- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
kızlar bende 3 ağustosta evleniyorum az kaldı sayılır panik yaptım.. herkese hayırlı ve mutlu yuvalarbursada oturanları kınama beklerim
aynen canım,
bence çok detaylı birşey alma, çok gereksiz geliyor bana çünkü atılıyor, benimki çok sade olacak
Kuşak bağlama adeti genelde adetleri önemsemeyenlerinde yaptığı birşey canım ve sanırım seninde bağlanacak tuhaf karşılarlar falan ne gerek var can sıkmana güzel bir an bence duvağınla kuşağınla çıkıyorsun evinden uzakta yaşasanda doğduğun büyüdüğün ailenin olduğu yer
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzz düğün günümüzü aldıııııııııııııııııııııkkkkk
12 Ağustos 2014'te evleniyoruz Allah'ın izniylee:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Hem dee sevdiceğimin doğumgünündeeeeeeeeee
hayırlısı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsinbizimde düğün tarihimiz nişanlımın doğum günü
yaaa ben hiç iç çamaşırı almadım :))) gecelik vs. hiçbişeyim yok:)
kaynanam bi tane almıştı geçen ay, ondan başka bişeyim yok :)
düğüne yakın alırım artık birşeyler :) ben de çok meraklıyımdır o tarz şeylere ama vakit bulamıorum çıkıp bakmaya :)
bi de kimseye göstermek istemiyorum, bu tür özel şeyleri, kociş dışındahahah
ben geldim hanımlarr
Gunaydin cimcime gelinciklerrr
Günaydın canımm, maşallah diyelim :))))Günaydınn günaydınnn günaydıııınnn gelinciklerimbugün çok pozitifim yaa herkese yayıyorum galiba işe geldiğimden beri iltifatlar alıyorum bugün daha da mutlu oluyorum ve sizlere de yaymaya geldimm
ne çok kaynatıyorsunuz ya oku oku bitmiyornasılsınız bakayım?
ben seçtim gibi canım karikatürlü olsun bu sefer diyorum diğeri şık bi davetiyedi 45e aldığım 95 olmuş bu sene
bende bağlatcam kuzum adet sonuçta ama arabaya binince çıkartcam çünkü gelinliğimi kuşaklı yapcam bi aksikilik olmaz güzel durursahayalini kurunca çok güzel duruyo gibi ama üstümde görmeliyim bide
bende bende hiç almadımm sendenim tek değilsin ama bizimki dedi acele etme işlerimiz bitsin beraber gider alırız hem balayı alışverişimiz olcak daha dedi
Gunaydin cimcime gelinciklerrr
Günaydın canımm, maşallah diyelim :))))
Davetiye kaç adet alacaksın 95 tl kaç adet için?
Benim 1000i bulacak :26:
Günaydın kızlar ne güzell düğünleri yaklaşanlar varrr bende daha hiç birşey net değil
Nehirim yine dualarınızı istiyorum fıstıklarım, kesin değil diye haber verdi. Bi kayıt yapıyolar bi yok diyolarMekanla ilgili sorun varmış. İki haftaya bekleyin dediler. Değişmesin yaa... Bu arada kutlama nasıl olur bilemiyorum
100 adet davetiye 95tl olmuş canım geçen sene 75tl falandı ben 45tl ye yaptırmıştım arkadaşın tanıdığı diyeben o kadar basmam canım en fazla 500 adet olur zaten salonda 650 kişilik
günaydın canım üzülme senin de askerin dönsün belli olur Allah'ın izniyle
Azıcık kaldı kibak 1 ay 29 güne düştüm 1 ay yazısını gördüm yaa:18:
Günaydın cimcime gelinGunaydin cimcime gelinciklerrr
Günaydın canım inşallah bizlerde gelicez o günlere güzel şeyler aniden olumuşGünaydın kızlar ne güzell düğünleri yaklaşanlar varrr bende daha hiç birşey net değil
İnşaAllah canım bende hazırlık yapmak istiyorum kendimce planlarım var malum yaz dönemi olursa heryer tutulu olur fotoğrafçı zor ayarlanır ne bileyim işte öylece bekliyorum ama Rabbim yardım edr ona güveniyorumm
Masallah ne guzel kalabalik dugun guzel olur
Günaydın canımcımm nasılsın bakim?
Günaydın canım nasılsınnn
mekan için evet haklısın 1 sene öncesinden bile tutan var biz bile 7 ay öncesinde tuttuk ve hemen karar verminiz gerekiyor tam sezonu demişlerdi bizeherşey olacağına varıyor sen yeterki sıkma canını
100 adet davetiye 95tl olmuş canım geçen sene 75tl falandı ben 45tl ye yaptırmıştım arkadaşın tanıdığı diyeben o kadar basmam canım en fazla 500 adet olur zaten salonda 650 kişilik
günaydın canım üzülme senin de askerin dönsün belli olur Allah'ın izniyle
Azıcık kaldı ki
Günaydın cimcime gelin
Günaydın canım inşallah bizlerde gelicez o günlere güzel şeyler aniden olumuş
Maşallah canım kalabalık bir düğün olacak
mekan için evet haklısın 1 sene öncesinden bile tutan var biz bile 7 ay öncesinde tuttuk ve hemen karar verminiz gerekiyor tam sezonu demişlerdi bizeherşey olacağına varıyor sen yeterki sıkma canını
Canim imam nikahi yapacak misiniz?biz dugun gunu yaptiracagiz vekil tayin edecegiz oyle kiyilacak ben kuafordeyken
Bizde bayanlar imam nikahinda oyle yapiyorlar kendileri cikmiyorlar
Canim cok sukur iyi sayilir azcik sinirliyim sanki yok yere ama sen nasilsin canim
günaydın kızlarr
canım net bişey konuşmadık henüz ne zaman olur diye ama vakit bulursak düğün gecesi olmazsa balayından sonra sanırım bilemiyorum
Canim cok sukur iyi sayilir azcik sinirliyim sanki yok yere ama sen nasilsin canim
idare ediyoruz iste napalim bazen cok uyuz bir insan olabiliyorum sen nasilsin caniko?
Mekan isi tamamen sanscanim dogru soyluyorsun insanlar bir yil oncesinden beri tutabiliyorlar biz iki bucuk ay once tuttk dugun tarihimizden benim erkek arkadasim cok sanslidir bu konularda hersey onun istedigi gibi gelisti yani kismet iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?