2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bende memnun oldum canım Bizde Ağustos-Eylül gibi düşünüyoruz bakalım kısmet düğün mekanı falan oluşturdunuzmu hazırlıklar ne durumda Bende 24 yaşındayım tam değilim ama Kasımda girdim 23 yaşındayım 23 yaşımı küçülteyim

Allah kavuştursun canımm..üzme kendini şimdiden bi bakmışsın geçmiş bitmiş..

Aminnn sağol canım benimm

Ben çok üzmüyorum kendimi. Daha öncede uzak kaldım üniv nedeniyle alıştım biraz ama nişanlıma çok zor gelecek. Okuduğu ünivde istanbuldaydı. Ailesinden hiç uzak kalmadı. Hem ben hem ailesi çok zorlanacak ama alışacak mecbur. Tez zamanda gidip gelmek nasip olsun inşallah

Bu Ağustos-Eylül mü yok 2015 mi?

Bizimki 2015 yanlış anlaşılmasın Düğün mekanı olarak düşündüklerimiz var ama gidip net araştırma yapmadık. Biliyosun hemen hemen her sene yenilenir salonlar. Ama en çok isteğim salonda düğün varken gidip bir köşede oturup biraz olsun organizasyonu izlemek. Düşündüğümüz salonlar için böyle planlıyoruz. Aklımızda 2 yer var şuan.

Çeyiz hazırlığım devam ediyor. Dantel, yemeni, lif v.s. bunlar bitti. Mutfak eşyalarımı falan alıyorum şuan. Evimizin eşyalarını ise nişanlım askerden gelince alacağız

Sende durumlar nedir canım ?

aminn canımm..tüm askerlerimizin inşallah..

Aminnn inşallah. Senin sevgilinin birşeyi kalmamış 38 gün

Nerede yapıyor canım ? Kısa dönem mi?

Beni biraz bilgilendirir misin bu konuda ?

evet canım kısa dönem yapıyo çok şükür az kaldı..tekirdağda yapıyor iştee..ama sandığımızdan daha zor geçiyo onlar içinn.. zor şartlarda yapıyolar maleseff

Son düzenleme:
evet canım kısa dönem yapıyo çok şükür az kaldı..tekirdağda yapıyor iştee..ama sandığımızdan daha zor geçiyo onlar içinn.. zor şartlarda yapıyolar maleseff

Ne gibi zor şartlar canım ?

Benim abim 15 ay yaptı Ankara'da ama hiç bir gün zorlanmadı :44:

Ne gibi zor şartlar canım ?

Benim abim 15 ay yaptı Ankara'da ama hiç bir gün zorlanmadı :44:

ya tabii yerine göre değişiyo o canımm..ama genel olarak aileden sevdiklerinden uzak kalmak sürekli emir altında olmak falan yanii zor olan..

İstanbulumuza geliyorsun yani güzel yer canım sakin Avrupa yakasına göre Ümraniye tarafları özellikle Üsküdarı çok severimHerşey hayırlı zamanında olacaktır inşallah öncelikle Allah kısa zamanda sevdiğine kavuştursun

2015 canımBizimde kafamızda var az çok birkaç seçenek gidip görüşülecek kısmetse erkenden tutmakta fayda var diye düşünüyorum birtek mekanla bitmiyor çünkü fotoğraf çekimi kına yeri kıyafetler gelinlik damatlık nikah başvurusu derken vallahi 1 seneye zor sığarBenimde çeyiz topiğim var görüşmüşmüydük orada tam hatırlayamadım ama aldıkça ekliyorum oraya nasipse elektriklilere başlıyorum kısa zamanda hızlanmak lazımSonra Rabbim nasıl hayırlı görürse

bizde ümraniyeden gelin aldıkk

Amin canım inşaAllah üskad zaten başlı başına çok güzellll halam var orda avukat kendisii
bizde ümraniyeden gelin aldıkk

Vaay hayırlı olsun diyelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…