2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Merhaba kızlar belkı hatırlarsınız benı . gırmeyelı cok uzun zaman oluyo neguzel yenı katılan cok arkadas olmus . Allah herkesın gonlune gore versın

kızlarrr ceyizeee gelinnnn ceyizzz görmee yapıyorumm sizeee

bunlarrrr küçük havlularıııımmmmmmm

bunlardaaa büyük havlularııım

gerisiniiii dahaaa paketlemeee yapıyorummm dayanamadım attıım

nasılsınız canlarıımmm okul telaşı sarınca beni pek takılamıyorum buraya yaa özlendiniz yaaa ne alemde hazırlıklarınız 2014 gelinleriii

Merhaba kızlar belkı hatırlarsınız benı . gırmeyelı cok uzun zaman oluyo neguzel yenı katılan cok arkadas olmus . Allah herkesın gonlune gore versın

milkshakeee nerelerdesin sen ya bi kayboldun bir kayboldun
ben eskilerden disikartal yeni üyelik aldım hatırladın mı beni?

hayırdırrr canımm

Benmi buyutuyorum bilmiyorum ama artik hic dayanamiyorum benm sorunum annemle her seyi takinti haline getiriyo her sey icin kavga cikariyo
Herseyi kendisi begenmek istiyo benm ne istedigimin hicbi onemi yok hatta nisanlimin bile sadece ben bgenicem tavrinda nisanlimla hicbiyere birakmiyo beni ariyip heryere oyle davet edicekler diyo cok bunaldm her gun kavga edip arayi bulmaya calisiyorum ama yok olmuyo napicam ben

Canim sabirli ol bazen boyle seyler olur kavga edip de birbirinizi kirmayin en azindan sen anneni kirma bak evlenip gidince onucok ozleyeceksin sonra pisman olacagin seyler soyleme

evet evliliğimiizn 1. senesi baka bir arkadsla karsilastiriyorum.ve aldigim seyleri soyluyorum.mumkunse aileleri esya isine karistirmayın. cunku cogu nisanliyken ayrılma safhasi nisanliyken kayinvalicedniz ve gorumcenizle gittiginiz gelinlik begenmede oluyor bana fazl aozensiz diyebilrsiniz ama gelinligimi annemin eski iskandinav koltuklairna sunger bakmak icin gittigim kemeraltinda buldum.peisn parayla 600 tl ye aldim 1000tl likti zaten ama.iki kişi yanyanayken samanlik seyran olmuyor bakin asla ve asla oderiz diye borca girmeyin evlendikten sonra psikolojik sıkıntı oluyor ve mutlakaki mutlaka olmadik borclar cikiyor.dugununuzde asla baskalarini onemsemeyin yok bu ne der yok o neder degil bu sizin gununuz herkes sizin ayaginiz altinda istekleriniz olmak zorunda ben sadece kına gecemde agladim oda araba problemi cıktı ve yuruyerek gidecektim.karsi taraftan cok sey beklemeyin oda sizin kadar saskin olcak.olaylari duzenleyen en azindan bir kişi belirleyin yakin arkadasiniz olabilr(benimki oyleydi ya da yengeler bu isi goturur.
1500 parcalik yemek tabaklari almayin neredeyse hic kullanmiyorsunuz en ucuzunu tercih edin 12 parcalik 280 tl ye takimalr var indirimleri takip edin borclarinizi sizi dugununuzde kınayacak insanlar odemeyecek.havlu neyim almayin zaten evde bolcana vardir. ben hala hediye edilen havlulari kullaniyorum islenmis olmasi onemli degil cocuklaimdan cocuklaina kalmasi umrumda degil.yatak takimini eger kullanmciaksaniz almayin.kimseninde ustune yatak neyi denir onu orttugunu gormedim.izmirde yasaynalar icin kıskkoyu esyalar icin ziyaret ediniz.evi tutup esyalari ona gore aliniz. fırınımız ıcf gayette guzel anlasiyoruz kendisiyle.ütüyüü kocam istedi buhar kazanli utuler bizimkisi tefal. marka olarak buyuk tv lg. gayet basarili.baska ne alinirki esyalarda yani koltuk takimlarinda elyf dolgulu olmasin cunku cokuyor.orta sertlikteki sungerli urunler marka tercihi onemli degil uretici firmalara gidip catir catir pazarlik edin 2000 tlye kadar dusuyorlar herseyde mutlaka kuaforde dahil pazarlik edin sadece unutmayacaginiz borclari beraber odeyeceksiniz.kocamla cok mutluyum cunku borcmuz olamadgi icin ne gerginligi oluyor ne de kisisel zevklerimizden vazgeciyoruz. eger hayatizin onemli bi kısmını evde gecirmiceksneiz eve cok ozenmeyin perdeleri bursada arkadsin nisanindayken pazardan bulmustum .simdilik aklima gelenler bunlar biraz uzun oldu ama.

Canim sabirli ol bazen boyle seyler olur kavga edip de birbirinizi kirmayin en azindan sen anneni kirma bak evlenip gidince onucok ozleyeceksin sonra pisman olacagin seyler soyleme

Oyle yapiyorum ama her gun bi sorun tukeniyorum sanki dugune kalmicak gibi geliyo bu iliski

eger yapmadiysan annene bir gun agla dayanamaycaktir.sıkıntılairndna bahset herkesin bir insna oldugunu ve seninle aynı dusuncelede olabilecegini unutma:))

eve evlendikten sonra o kadar ıvır zıvır aliyorsunki anlatamam:>ama duugnde yemegi bosver evinize gelenlerin karnini doyur yeter. biz dondurmali pasta sectik herkes oynamkatan pastayi eritti. cogu kisi gemedigini soledi yaranilmiyo iste

Kizlar dua edin gidisatimiz hic iyi degil bizim tek tarafli degilki hangi tarafi idare edecegimi sasirdim kaldim arada:'(

bugün görümcenin oraya gittik gazi mahallesini istemiyordumya 500 tl ye sıfır evde oturuyorlar burada sahibinden cok dediler bakalım orayada bakacaklar..carsı pazar bım sart

sen üzülme canım dogru olanı yapıyorsun ..
inşallah bulduk diye gelirim inşallahhhhh
Var canim pazarda bim'de ,a101de ,şok, ucz, happy center, Migros ahahah bana sor nerden bakıyorsun canım hangi mahalle

kuzum baktıgım yeri tam bilmiyorum ama haramiderede metrobüse 5 dk mesafede yazıyodu avm nin karsısıymıs :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…