2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hmm olabilirr___

destek oluyorlar ama sankide olmuyorlr ben bişey anlamıyorum içinde olmadıgım için görünüyorda olabilrler sevdiğim kara kara düşünüyor bende üzülüyorum açıkcası oyumuz buyumuz diye değil o üzülüyor diye uzuluyorum ailem sorun etmese şimdi derim şu olmasın bu olmasın gerek yok diye ama busefer ailemde neden olmasın diyor ailelerin arasında klamak çok kötü bişey sevdiğimde aklmda klamasın hiç bişey istiyor ama napayım ki istiyemem ben mobilyalar çoktan beynedim ben ama pahalı gerek yok diyorum ucuza götürmeye çalışıyorum ama benimkide gönlü zengin olsun alalım diyor herşeyi ama kara karada düşünüyor üzülüyorum hakkımızda hayrlısı inş yardım ederlr bizde azda olsa yukumuz hafifler az bi paramız vr kenarda o olmasa yanmıstık azıcık bi miktar ama sagı solu idare edebiliyor Rabbim evlenenlere yardım etsin inşallah

aynı durumdayız inan kuzum. daha gelin alışverişine çıkaracaklar. eşyaları benımkı aldı en uygun aa guzelını aradık tabı ne de olsa pahalı beğenınce de o olmasın demedı aldık. en çok arada damatla gelıne oluyo. bizimkilerde zorlamıyo hatta yardımcı bile oluyolar eşime ama ne kadar da olsa adetler belli yapılması gereknler mecbur yapılacak. sonuçta bızımde ilk heyecanımız böyle dertlerle uğraşmak saçma gelıyo. herkesin anne babası halledıyo düğünü ama benımkının omzunda tüm yük nereye koşacağını sapıttı çocuğum bende ne kadar destek olabiliyorum şüpheli. Rabbim yardım ediyo bi şekilde inan ben bunu çok yaşadım bi anda işimiz rast gidiveriyo. kalplerimiz temiz olsun Allah yolunda olsun yeter ki. bizde oda yoktu yok halımızle kredi çektik bide ödemesi var tabi Rabbim yardımcımız olsun kuzum sadece bizim değil hepimizin. tek senın benım değil çoğu kişinin başında bu yaşadıklarımız inşallah mutluluğumuz huzurumuz yerinde olsun..... fazla da sıkma canını kuzum yoksa bu güzel anların tadını cıkaramıyo ınsan

ben borç harçtan korkmuyorum olsun borcumuz olsun sıkıntı öçekelim ama üzülmesin nasıl olck yeticemmi napıcz şimdidien ev kirasını düşünmeye başladı evi hayırlısyla tutatlımda diyoruz borç harç bi belirlensin oda kafasında rahatlasın her zmn diyorum olmazsa olmasın bazı şeyler alınmadıgındn gözünde buyuttukçe buyutuyor herşeyi erkek yaa hlaiyle üzülüyor altınlar tamda bi kolyemiz eksik bana kalsa istemiyorum ama annede olmaz ayıptır alınsın diyor ne zor işler yaa biz mutlu ollaım alınmasın nolur yani ne çıkar

13 Mart 2014...
Kaç Gün mü Kaldı :123::119:​

2014 GELİNLERİMİZ

dimple91 -29 Mart 15 Gün :123:

ozlembloom - 5 Nisan 22 Gün :123:
yasarinsibeli - 6 Nisan 23 Gün :123:
aantibiyotik - 27 nisan 44 Gün :123:

tugcecan - 2 Mayıs 49 Gün :123:
darkmore - 9 Mayıs 56 Gün :123:
edaa91 - 11 Mayıs 58 Gün :123:
anatkh018 - 18 Mayıs 65 Gün :123:
CennetiMelegiM - 24 Mayıs 71 Gün :123:
seh_tim - 24 Mayıs 71 Gün :123:
tutkku - 31 Mayıs 78 Gün :123:

anabelgunes - 7 Haziran 85 Gün :123:
mutlugul - 7 Haziran 85 Gün :123:
yeldaserdar - 7 Haziran 85 Gün :123:
sabiserdar - 8 Haziran 86 Gün :123:
biblodeniz - 13 Haziran 91 Gün :123:
Esmer54 - 15 Haziran 93 Gün :123:
tugce0107 - 19 Haziran 97 Gün :123:
myiimmortal - 21 Haziran 99 Gün :123:
Zeyno61 - 21 Haziran 99 Gün :123:

yengec123 - 9 Ağustos 148 Gün :123:
AskInihan - 12 Ağustos 151 Gün :123:
kaktusvedavsan - 19 Ağustos 158 Gün :123:
kedifatos - 23 Ağustos 162 Gün :123:
muzlupasta72 - 23 Ağustos 162 Gün :123:
MeLeZGuZeL - 24 Ağustos 163 Gün :123:
Ebisssss - 30 Ağustos 169 Gün :123:

ecm - 4 Eylül 174 Gün :123:
AYNISC - 5 Eylül 175 Gün :123:
arzu_91_03 - 7 Eylül 177 Gün :123:
evrembus - 14 Eylül 184 Gün :123:
bal_hatun - 15 Eylül 185 Gün :123:
umutugce - 20 Eylül 190 Gün :123:

serysery - 15 Kasım 246 Gün :123:

Perim35 - 19 Aralık 280 Gün :123:
bujucloud - 27 Aralık 288 Gün :123:

2015 GELİNLERİMİZ​

SimgeD - 26 Nisan 408 Gün :123:

PammukSeker - 30 Mayıs 442 Gün :123:
hayalperisiii - Mayıs 443 Gün :123:
Mutella - Mayıs 443 Gün :123:

YEKTA61 - Haziran 474 Gün :123:

december90 - Temmuz 504 Gün :123:

tanemmmmm - Ağustos 535 Gün :123:

Arkadaşlar Listeye Eklenmek İsteyenler Olursa Lütfen Özel Mesaj Atsınlar

Ayni biz
Erkek arkadasimin kendi anne babasiyla arasi iyi degil fazla gram kadar karistirmak istemiyor bu nedenle ben de onunla ayni fikirdeyim
Dugune gelip misafir gibi otursunlar istiyorum neden cunku hakli sebeplerim var ben kendimi gectim erkek arkadasima daha ben yokken hicbir konuda destek olmamislar zaten ayni evde oturup kira istemisler okurken parasini gidim gidim gondermisler halbuki maddi durumlari super otesi insan cocuguna bunu yaparsa gelininin sacini basini yolar herhaldeo yuzden bn de yuz vermek istemiyorum hic onlar seyirci olmayi kendileri secti neticede benim bu acidan cok kati kurallarim var hakli sebeplerim var herkese Allah ettigini cektirsin iyiligni de versin diyorum Allaha havale ediyorum kendim icin degil esim olacak insanin kirilan kalbini dusundugum icin yani
Erkek arkadasim da dun hesap kitap yapti buyuk ihtimal dugunde birsey takamayacak bana bunun icin cok uzuluyordur eminim birsey demiyor ama napalim durum bu getirdi 1000lira annemden borc almisti onu bile geri verdi 400 lira cerez alinacak 30kilo onun parasini ayirmis kiyamam verdi elime 100 euro abime verecek gelin alma yapilirken iki tane de ceyrek altin verdi bana onlari da teyzesi takacakmis bana nasil duygulandim anlatamam
Bunlarin sebebi hep sahipsizlik iste annen baban hayatta olmaz Allah korusun oksuz yetim olursun hic degilse umudun olmaz ama boyle annen baban varken de salak sacma yere yokluk cekiyorsan da uzulur haliyle insan
Allah kolaylik versin herkese ev kurmak gercekten zor

İşte kuzum borç olsun demeyle de olmuyor. Ben yeni lisans mezunuyum göreve başlamadım. Eşimin aldığı 1000 tl maaş 350 kira 260 kredi 600 gitti 150-200 doğalgaz 100 elektrik su ee ne yiyip içeceğiz sonra birbirimizi yeriz her ne kadar sevgi aşk olsa da. Eşim kirayla krediyi ödüyor yazik nasıl yetircem diye kara kara düşünüyo. Sıkıntı çekmeden selamete eremeyiz ki. Benim altınları nişanda aldılar hepsini.o sıkıntı yok çok şükür ufak tefek şeyler kaldı. RABBIM yar ve yardımcımız olsun hepimizin....

Benim eşim de üvey anne elinde kuzum aynı bu anlattığın durum bizimdr başımızda. Bu yaşına kadar sahip çıkmamışlar bi ayakkabı bilr almışlığı yok babasının. Kadının ağzına çok bakıyo kadın da inadına cadı. Benimki de yufka yürekli çabuk unutuyo yaptıklarını ama ben unutmuyorum zaten düğünden sonra görüşmeyi düşünmüyorum. Benim anam babam el bebek gül bebek büyüttü beni. Murat iyi olduğu için onlara ses etmiyolar. Sonuçta eşimin suçu ne dimi. Neyse biz mutlu olalım da onlar kapının dışında kalsın dediğin gibi herkese hak ettiği gibi kuzum...

benim tuzum kuru ondn sanırım çok şükür benim nişanlımın maası iyi bende çalışıyorum geçiniriz çok şükür halimize tek maaş zor yaa Rabbim sizede yardım etsin inşallah cümlemize darda olan herkese

madem babası abisi sözlüm bana harcasın diye dolduruyo cebını para bırakıcam harcasın çünkü harcatmayıncada gidip gelinim aldırmadı demiyo memnun bıraktım diyo başkalarına taşıyo sürekli başkalarına hediye alıyo amin canım benim hepimizin allahım sevdiğimden yana pişman ettirmesin beni yeter

Kızlar nasılsınız biraz dertli gördüm sizi. Inşallah Rabbim herkesin yardımcısı olur hayırlısıyla yaparsınız düğünleri

kızlaaarrr ne dicem 16 güncüğü kalan bile olmuş evlenenler biizi unutmayacaklar değilmi bizide aydınlatın evlendikten sonra nasıl duygular

Kızlar nasılsınız biraz dertli gördüm sizi. Inşallah Rabbim herkesin yardımcısı olur hayırlısıyla yaparsınız düğünleri

Selam canım ben iyiyim grip halleri ama geçiyor onun dışında davetiye dağıtmaya başlıcam disarisi karıştı yine, nişan zamanıda gezi olayları olmuştu hep

canım bak bunun gibi kabarık istiyorum bende evet ama hazır olupta bunun kırmızı olanı varmıdır? gecen sene bu olmasada buna benzer coktu 200 tl hemde..şimdi bulsam kırmızı ren 500-600 e kadar ahh ahh canım ben normalde uzun abiye giymem hani şimdi kardeşim evlense belkide kuzenim falan evlense kısa alırım..

Amin canım sagol bakalım biz ne yapıcaz para yetmicek sevdigim nasılsa 2 hafta izin alıcam ben dügünden 2 gün sonra takılan paralarla gitsek tatile diyo önce rezervasyon yapıp gidince ödeme sansımız olmazmı ya

[

keske bizede biri balayı hediye etse sevdigim için gitmek istiyorum sadece..anneme söyledim hatta annemin yengeside bizdeydi annem dediki selam söyle o arkadasına siz bu kk da iyi birbirinizi bulmussunuz sizin gibi hevesli gelin olmaz diyo dün aksam bende actım bazılarını baktım baktım cok işim var aslında kolileme zor olacak..bu ay sonuna kadar bitirmek istiyorum ben öye planlıyorum kendimi ama daha baslamadım ya ben kitaplarımı nisanda kolilerim nedeni şu bi kitaplık benim kitaplarla dolu şimdi gidince bos kalacak..anneminde nisanda günü var kadınlar eşyası yok demesinler diyo canım kullanılır bardak olsun kırılıyorlar nasılsa rende lazım kuuzm salata yapsan havucu nasıl rendelersin makarna süzgeci ,mutfak makası,normal makas,tırnak makası aldınmı misal bunları aklıma geldiler seninde gelen varsa hatırlat ben dün igne seti,iplik seti,makas bile aldım bide onlara dikiş kutusu bulucam şimdi hemde cok

Anladım kuzum bende senin gibi düşünüyorum eğer kaftan olacaksa hürrem kıyafeti düşnüüyorum inşallah eğer alacaksam sadece onu giyicem kınada elbise değiştirmek istemiyorum ben

o zaman güzel gercekten canım mesela hürrem olarak bir model varmı aklında ben neden begenmiyorum ya

canım vardır aslında ama bende yarın bakmaya çıkıcam bursada bulursam sana markalarının söylerim sende istanbulda bakarsın nerede varsa, bursaya gelip almak istersen de yardımcı olurum götürürüm seni bende arkadaşlarımınkinde hep kısa aldım birazda uzun giymek istiyorum

Amin kuzum inşallah ben göreve başlasam hiç sorun değil hemen ev alcaz Allahın izniyle. Rabbim tüm Özençlerimizi yaşatsın inşallah. Amin kuzummmm aminnnn

kızlaaarrr ne dicem 16 güncüğü kalan bile olmuş evlenenler biizi unutmayacaklar değilmi bizide aydınlatın evlendikten sonra nasıl duygular

Ayyy kuzum unutulur mu hiç iyi günde Kötü Günde hep burdayız inşallah hep iyi şeyler anlatırım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…