- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
Sağ ol kuzucum, inşallah. Allah yardım eder, ona sığındım.Hayırlı zamanda hayırlı yerde olsun inşallah
Günaydın canlarım , hasta olmadığım bir sabaha uyanmak istiyorum artık, kalmış 20 küsür gün yatak dosek yatıyorum ya 1 ay içinde 3. Grip vakam , bitap düştüm artık ya sizde hazırlıklar nasil gidiyor :)
Kizlar markafonide bohcalar salon takimlari dalan gordum evlen home diye bir kapanya vardi cok hosuma gitti yaaa hemen alicam birseyler
Günaydınlaaarrrrrr
benimki aylar öncesi biter diyordum ama hiç öle olmuyor evdeki hesap çarsıda kalıyorr gelmiyor eve
günaydın tatlımmm nbr ne var ne yok bakimmmm
aynen öyle bebeğim dediğin gibierkek tarafının maddi yönü cok önemli bu konuda eğer maddi durum iyiyse hemencecik bitiyo
Günaydın YektammmAynı kuzum çalışıyoruz iş güç. Sabah kayınvalidem ile kayınpederimi gördüm. Çok mutlu oldum Epey özlemişim onları Nişanlımı görmeden olmaz tabi
İyiyim kuzucum sen nasılsın sende ne var ne yok
Ohh canım ya ne güzeellll
Napim bende işteyim işte çalışıyorz günleri dolduruyoruzzz
Günaydın canlarım , hasta olmadığım bir sabaha uyanmak istiyorum artık, kalmış 20 küsür gün yatak dosek yatıyorum ya 1 ay içinde 3. Grip vakam , bitap düştüm artık ya sizde hazırlıklar nasil gidiyor :)
kuzu benımmm
yemek yapmayı bilmiyorum kızlar yaa önce nereden başlamam lazım öğrenmek için istek yok korku var ya olmazsa fln diye bir kez yaptım çok sulu oldu çorba öle olunca isteğim kaçtı olmuyor
Masallah canimallah olmayanlara da versin ne guzel ne mutlu sana
günaydın kızlarrrrrrr
Günaydın canımmmmmm
Ayy ne guzel eltiymis o masallah
Biz de arabayla gidicez artik ne kadar benzin yakarsa o da yol parasi olmus olacak gorelim insallah o gunleri hayirlisiyla
Günaydın gelincik
Günaydın canımcım
Günaydın canım
Ben geldimm
naber canımcımm?
nasılsın tatlımm
Hoşgeldin nehirimm
Kızlar selammmm nasılsınız
İyiyim canımcım sen nasılsın nerelerdesin:13:
Hoşbulduk kuzum nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?