Merhaba kizlar araniza katilmak istiyorum cunku hazirliklarimdan dolayi cok stresliyim arti paylasabilecegim kimsem yok erkek arkadasim disinda
9mayista Allah izin verirse dugunum olacak
Allah hepimizi sevdiklerimize kavustursun hayirlisiyla insallah
Merhaba canım ben de bindallı bakarken eminönünde var.bulabilirsin.fiyatı da bindallıya göre uygundu.altı etek üst tarafı sare diyolar ya ondan oluyo.annem izin vermedi yoksa alacaktım ben.Günaydınn gelincikler
canım benim aklımda bindallı değilde nette gördüğüm bi hint kıyafeti kaldı oda sadece kapalıçarşıda varmış bidaha yolun düşerse sorarmısın
Merhaba canımallah kolaylık versin hepimize de en istediğimiz şekilde kuralım yuvamızı :) ee neleri hallettin bakalkm ben bi çok şeyi bitirdim sanırım.kendime sardım şimdi de.Merhaba kizlar araniza katilmak istiyorum cunku hazirliklarimdan dolayi cok stresliyim arti paylasabilecegim kimsem yok erkek arkadasim disinda
inşallah kuzum Allahım herşeyi hepimizin gölüne göre versin hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun
1800 müne yapmışlar öyle yaa tekrar gidip vermesi var ya o yüzden kiralık istemiyorum bende satın alayım daha mantıklı hem kardeşim falan var ona veririm evlenirken ben o terlikle çok kısa kalırım ya topuklu terlik yapsalarmış keşke
geçmiş olsun bu arada canım atlatıcaz bu günleri de inşaAllah
Merhaba canımallah kolaylık versin hepimize de en istediğimiz şekilde kuralım yuvamızı :) ee neleri hallettin bakalkm ben bi çok şeyi bitirdim sanırım.kendime sardım şimdi de.
Büyük kısmını halletmişsin sen de canım.benim de düğüm salonu kına salonu hazır.gelinliğim dikiliyor.bindallım ve kına kıyafetim hazır ama bi kıyafet daha almak istiyorum.bindallıdan sonra giymek içinCanim cok tesekkurler cevabin icin
Dugun salonumuz hazir sadece cerezleri alicaz
Esyalarim evim hazir yerlesti sadece sahsi esyalarim kiyafetler yani onlar gidecek
Damada ve ailesine hazirladigm bohcalarim var
Gelinligim kinada giyilecek abiyem bindallim ve ayakkabilarim hazir(dugunde hem babet hem topuklu giyicem yedekli olsun rahat ederim diye dusundum)
Kinada dagitmak icin tac bileklik kina yaptirdim kurabiyem so gunlerde gelecek siparisi verildi sabunlarim hazir bugun arkadas kargoya verecek insallah
Yuzuk tepsim hazir makasim hazir yuzuklerimiz hazir
Eksik kalan takilar alinmali davetiye secip bastirilmali bir de taki kurdelesi yapicam cok heyecanliyim valla bittim ben yaaaa
Merhaba canım ben de bindallı bakarken eminönünde var.bulabilirsin.fiyatı da bindallıya göre uygundu.altı etek üst tarafı sare diyolar ya ondan oluyo.annem izin vermedi yoksa alacaktım ben.
Beb bindallımı 100tl ye kiraladım.200 tl satış fiyatıydı.hint kıyafeti daha uyundu.ama tam hatıtlayamıyorum.oraya tekrar yolum düşerse sorabilirim.yada istersen adamın telefon numarasını vereyim sor :)canım benim sorunum izmirde olmam ama istanbuldaki akrabama aldırabilirim onunda bebişi var 2 kere götürmek istemiyorum en azında fiyatını bilsem öyle aldırıcam
Merhaba kizlar araniza katilmak istiyorum cunku hazirliklarimdan dolayi cok stresliyim arti paylasabilecegim kimsem yok erkek arkadasim disinda
Canim cok tesekkurler cevabin icin
Dugun salonumuz hazir sadece cerezleri alicaz
Esyalarim evim hazir yerlesti sadece sahsi esyalarim kiyafetler yani onlar gidecek
Damada ve ailesine hazirladigm bohcalarim var
Gelinligim kinada giyilecek abiyem bindallim ve ayakkabilarim hazir(dugunde hem babet hem topuklu giyicem yedekli olsun rahat ederim diye dusundum)
Kinada dagitmak icin tac bileklik kina yaptirdim kurabiyem so gunlerde gelecek siparisi verildi sabunlarim hazir bugun arkadas kargoya verecek insallah
Yuzuk tepsim hazir makasim hazir yuzuklerimiz hazir
Eksik kalan takilar alinmali davetiye secip bastirilmali bir de taki kurdelesi yapicam cok heyecanliyim valla bittim ben yaaaa
Beb bindallımı 100tl ye kiraladım.200 tl satış fiyatıydı.hint kıyafeti daha uyundu.ama tam hatıtlayamıyorum.oraya tekrar yolum düşerse sorabilirim.yada istersen adamın telefon numarasını vereyim sor :)
İskenderuna inşallah.eşim izmitli ama oraya atandı. Sen :)sen nereyeee gelin gidiyorsuuun canııım
İskenderuna inşallah.eşim izmitli ama oraya atandı. Sen :)
Ben istanbulu seviyotum da burada yaşaması çok zor canım ya maddi olarak iyi olsan da manevi olarak çökertiyo insanı.ben istanbuldayımm istanbulda kalcam kısmetse
Ben istanbulu seviyotum da burada yaşaması çok zor canım ya maddi olarak iyi olsan da manevi olarak çökertiyo insanı.
Büyük kısmını halletmişsin sen de canım.benim de düğüm salonu kına salonu hazır.gelinliğim dikiliyor.bindallım ve kına kıyafetim hazır ama bi kıyafet daha almak istiyorum.bindallıdan sonra giymek için
Davetiyem basılıyor.çerezlrr alınacak.kına da dağıtulmak için magnet yaptırıyorum o da seçildi.damatlığı nişanlım gelince alıcaz.mobilyalarım evim hazır.birtek kişisel eşyalar kaldı işte.erkek tarafı için bohçalar da hazır.ayy yazarken bile yoruldum nasıl halletmişiz bukadar işi...ben de herşeyi tek başıma hallettim canım nişanlım farklı şehirde olduğu için.
Evet istanbuldayım.eşim memur canım.istanbuldamısın canımmm eşin ne iş yapıyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?