2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım ben eminönünde birüsür davetiyeci gezdim hepsi de ağız birliği yapmış gibi 400 kişi için 200 ideal ama tedbir için 250 tane bastırın dedi..ben de öyle yaptım.modelim şu
100 tanesi 145 tl.magnet falan yaptırdığım için indirim de oldu 320 ye yaptırdım

Son 109 güncük Bugün kaynanamla konuştuk, evimin dışının bitmesine 2-3 güncük kalmış. Sonra gelinlik bakmaya gideceğiz
Sizden naber gelinciklerr

Canım davetiyen cok güzel ve kimdi hatırlamıyorum ama gecen yıl birinin davetiyesiydi bu o zamanda begenmiştim baskalım biz ne kadara bastırıcaz :44:dagıtmaya ne zaman baslıcaksınız?
İyiyiz canım sen nasılsın :13:

iyiyim bende kuzum evde bulsak daha iyi olucam
Son 109 güncük Bugün kaynanamla konuştuk, evimin dışının bitmesine 2-3 güncük kalmış. Sonra gelinlik bakmaya gideceğiz
Sizden naber gelinciklerr

Ohh masallah canım ev hazırsa hersey olur gelinlik içinde gec kalmayın mayıs haziran ayları inanılmaz dolu diyorlar..

kızlar ben cıkayım nikah sekerlerimize devam edeyim yap yap bitmiyor..daha dogrusu izin vermiyolar sürekli misafir şuan yine içeride misafir var ama artık tınlamıyorum günde 3 ayrı misafir gelrmi yaa öpüyorum sizi

Dış cephesi bitti bitecek işte canım, kayınpederden azarda işittik hiç gelmiyorsun merak edip diye
Oh ohh bize de şeker var mııı Misafirlere söyle canım onlarda bi el atsın

Görüşmek üzere

Teşekkür ederim canımm ben de içime sinerek aldım. 15 20 gün öncesinden dağıtırız sanırım :) yuvanızı da en kısa zamanda bulursunuz inşallah :)
Peki canım kolay gelsin :)

bu arada kızlar nasılsınızz

İyiyim kuzum sen nasılsınMaşallah edam sizin nikah bayağı kalabalık olacak negüzel

Dış cephesi bitti bitecek işte canım, kayınpederden azarda işittik hiç gelmiyorsun merak edip diye
Oh ohh bize de şeker var mııı Misafirlere söyle canım onlarda bi el atsın

Görüşmek üzere
haklı adam ben olsam duramazdım
tabi kuzum buyrun nikaha bekleriz
ayy aman bırak şu ana kadar 2 kişi nikah şekeri için 1 kişide kına tacın için dedi..
hepsini kendim yaptım ayy cok güzel olmus bi tanesini alabilirmiyim diye kınadan nikahtan önce hatta tacı isteyen yengemdi oglunun sevgilisine götürmek için bi tane versene dedi bende kınada yenge dedim güldüm gectim bu insanlarmı tuhaf anlamadım kadının tekide ben mutfaktayım yemek yapıyorum onlar girmiş şeker yaptıgım odaya kıza diyolar all al bi kac tane hatıra götürürsün burada zaten cok var zor tuttum kendimi yav sanki zevk için yapıyorum yuhh işte böyle şimdi bunlara 2 de siz yardım edin desem ortak olurlar valla

Teşekkür ederim canımm ben de içime sinerek aldım. 15 20 gün öncesinden dağıtırız sanırım :) yuvanızı da en kısa zamanda bulursunuz inşallah :)
Peki canım kolay gelsin :)

Amin kuzum inşallahhh
sagolasın

500 tanesine 240 verdikkk caanım sizzzz

Şuan yemek için bile kenara atamam para kuzum elektrikliler falan bitsin alımlar sonrasında inşallah

haklısın kuzum sen her daim bişeyler alıyorsun kendine varsın onu da müstakbel sevgilin alsın

sagollll canımmm tabiki sizeee

canım yatak odanda ne güzelmiş güle güle kullanın hic eskimesin inşallah
evet kızlar bende merak ettim kacar adet bastırdınız ne kadar

teşekkür ederimmm canım benimm

bu arada kızlar nasılsınızz

iyiyiz tatlım seni sormalıı nasıl gidiyor hazırlıklar pazar günü nasıldı gelinliğin canım?

çok şirinmiş canım davetiyen gerçekten zarfı falan da çok tatlı ama ben yaptıramam herhalde 100 tanesi 145 beni aşıyor

amn inşallah cnm

Ben de 250 tanesine 320 verdik canım. Düğün kaç kişilik senin.benim 400 kişilik

bilmiyoruuum kac kisilik amaaa 500 kişilik davetiye vericek yer var cünküü onun köyü benim köyüm farklı akrabalar farklıı yani iki katlı dügün salonu

çok şirinmiş canım davetiyen gerçekten zarfı falan da çok tatlı ama ben yaptıramam herhalde 100 tanesi 145 beni aşıyor
Çok fazka bastıracaksanız pahalı oluyor biraz.ben 250 tane yaptırdığım için bunu seçtim.onun dışında hem fiyatı uygun hem de çok şık davetiyeler var gönlüne göre bişey bulacağına eminim :)

bizde bi 500 tane basarız herhalde canım ondan o kadar çok masraf oluyorki davetiyeden kısar olduk nişandaki gayet gösterişliydi o yüzden bu sefer sade olsun istiyoruz bakalım henüz seçmedim bişey

bizde bi 500 tane basarız herhalde canım ondan o kadar çok masraf oluyorki davetiyeden kısar olduk nişandaki gayet gösterişliydi o yüzden bu sefer sade olsun istiyoruz bakalım henüz seçmedim bişey

aynennn kişii cogalınca fiyatda cogaslıyorrr maaalesef

Kızlaar bende 2014 4 mayıs gelini olacağım inşallahh!! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…