Eki Görüntüle 1006043 bu davetiyeee cok hosuma gitmişti
haklı adam ben olsam duramazdım
tabi kuzum buyrun nikaha bekleriz
ayy aman bırak şu ana kadar 2 kişi nikah şekeri için 1 kişide kına tacın için dedi..
hepsini kendim yaptım ayy cok güzel olmus bi tanesini alabilirmiyim diye kınadan nikahtan öncehatta tacı isteyen yengemdi oglunun sevgilisine götürmek için bi tane versene dedi bende kınada yenge dedim güldüm gectim bu insanlarmı tuhaf anlamadım kadının tekide ben mutfaktayım yemek yapıyorum onlar girmiş şeker yaptıgım odaya kıza diyolar all al bi kac tane hatıra götürürsün burada zaten cok var zor tuttum kendimi yav sanki zevk için yapıyorum yuhh işte böyle şimdi bunlara 2 de siz yardım edin desem ortak olurlar valla
Uff kuzum karşılaşamadım yoğunum bugünbende iyiyşm kuzum off sen geldin ben cıkıyorum yineebakalım herkes gelmez tabi ama nasıl olacak
haklısın kuzum sen her daim bişeyler alıyorsun kendine varsın onu da müstakbel sevgilin alsın
aynen canım ya o yüzden makul bişeyler bakmaya çalışcaz arkadaşları araya sokmaya çalışıyoruz nişanda yardım etmişti sağolsun düğünde de bişeyler yapcak bakalımaynennn kişii cogalınca fiyatda cogaslıyorrr maaalesef
Yok yatak odasını nasipse alacağım kuzum birikmişliğim bankada var ama ben daha çok biriktirmek istiyorum işte damatlık düğün yeri kına gecesi kaftan falan bizde sen ben yok ikimizde bir yandan biriktirmeye çalışıyoruz taksit taksit inşallah hepsinin içinden çıkacağız
Merhaba kızlar
Bugün nikah için resmi işlerimizi de hallettik
Sizler nasılsınız
Hııı bu arada ben hafta salon koltularımıda aldımmm
ikinizin tek yapması kötü canım bizimkinin cebinde 1 lira bile çıkmıyor ailesi yapıyor bizden de bi tek ben yani kendimi paralıyorum ailemin borcu var çünkü onların derdi onlara yetiyor işin zor canım söylim şimdiden Allah yardımcın olsun çeken bilir
Amin canımcım cümlemizin yardımcısı olsunEvet zor ikimizinde ailesi eşya adına pek birşey yapamazlar kendilerine yetiyor anca napalım bizde çalışan insanlarız kendimiz kalkarız altından elbet dedik aileler düğün takılarıyla altın takarak yardımcı olmaya çalışırlar büyük ihtimal olsun canları sağolsunda :106:
Amin canımcım cümlemizin yardımcısı olsunEvet zor ikimizinde ailesi eşya adına pek birşey yapamazlar kendilerine yetiyor anca napalım bizde çalışan insanlarız kendimiz kalkarız altından elbet dedik aileler düğün takılarıyla altın takarak yardımcı olmaya çalışırlar büyük ihtimal olsun canları sağolsunda :106:
bakarsın o zmana kadar iyi olur durumlar sizlere de destek olurlar canım
güzelmiş bu da fiyatı nedir sibelcim?
Biz de öyleyiz valla nişanlımla kredi kartlarının limitlerini arttırıp herseyi taksitle alıyoruz. çok şükür çalışıp kazandıgımız için de zorluk cekmiyoruz. Bizim gibi evlenenlerin tavsiyesi düğününü evini kendin yaparsan onun hazzı gururu bir başka oluyormuş bence de öyle olur canım
Biraz zor kuzum görünen köy klavuz istemiyor maalesef :106:Olsun böyle dahamı zevkli ne istediğimiz şeyi alabilme durumumuz olacak sanki fazla karışmayacak kimse birde kendimiz yapınca tadından yenmezmi neKendimi avutmam gerek
85 tl canım 100 adet fiyatıııııı biz 500 tane bastırcamız icin bize tuzlu geldi
öyle tabi senin istediğin olunca ve de kendi paranla olunca daha bi mutlu oluyorsun emek var içinde çünkü canımm
evet biraz pahalıymış bizim arkadaşa bi sorim bana kaça yapar diye
öyle tabi senin istediğin olunca ve de kendi paranla olunca daha bi mutlu oluyorsun emek var içinde çünkü canımm
Evet araştırmak taksit taksit almakta çok zevkli aylar bekliyorum borcum bitsin bir diğerine geçeyim diye belki daha tatlıdır değilmi sen bilirsin canım artık herşeyiniz tamamlanmak üzeredir
tamamladım sayılır canım mobilyalar beyaz eşyalar tamam evi haftaya badana yaptırıp eşyaları ay sonunda getirtip yerleştiricem onların duruşuna göre de perde halı alıcam başka eksiğim de kalmadı sayılır en sona onları bıraktım daha 3 ayım var ama :) son ay koşturmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?