2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bilemiyorum açıkçası henüz konuşulmadı hiç belki düğün gecesi olur belkide düğünden 1 gün önce olur kına ve düğün arasında 1 gün boşluğumuz var çünkü

Arada boşluk varsa o günde halledilir tabiki yaklaştıkça konuşulur canım o
Teşekkür ederim canım Hoş buldumm

Yalnız kalmayız kalmayız

Kalmayız evet daha birbirimize yardımcı olacağız evlenenlerde tecrübelerinden faydalanıcaz

Arada boşluk varsa o günde halledilir tabiki yaklaştıkça konuşulur canım o

Kalmayız evet daha birbirimize yardımcı olacağız evlenenlerde tecrübelerinden faydalanıcaz

Evet canım

Sen nişanlı mısın düğün ne zaman kaç yaşındasın?

Çalışıyo musun?

Ay ne çok soru sordum

Evet canım

Çalışıyo musun?

Ay ne çok soru sordum

))araya ben de gireyim mi hemen yuzsuzler gibi
Bence cok hos bir soru hadi herkes cevaplasin isterse hem ben yeni geldim kimseyi tanimiyorum tanismis da oluruz
Bursaliyim bursada yasiyorum yasim 29 muhendisim calisiyorum herkesin ablasi olabilirim cok guzel dert dinlerim akil veririm

Evet canım

Çalışıyo musun?

Ay ne çok soru sordum

Söz-nişan yok henüz net bir düğün tarihide yokNasipse Sonbahar gibi evde olacak söz-nişan inşallah 2015 düğünMuhasebeciyim çalışıyorum canım sizde durumlar nasıl

Söz-nişan yok henüz net bir düğün tarihide yokNasipse Sonbahar gibi evde olacak söz-nişan inşallah 2015 düğünMuhasebeciyim çalışıyorum canım sizde durumlar nasıl

Çok çok memnun oldummm

Benimde 6 senelik bir ilişkim var. 3,5 aydır nişanlıyım

Düğünümüz inşallah 2015 Ağustos- Eylül gibi olacak

Özel bir firmada Bilgi İşlem birimde çalışıyorum.

Aaa yaşımı unuttum 22 Yaşındayım

Ben de cok memnun oldum canim
Ay ay minicikmis bu kiz dahaaaa

Evet kuzum Pendikteyim

Sen ?

Ben de cok memnun oldum canim
Ay ay minicikmis bu kiz dahaaaa

Ne güzel kızlar hepinizin adına sevindim çalışıyorsunuz hepiniz Rabbim hayırlı huzurlu mutlu yuvalar kurmayı nasip eylesin inşaAllahhh

Benide tanıyanlar biliyor ama kısaca yine bahsedeyim

Trabzonluyum ve burda yaşıyorum
Milli Eğitimde memurum
Yaşım 22 bitti sayılır 01.04.91 liyim :))

İstanbul ümraniyeye gelin gideceğim Rabbim nasip ederse ümraniyede oturmasamda o civarlarda düşünüyoruz

Bende de ne söz ne nişan var henüz erkek arkadaşım askerde beklemedeyiz gelince bakıcaz artık

Kocaman bir amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn diyorum

Benim görümcekim Ümraniyede

Denizim seninle hemen hemen ayni kafadayiz yaa cok hos
İmam nikahi icin aynen senin gibi dusunuyorum canim
Resmi nikah olduktan sonra sorun olmaz bir musait arada yapilir bence de

ne güzel

dinime bağlıyım elbette ama benim için öncelikli olan resmi nikahtır,hökömet nikahı

elbetteki dini nikah ta kıydırıcaz

heh bide ben yazıyım

izmirliyim 26 yaşındayım ithalat ihracat yapan bir şirkette halkla ilişkiler görevindeyim ayrıca 2.üniversitemi okuyorum 2012 ekimde nişanlandım

ben de mi girsem araya napsam

ben de 22 yaşındayımm..asker yareniyim yekta gibii..memnun oldum canımm

Ayy ne güzel hep yaşıtız ya Bende çok memnun oldum canımm

Arasak bulamayız valla

Bende çok yakında 2 ay sonra asker bekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…