
çok sevindim, gelinlik mi giyeceksin canım

darısı olmayanların başına yok canım gelinliği düğünde giycem nikahta elbise giycem ama ne giyeceğim meçhul henüz :26:

Farklılık iyidir diyosunKıyamam kuzum ya olsun bundan sonrasında ağzınızın tadı bozulmasın hiç

evet canımm farklı olsun kesinlikle ben onun için sürekli araştırma yapıyorum tanıdık birilerinin yapmadığı keşfedemediği şeyler yapmak istiyorumm dans müziğimi de buldumm canımm uyarlama yapcaz aşkımla gerçi beğendi şarkıyı olur dedi ama bakalım ayak uydurabilcekmiyiz ayy çok heyecanlıyım ben yaa

Bende istiyorum işte ama genelde sınırlı sanki ya da ben bulamıyorum evi falan süsleyeceğim başka neler olabiilir ki :26:Büyük bir sorun dans müziği kafanızda oluşturduysanız ne mutlu canım ufak hareketlerle eglenceli farklı hale getirmek sizin elinizde

hazır hali mi canım 70-80 kuruş eğer öyle ise bana yer söyle hemen gideyim ben oraya

yok canım boş hali gerçi alacağın süsleyeceğin malzemelerde o fiyat olur ama kürkçü handa çok detaylı şeyler var bakmanı öneririm

kız çok az kalmış düğününee 1 ay 8 gnu görünce heycn kpladı içimi sne kim bilr nasıl oluyorsn ayy benimde gidiyor gnlr 18 gn sonra 3 aylrdnda düşück

Az kaldı valla canım ya garip bi heyecan var bi perde olayımiz kaldı bazen şaka gibi geliyor bana ya 3 hafta sonra çeyiz gidecek offf herkes koşturuyor suan yüzüme maske yaptım isim kalmadı kendimle uğraşıyorum artık :) sende o günleri göreceksin canım Allahın izniyle ben bi atlatayim sizinle sayıcam şafak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…