2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

boyum 1.55 yaa fazla kilo almakta iyi degil boyuma göre ama zayıf oluncada gösteriş olmuyo benim kilo kalcalaraa vuruyooo ondan fazlasııı benim icin iyi degil

Rica ederim canım inşallah istediğiniz yer olurBakırköy oldukça hareketli uzun çarşısı var falan tabi ki oturduğunuz yer hangi kısımda olur bilemiyorum ama hepsi de güzel yerler yaşanır

Saol cnm..kiralarda biraz uygun olsa daha iyi olcakta resmen kiraya ve faturaya calisiyosun

Eminönü'ne gidersen dediğim yere uğra çok çeşit var canim 3 haftadan az kaldı çeyiz in gitmesine plastik eşyalar alicam, kek kalıpları ,bardaklar, eksik bitmiyor :)

çorapçı hanına uğricam canım ama dükkan hangisidir ki ya da tek dükkan mı var eksik bitmez kuzum bitmezz ama ben belli başlıları alcam sadece diğerlerini evi yerleştirirken almayı düşünüyorum fuzuli almamak için

Benimde herhalde o civarlarda başlanır daha bile erkenden olabilir Düğün yerini şimdiden ayarlamaya çalışıyorum 2015 için bazıları gülüyor halime napıyım bende takıntı

benimki hemdee belgeli takıntı psikiyatri doktoru teshis koydu takıntı hastalıgın var diye sınav zamanı cok stres yaptıgım icin gitmistim

boyum 1.55 yaa fazla kilo almakta iyi degil boyuma göre ama zayıf oluncada gösteriş olmuyo benim kilo kalcalaraa vuruyooo ondan fazlasııı benim icin iyi degil
Sende benim gibi kalçalardan alıyorsun canım o zaman en fazla 50lerde takılmalı
Saol cnm..kiralarda biraz uygun olsa daha iyi olcakta resmen kiraya ve faturaya calisiyosun

Çok fazla gerçekten kiralar bizim buralardada yeni ev temiz olsun diye bir ara baktım ev alsak aylık rahat krediye 2000 TL çıkar cebimizden kiralasak 1000 TL hayat zor :97:Almak daha mantıklı olsa da düğün ve ev eşyası araya girdiğinden düğünden sonraya kalıyor ev almak maalesef

benimki hemdee belgeli takıntı psikiyatri doktoru teshis koydu takıntı hastalıgın var diye sınav zamanı cok stres yaptıgım icin gitmistim

Bende gitsem bana da söyler kesinDetay takıntılıyım herşeyi düşünmek zorundamıyım diye düşünüyorum bazen ama yapamıyorum planlamadan bakınmadan araştırmadan hastalık haline geldi düşünüyorum planlıyorum araştırıyorum en ince ayrıntıyı ağlanacak halime gülüyormuyum ne

amannn olsuuunnn cokkk rahatt takılmaktan daha iyidirrr ben böyledee mutluyummm

aynenn canımm 50 ideall bizde ev almak istiyoruuuz amaaa dedigin gibiii borclukenn bide ev borcuna girmek cok daha zorr onun icin bi iki sene sonrası varrr

Girince üst katta canım tek dukkan hemen merdivenin başında :) aslında en iyisi canım ya

Gül tabi gül
amannn olsuuunnn cokkk rahatt takılmaktan daha iyidirrr ben böyledee mutluyummm
Bende mutluyum çok rahat takılmaktan daha iyi bence de
aynenn canımm 50 ideall bizde ev almak istiyoruuuz amaaa dedigin gibiii borclukenn bide ev borcuna girmek cok daha zorr onun icin bi iki sene sonrası varrr

Aynen bizimde düşüncemiz bu inşallah nasip olur gönlümüzdekiler aklımızdakiler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…