2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

benimki oldukcaaa sarısın yaaa

Ayy çok sağol canım suan kornisler ve tüller takılıyor heyecan çok fazlaa

Canim cok guzel seyler almissin hem hesapli hem kullanisli en guzel gunlerde kullan insallah
Ben tencerelerimi deco center var ordan aldim bir ay once kampanya vardi farkli boylarda tane 270liraydi celik tencerelerim zaten vardi tekrar almadim

belli mi olur yağmur nasıl yağıyor şuan bilemem görüyor musun öyle şeylere inanma canım batııl onlar batıl Rabbim isterse yaz ortası kırmızı kar bile yağdırır :26:ayrıca takımın çok hoş ben görseydim mağazada işte tam aradığım diyebilirdim

Çok fena sağanak var canım eve nasıl gideceğim servis var ama yine de düşünmüyor değil insanKeşke sende denk gelseydin kuzum ya bende hafta sonu farkettim kampanyayı yoksa söylerdim burada inşallah seninde kalpli kırmızı aşk dolu tabakların bardakların olur
ne var ne yok fıstıklar. hafta sonu çeyiz günümüzdü galiba. aldıkça almışız

Evet kuzum her özel günde yeni cicilerim oluyor 14 Şubatta bornozlar geldi kadınlar gününnde bunlar Allah sonumuzu hayretsin23 Nisandanda umutluyumSen nasılsın seninde hafta sonun güzel geçti senin ciciler daha büyük kocaman

nasip canım ya bizimde kısmetimiz de hangisi varsa o çıkcak karşımıza elbet iyi almışsın gerçekten sonuçta aldıkların hep kalite tatlım

o zman siyah giysin tabi canım bizimki de siyah olsun başka zamanda giyerim dedi de yürü git ne giymesi ben seni bilmiyor muyum bu olcak dedim o oldu

Ayy çok sağol canım suan kornisler ve tüller takılıyor heyecan çok fazlaa
bişey kalmamış kuzum desene perdelerini de taktın mı evin kendini gösterecek işte eminim çok şirin duruyordur huzurla oturun inşaAllah

Canim cok guzel seyler almissin hem hesapli hem kullanisli en guzel gunlerde kullan insallah
Ben tencerelerimi deco center var ordan aldim bir ay once kampanya vardi farkli boylarda tane 270liraydi celik tencerelerim zaten vardi tekrar almadim

çok sağol kuzumm bende almaya değil fiyat araştırmaya gitmiştim aldım çıktım kısmet işte
ne var ne yok fıstıklar. hafta sonu çeyiz günümüzdü galiba. aldıkça almışız

valla tatlım benim günlerim azaldı ama korkarım ki nil benden önce gidecek deli gibi çeyiz alışverişinde şaka bi yana eksik bitmiyorki erkenden başlaması iyi olmuş sıkıntı yaşamicak en azından

iyiyim bende canım. zaten secmiştim ben. gidip aldık. mağaza bu hafta eve teslim edecek.

aynennn canımmm kız sen nereyee gelin gidiyordunn unuttum

iyiyim bende canım. zaten secmiştim ben. gidip aldık. mağaza bu hafta eve teslim edecek.

Sorunsuz bir şekilde inşallah elinize ulaşır kuzumBeyaz eşya da çok zevkli o günleri de bekliyorum sabırsızlıkla özellikle beğendiğim buzdolabımı almayı

yağsın kuzum yağsın kuraklık yaşamayalım yazın servisle gidiyorsun bide düşünüyorsun ya ben napim otobüsle ta karşıya geçcem seviyorum yağmuru ben ıslansam da sorun değil bi daha denk gelirse kampanya falan bildirirsin kuzum bizlere de olur mu?

ama en iyisini yapıyor, sonradan sıkışmaz. bende bi kaç ay sonra evlencekmiş gibi hareketler yapıyorum. gözüm sağda solda çeyizlik bişey arıyor sürekli

seramik tencrelerimiz benziyor, kırmızı kulplu

hosgeldin canımcım yine çok güzel şeyler almışsın, zevkli arkadasım, güle güle kullan

canım 15 poz 375 çok değil mi yaa
biz bi fotoğrafçıyla görüştük, baya ünlü kendisi, tvye çıkmıştı daha önce
650 fiyat verdi telefonda, nişanlım da ben daha indirim yaptırırım ona dedi (500e iner gibi)
Bu arada ben şimdiye kadar yaklaşık 100 fotoğrafçıyla görüşmüşümdür fotoğraflarını incelemişimdir, en kafama yatanı bu oldu
Şimdi fotoğrafçılar albümü de dahil ettiğinde çok yükseliyor fiyat,
biz albüm istemedik, 50-60 fotoğrafımıza ps yapıcak düzenleyecek
ve yaklaşık 300-400 foto olacak (farklı pozlarda) en fazla her pozdan 2 adet olur dedi yani en az 200 adet farklı poz olacak
Albümü de 1milyonculardan alıcam aynı zamanda ikea ve koçtaşta da çok güzellerini uygun fiyata görmüştüm
çok çok güzel albümler var ve en fazla 15-20 tl
bakalım daha tutmadık ama bizde, randevu alıp görüşmeye gitcez..

Sorunsuz bir şekilde inşallah elinize ulaşır kuzumBeyaz eşya da çok zevkli o günleri de bekliyorum sabırsızlıkla özellikle beğendiğim buzdolabımı almayı

ay inşallah, bakma biraz çekiniyorum, yanlış bi ürünü getirecekler, kıracaklar diye :18: inşallah bi sıkıntı çıkmaz.

biz çamaşır makinesini hallettik şimdilik. aslında 3 ünü beraber alacaktık ama çamaşır makinesini peşin aldı. nisanda bulaşık mak. ve buzdolabını alıcaz.

Sağol kuzum benim daha daha güzelleri senin olsun beğendiğine çok sevindimNeresi bahsettiğin bende birkaç yerden fiyat aldım da belki seninki farklıdır özelden yazabilirmisin kuzum uygunmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…