2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

107 gün kalmış daha dün bir sene var diyoduk zaman ne çabuk geçiyo ya panik oldum valla

Tükendim cidden yorgunluktan telef oldumm ama islerimizin çoğunu hallettik, tül perde olayı bitti tanıdık olduğundan haftasonuna yetişecek, bindallı aldım eminonunde corapci hani var orda üst katta bi dukkan ama çok model var güzel yani ufak tefek mutfak eşyası aldım ama bittim kızlar ya

ay Allah kolaylık versin :* bende bindallı ve abiye hazır da kına için , ev eşyaları duruyor :/ cuma günü ank ya gidicem eşya seçmeye sonra tül halı vs. amanin

Son düzenleme:
Çok muhteşem bir duygudur tahmin edebiliyorum tahmin ederken bile heyecanlı yaşamak nasıldır kimbilirİnşallah canım gönlünüze göre olsun

Allahım kat kat güzel duyguları ve güzel anları yaşatsın sana kuzum benım inşallah :) çok sağol çok teşekkür ederim

hepinize hayırlı olsunnn:)butun yazilari okuyamadim bende eylul 2013te evlendim.hicbirsyei abartmadan yaptigimiz halde cok guzel bir dugun oldu bekar evimdeki esyalaride tasidim tavsiyem eger ıvır zıvır almayi seven tiplersneiz sakin evinizi esyalarla doldurup bosyere masrafa girmeyin ve evlendikten sonra kredi borcu odemeyin gercekten birkac yılınız mahvolabiliyor.dugunde kimseyi mutlu edemeyeceginiz icin balayi planlarinizi onde tutun sizin eglenmeniz insanlarin ne diyeceginden daha cok onemlibiz kocamla dugunu 3000 tlye malettik esyalai falan ortaklasa aldik aileleri katmadan 7000de onlar tuttu bir yatagi degitirdik yatak cok onemli gun eguzel baslamaniz icin:>sonrasinda 3 hafta suren balayi. ilginc bir skeilde yemekte evermedik ama herkes cok mutlu ayrıldı.kalacak yerlerinize gore dugun ayarlayin eger bizim gibi ailesinden ayırı yerde yasayan bir cift iseniz.

Ay bence de çok doğru söylüyorsun. Düğünde et yemeği mi ikram edilmiş pasta mı ikram edilmiş kimse Onemsemiyor bence. Millet begense nolur begenmesr nolur.

Eve de hiç ıvırzıvır almicam.

Nefret ediyorum evdeki kalabaliktan

çokkk hoşşş canııımmm

İnşallah öyle olur kuzum zor işler güzel heyecanlı ama zor Rabbim sorunsuz bir şekilde halletmemizi nasip etsin
amin canımm İnşaAllah

eline sağlık canım 4cü gelinken 7ci gelin oldum ya ben

orası neresi özlemcim ben bi kürkçü hanı biliyorum da :44: tarif edersen işimize yarayabilir canım

bizimde zaten evlenmişlerin tecrübelrine ihtiyacımız var yapmamız gerekenleri siz bize yazın böyle ayrıca 3 hafta balayı da süpermiş

Günaydınn gelincikler

canım benim aklımda bindallı değilde nette gördüğüm bi hint kıyafeti kaldı oda sadece kapalıçarşıda varmış bidaha yolun düşerse sorarmısın

Kürkçü Hana gelmeden canım daha asagida ama aynı yol üzerinde corapci hani diye kime sorsan söyler bilindik bi yer bende umudum kesişen şans eseri buldum satıcı abide çok yardımcı oldu kiralık yok ama hepsi satılık pahalıya da var uyguna da

Günaydınn gelincikler

canım benim aklımda bindallı değilde nette gördüğüm bi hint kıyafeti kaldı oda sadece kapalıçarşıda varmış bidaha yolun düşerse sorarmısın

Tekrar gidicem kına malzemeleri için canım sorarım bana bi resmini at geriye nikah elbisesi kaldi

kaça aldın sen mesela bindallını canım piyasasını hiç bilmiyorum çünkü kazıklanmayalım satın almak daha güzel ben sviyorum bindallıyı

Tekrar gidicem kına malzemeleri için canım sorarım bana bi resmini at geriye nikah elbisesi kaldi
bende tüm eksiklerim bitmiş gibi nikah elbisesi arıyorum kendime

Canım bindallı, terligi bide kafaya takılan fesle 220 canım bindallı 200 zaten pazarlığa açık adam, çarşı içinde ne modeller varda kiralık olarak bile 350 dediler ya 1800e bile sordum gelinliğim kadar ahaha
Aynen canım onun içinde bakacağım yer belli de anca haftasonuna giderim dün akşam 9 da bi yattım migren le 1 saat önce kalktım resmen anca toparlandı rim, tül içinde Unkapanı İMÇ çarşısında burak perde var bizim tanıdığımız ama yine de yardımcı oluyorlar canim

1800 mü ne yapmışlar öyle yaa tekrar gidip vermesi var ya o yüzden kiralık istemiyorum bende satın alayım daha mantıklı hem kardeşim falan var ona veririm evlenirken ben o terlikle çok kısa kalırım ya topuklu terlik yapsalarmış keşke
geçmiş olsun bu arada canım atlatıcaz bu günleri de inşaAllah

Merhaba kizlar araniza katilmak istiyorum cunku hazirliklarimdan dolayi cok stresliyim arti paylasabilecegim kimsem yok erkek arkadasim disinda
9mayista Allah izin verirse dugunum olacak
Allah hepimizi sevdiklerimize kavustursun hayirlisiyla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…