2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın kızlarr

hepimizde bir ev derdi :26::26:

allah hepimiz için hayırlısını versin

Ben as önce karıştırdım da isimleri :26: O yüsden biras saçma oldu yorumum farkedince sildim bazı kısımlarını ama sen görmemişin Hem senin hemde edanın yorumları olunca kafam karıştı sana cevap yazarken Senin konunu biliyorum ama adını Eda olarak yazmışım ay çok utandım :26:

Çok haklısın canım hem kiraya gideceksin hem eşyaların yeni olacak hiç gerek yok büyük eve. Evini ısıtmak ayrı dert, temizlemek ayrı dert. En azından küçük bir ev olunca ısınma probleminiz çok olmaz. Ben anlamıyorum bazen insanları neden karışmak gibi bir zorunluluk hissederler kendilerinde yada en sinir olduğum şey herşeye vara yoğa neden güzel iyi derler. Ya uğraşmak gezmek istemedikleri için yada sana iyisi olsun istemedikleri için sanırım. Ay bak bende sinirlendim şimdi :26:

İnşallah canım nişanlın bugün hallederde ev konusunu sende rahat rahat evlilik hazırlığını sürdürürsün. Ev büyük sıkıntı oluyor biliyorum :26:

bıyık mı alıyosun ben de bazen işyerinin wcsine girip iple kaş bıyık alıyorum şip-şak
nişanlım da bana bazen cok asabisin der
Allah'tan o daha sakindir
evet ya yüzümle uğraşıyorum sivilceler konak kurmaya gelmiş bi de üstüne pek bi çirkinleşmişim ben ya bi taraf asabi olsun ki işler yürüsün dimi ama kuzum
Günaydın gelincik bugün benimde canım sıkılıyor

napsakki acep iş yapasım yok ya bi mail atcam kk ya bi bakim atarım diyorum öylece açık duruo mail sayfası

Günaydın kızlarr

hepimizde bir ev derdi :26::26:

allah hepimiz için hayırlısını versin
günaydın canım evet maalesef ki ev derdimiz var :26:

Senle tanışmadık soleiL, tanışalım mı

Tabikide tanışalım çok memnun olurum

22 yaşındayım. Nişanlıyım

Özel bir şirkette Bilgi İşlem biriminde çalışıyorum

İstanbulda yaşıyorum

Ya sen ?

Son düzenleme:

İstanbulda yaşıyorum

Ya sen ?

Bende 22 yaşındayım, 1 ay sonra 23.

İnşaat firmasında, ön muhasebeciyim. İzmitliyim.

9 yıldan 10 a uzanan bi ilşkim var, bu sene yaza doğru nişan yapacağız nasipse

Çok memnun oldum soleilcim

farketmez canım konu doğru yani yanlış kişiye yazmamış oldun utanıp sıkılma bi sürü insan var ismini bilmediğimiz burda 80-90 m2 olsun yeter bize 120-130m2lik evi napim ki 4-5 kişilik aile olursun amenna hem uzun süre kalmicaz 1-2 sene sadece ev alıncak diye umuyoruz bakalım nolcak ya sıkılıor bizle gezmek istemiyor belli ama o zman niye gelion yani cahil miyiz biz sanki zaten beğenince büyüklerimize danışcaz nasıl evimiz kirası şu falan filan diye ama işte bişey diyemiosun İnşaAllah bulur canım ya inşaAllah

naptı ki düğün arefesinde de çiçek aldı kaçırdım ben olayı sanırım :26:

İstanbulda yaşıyorum

Ya sen ?
22 mi ne güzel bi yaştasın sen öyle ya 6 senelik ilişki olunca benim yaşlarımda varsın diye düşünmüştüm ilk aşkın olsa gerek 28im de ben ve benim mesleğimi yapıyorsun ne güzel

Çok güzeller canım gönlünü almış bak maşallah
napsakki acep iş yapasım yok ya bi mail atcam kk ya bi bakim atarım diyorum öylece açık duruo mail sayfası

Benimde yok gerçi ne zaman oldu diye soruyorum kendime arada bir geliyorlar Ben bu hayata eğlenmeye gezmeye dinlenmeye uyumaya gelmişim
günaydın canımm nasılsın bakim :)

İyiyim canımcım sen nasılsın

Bende 22 yaşındayım, 1 ay sonra 23.

İnşaat firmasında, ön muhasebeciyim. İzmitliyim.

9 yıldan 10 a uzanan bi ilşkim var, bu sene yaza doğru nişan yapacağız nasipse

Çok memnun oldum soleilcim

23 yaş ve 10 yıllık ilişki maşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…