Kocaman bir amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn diyorum
Benim görümcekim Ümraniyede
aynen yaşıtızz ne güzellkısa dönem mi yapıcak canım??
Rabbim şimdiden kavuştursun canım
Anladım cnım bakalım bizimde belli değil herşey nasip işi
12 Ay
Aminn Yektam Sağol
Çok çok memnun oldummm
Benimde 6 senelik bir ilişkim var. 3,5 aydır nişanlıyım
Düğünümüz inşallah 2015 Ağustos- Eylül gibi olacak
Özel bir firmada Bilgi İşlem birimde çalışıyorum.
Aaa yaşımı unuttum22 Yaşındayım
12 Ay
Aminn Yektam Sağol
Hakkınızda hayırlısı olsun kuzum
Allah kavuştursun canımm..üzme kendini şimdiden bi bakmışsın geçmiş bitmiş..
Bende memnun oldum canımBizde Ağustos-Eylül gibi düşünüyoruz bakalım kısmet düğün mekanı falan oluşturdunuzmu hazırlıklar ne durumda Bende 24 yaşındayım tam değilim ama Kasımda girdim 23 yaşındayım 23 yaşımı küçülteyim
Aminnn sağol canım benimm
Ben çok üzmüyorum kendimi. Daha öncede uzak kaldım üniv nedeniyle alıştım biraz ama nişanlıma çok zor gelecek. Okuduğu ünivde istanbuldaydı. Ailesinden hiç uzak kalmadı. Hem ben hem ailesi çok zorlanacak ama alışacak mecbur. Tez zamanda gidip gelmek nasip olsun inşallah
aminn canımm..tüm askerlerimizin inşallah..
Aminnn inşallah. Senin sevgilinin birşeyi kalmamış 38 gün
Nerede yapıyor canım ? Kısa dönem mi?
Beni biraz bilgilendirir misin bu konuda ?
evet canım kısa dönem yapıyo çok şükür az kaldı..tekirdağda yapıyor iştee..ama sandığımızdan daha zor geçiyo onlar içinn.. zor şartlarda yapıyolar maleseff
Ne gibi zor şartlar canım ?
Benim abim 15 ay yaptı Ankara'da ama hiç bir gün zorlanmadı :44:
ya tabii yerine göre değişiyo o canımm..ama genel olarak aileden sevdiklerinden uzak kalmak sürekli emir altında olmak falan yanii zor olan..
yok canım korkmaHıı ben başka birşeyler sandımKorktum bi an
Ne güzel kızlar hepinizin adına sevindim çalışıyorsunuz hepiniz Rabbim hayırlı huzurlu mutlu yuvalar kurmayı nasip eylesin inşaAllahhh
Benide tanıyanlar biliyor ama kısaca yine bahsedeyim
Trabzonluyum ve burda yaşıyorum
Milli Eğitimde memurum
Yaşım 22 bitti sayılır 01.04.91 liyim :))
İstanbul ümraniyeye gelin gideceğim Rabbim nasip ederse ümraniyede oturmasamda o civarlarda düşünüyoruz
Bende de ne söz ne nişan var henüz erkek arkadaşım askerde beklemedeyiz gelince bakıcaz artık
Bu Ağustos-Eylül mü yok 2015 mi?
Bizimki 2015 yanlış anlaşılmasınDüğün mekanı olarak düşündüklerimiz var ama gidip net araştırma yapmadık. Biliyosun hemen hemen her sene yenilenir salonlar. Ama en çok isteğim salonda düğün varken gidip bir köşede oturup biraz olsun organizasyonu izlemek. Düşündüğümüz salonlar için böyle planlıyoruz. Aklımızda 2 yer var şuan.
Çeyiz hazırlığım devam ediyor. Dantel, yemeni, lif v.s. bunlar bitti. Mutfak eşyalarımı falan alıyorum şuan. Evimizin eşyalarını ise nişanlım askerden gelince alacağız
Sende durumlar nedir canım ?
Ne güzel kızlar hepinizin adına sevindim çalışıyorsunuz hepiniz Rabbim hayırlı huzurlu mutlu yuvalar kurmayı nasip eylesin inşaAllahhh
Benide tanıyanlar biliyor ama kısaca yine bahsedeyim
Trabzonluyum ve burda yaşıyorum
Milli Eğitimde memurum
Yaşım 22 bitti sayılır 01.04.91 liyim :))
İstanbul ümraniyeye gelin gideceğim Rabbim nasip ederse ümraniyede oturmasamda o civarlarda düşünüyoruz
Bende de ne söz ne nişan var henüz erkek arkadaşım askerde beklemedeyiz gelince bakıcaz artık
İstanbulumuza geliyorsun yani güzel yer canım sakin Avrupa yakasına göre Ümraniye tarafları özellikle Üsküdarı çok severimHerşey hayırlı zamanında olacaktır inşallah öncelikle Allah kısa zamanda sevdiğine kavuştursun
bizde ümraniyeden gelin aldıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?