- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Canım ben eminönünde birüsür davetiyeci gezdim hepsi de ağız birliği yapmış gibi 400 kişi için 200 ideal ama tedbir için 250 tane bastırın dedi..ben de öyle yaptım.modelim şufiyat ne tuttu canım
yavvv biz yeminle 2 çiftin rahat bir şekilde davetiyesini bastırıyoruz tam 800 tanekardeşim ben uyguna halledicem dedi ama bakalım bu aksam begenelimde bastıracakmı :44: nikah olacak bizim olduki herkes geldi 1600 olur o zaman rahat sadece eşleriyle gelseler nikah salonunun bina kapısı kuyruk olur artık şaka bi yana verilenlerin cogu gelmeyecek bu belli bişeyde babam ayıp olmasın vermedi demesinler diye veriyo
İyiyiz canım sen nasılsın :13:bu arada kızlar nasılsınızz
Canım ben eminönünde birüsür davetiyeci gezdim hepsi de ağız birliği yapmış gibi 400 kişi için 200 ideal ama tedbir için 250 tane bastırın dedi..ben de öyle yaptım.modelim şu Eki Görüntüle 1005910
100 tanesi 145 tl.magnet falan yaptırdığım için indirim de oldu 320 ye yaptırdım
İyiyiz canım sen nasılsın :13:
Son 109 güncükBugün kaynanamla konuştuk, evimin dışının bitmesine 2-3 güncük kalmış. Sonra gelinlik bakmaya gideceğiz
Sizden naber gelinciklerr
Ohh masallah canım ev hazırsa hersey olurgelinlik içinde gec kalmayın mayıs haziran ayları inanılmaz dolu diyorlar..
kızlar ben cıkayım nikah sekerlerimize devam edeyim yap yap bitmiyor..daha dogrusu izin vermiyolar sürekli misafir şuan yine içeride misafir var ama artık tınlamıyorum günde 3 ayrı misafir gelrmi yaaöpüyorum sizi
Teşekkür ederim canımm ben de içime sinerek aldım. 15 20 gün öncesinden dağıtırız sanırım :) yuvanızı da en kısa zamanda bulursunuz inşallah :)Canım davetiyen cok güzel ve kimdi hatırlamıyorum ama gecen yıl birinin davetiyesiydi bu o zamanda begenmiştimbaskalım biz ne kadara bastırıcaz :44:dagıtmaya ne zaman baslıcaksınız?
iyiyim bende kuzum evde bulsak daha iyi olucam
kızlar ben cıkayım nikah sekerlerimize devam edeyim yap yap bitmiyor..daha dogrusu izin vermiyolar sürekli misafir şuan yine içeride misafir var ama artık tınlamıyorum günde 3 ayrı misafir gelrmi yaaöpüyorum sizi
fiyat ne tuttu canım
yavvv biz yeminle 2 çiftin rahat bir şekilde davetiyesini bastırıyoruz tam 800 tanekardeşim ben uyguna halledicem dedi ama bakalım bu aksam begenelimde bastıracakmı :44: nikah olacak bizim olduki herkes geldi 1600 olur o zaman rahat sadece eşleriyle gelseler nikah salonunun bina kapısı kuyruk olur artık şaka bi yana verilenlerin cogu gelmeyecek bu belli bişeyde babam ayıp olmasın vermedi demesinler diye veriyo
bu arada kızlar nasılsınızz
haklı adam ben olsam duramazdımDış cephesi bitti bitecek işte canım, kayınpederden azarda işittik hiç gelmiyorsun merak edip diye
Oh ohh bize de şeker var mıııMisafirlere söyle canım onlarda bi el atsın
Görüşmek üzere
Teşekkür ederim canımm ben de içime sinerek aldım. 15 20 gün öncesinden dağıtırız sanırım :) yuvanızı da en kısa zamanda bulursunuz inşallah :)
Peki canım kolay gelsin :)
bende iyiyşm kuzum off sen geldin ben cıkıyorum yineeİyiyim kuzum sen nasılsınMaşallah edam sizin nikah bayağı kalabalık olacak negüzel
Merhaba canım ben de davetiye işimi hallettim şu an baskıda.senin davetiyen de çok güzelmiş.sade ve tamamen şık.ayıp olmazsa kaça hallettin ben davetiye için fazla bi para vermek istemiyodum orta halli bişey oldu ama ortalama ne kadar oldu senin
Ben de 250 tanesine 320 verdik canım. Düğün kaç kişilik senin.benim 400 kişilik500 tanesine 240 verdikkk caanım sizzzz
Şuan yemek için bile kenara atamam para kuzumelektrikliler falan bitsin alımlar sonrasında inşallah
sagollll canımmm tabiki sizeee
canım yatak odanda ne güzelmişgüle güle kullanın hic eskimesin inşallah
evet kızlar bende merak ettim kacar adet bastırdınız ne kadar
bu arada kızlar nasılsınızz
Canım ben eminönünde birüsür davetiyeci gezdim hepsi de ağız birliği yapmış gibi 400 kişi için 200 ideal ama tedbir için 250 tane bastırın dedi..ben de öyle yaptım.modelim şu Eki Görüntüle 1005910
100 tanesi 145 tl.magnet falan yaptırdığım için indirim de oldu 320 ye yaptırdım
Az kaldı valla canım ya garip bi heyecan var bi perde olayımiz kaldı bazen şaka gibi geliyor bana ya 3 hafta sonra çeyiz gidecek offf herkes koşturuyor suan yüzüme maske yaptım isim kalmadı kendimle uğraşıyorum artık :) sende o günleri göreceksin canım Allahın izniyle ben bi atlatayim sizinle sayıcam şafak :)
Ben de 250 tanesine 320 verdik canım. Düğün kaç kişilik senin.benim 400 kişilik
Çok fazka bastıracaksanız pahalı oluyor biraz.ben 250 tane yaptırdığım için bunu seçtim.onun dışında hem fiyatı uygun hem de çok şık davetiyeler var gönlüne göre bişey bulacağına eminim :)çok şirinmiş canım davetiyen gerçekten zarfı falan da çok tatlıama ben yaptıramam herhalde 100 tanesi 145 beni aşıyor
Çok fazka bastıracaksanız pahalı oluyor biraz.ben 250 tane yaptırdığım için bunu seçtim.onun dışında hem fiyatı uygun hem de çok şık davetiyeler var gönlüne göre bişey bulacağına eminim :)
bizde bi 500 tane basarız herhalde canım ondan o kadar çok masraf oluyorki davetiyeden kısar olduk nişandaki gayet gösterişliydi o yüzden bu sefer sade olsun istiyoruz bakalım henüz seçmedim bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?