2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın canlarım , hasta olmadığım bir sabaha uyanmak istiyorum artık, kalmış 20 küsür gün yatak dosek yatıyorum ya 1 ay içinde 3. Grip vakam , bitap düştüm artık ya sizde hazırlıklar nasil gidiyor :)

Çok geçmiş olsun canım bu sene herkes öyle yani ben öyleyim kış girdi ama ben hep hastayım sanırım yaza kadar benim böyle sürecek doktora git ilaç takviyesi al canım sen gelin olacaksın yorgun hasta olmaman gerek

benimki aylar öncesi biter diyordum ama hiç öle olmuyor evdeki hesap çarsıda kalıyorr gelmiyor eve

aynen öyle bebeğim dediğin gibi erkek tarafının maddi yönü cok önemli bu konuda eğer maddi durum iyiyse hemencecik bitiyo

günaydın tatlımmm nbr ne var ne yok bakimmmm

Günaydın Yektammm Aynı kuzum çalışıyoruz iş güç. Sabah kayınvalidem ile kayınpederimi gördüm. Çok mutlu oldum Epey özlemişim onları Nişanlımı görmeden olmaz tabi

İyiyim kuzucum sen nasılsın sende ne var ne yok

Ohh canım ya ne güzeellll

Napim bende işteyim işte çalışıyorz günleri dolduruyoruzzz

yemek yapmayı bilmiyorum kızlar yaa önce nereden başlamam lazım öğrenmek için istek yok korku var ya olmazsa fln diye bir kez yaptım çok sulu oldu çorba öle olunca isteğim kaçtı olmuyor

Ohh canım ya ne güzeellll

Napim bende işteyim işte çalışıyorz günleri dolduruyoruzzz

Ahh ahh yakında bende şafak saymaya başlıycam benide teselli edersinis dimi

Yektam ya bana şu askerlikle ilgili bildiklerini paylaşır mısın? Benim nişanlımda 12 ay yapacak. İnşallah mayısta gider. Normalde biz şubat diye bekliyoduk tecil bozdurdu diye ama çok fazla başvuru varmış mayısa kaldı. Neye göre alıyolar? Biraz bilgim var ama sen tecrübelisin şuan :26:

Gecmis olsun ozlemcik limona dayan sicak iceceklere dayan tatlim tez zamanda kaldiriyor ayaga

Canim bnim ya yakinda olsan da dugunune gelsem belki ugur getirirdin bana mutlulugunla

yemek yapmayı bilmiyorum kızlar yaa önce nereden başlamam lazım öğrenmek için istek yok korku var ya olmazsa fln diye bir kez yaptım çok sulu oldu çorba öle olunca isteğim kaçtı olmuyor

Pes etmek yokdeneye deneye olur tatlim o isler corba sulu olduysa patates at icine tatlim boyle puf noktalari zamanla ogrenirsin yapa yapa
Malum benim yas kemale erdigi icin biliyorum))

günaydın kızlarrrrrrr
Günaydın canımmmmmm

naber canımcımm?

Ayy ne guzel eltiymis o masallah
Biz de arabayla gidicez artik ne kadar benzin yakarsa o da yol parasi olmus olacak gorelim insallah o gunleri hayirlisiyla

o elti bi yandan dabenim hala kızım oluyor canım ondan

Günaydın gelincik

Günaydın canımcım

Günaydın canım

nasılsın tatlımm

geçmiş olsun özlemcim tam da zamanını bulmuş :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…