- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Günaydın canımGünaydın hatunlarrr
Günaydın canımcımGünaydın kızlarrrr
günaydın gelinciklerr
günaydın canımm tavsiyen ve yorumun için çok teşekkür ederim öncelikleeda evini buldu rahat şuan ben kader kadersiz kader yani bizi rahat bıraksalar daha kolay bulcaz bilmiyorlar mesela bi ev var 3+1 kapılar eski banyo rutubetli mutfak dolapları eski bence iyi sence nasıl diyor bana kaynım hayır tabiki de koca ev nasıl ısıncaz hem o kadar eşyam mı var dedim de çıktık zorla tutturcak bana biraz ucuz diye ayy neyse sinirlenmicem ben bugün halletcek çünkü nişanlım ben inanıyorum ona internetten bakıyorum canım zaten o kadar az ki ev fiyat konusunda anlaşamıyoruz 800den başlıyor çünkü o yüzden bizimki bilmediğimiz yerler vardır diye gezecek bugün içine sinen olunca aricak beni bende hemen izin alıp gitcem bakmaya falan işte
Günaydın kızlarr
hepimizde bir ev derdi :26::26:
allah hepimiz için hayırlısını versin
Günaydın kızlarr
Merhaba
Günaydın canım Amin kocamanından inşallah
Merhaba canım hoşgeldin
evet ya yüzümle uğraşıyorum sivilceler konak kurmaya gelmiş bi de üstüne pek bi çirkinleşmişim ben yabıyık mı alıyosunben de bazen işyerinin wcsine girip iple kaş bıyık alıyorum şip-şak
nişanlım da bana bazen cok asabisin der
Allah'tan o daha sakindir
Günaydın gelincik bugün benimde canım sıkılıyor
günaydın canım evet maalesef ki ev derdimiz var :26:Günaydın kızlarr
Senle tanışmadık soleiL, tanışalım mı
Günaydın canım
Günaydın canımcım
Günaydın gelincik bugün benimde canım sıkılıyor
Tabikide tanışalım çok memnun olurum
22 yaşındayım. Nişanlıyım
Özel bir şirkette Bilgi İşlem biriminde çalışıyorum
İstanbulda yaşıyorum
Ya sen ?
Hoşbuldum nehirnilim, tatlı diilliiim
Ben as önce karıştırdım da isimleri :26: O yüsden biras saçma oldu yorumum farkedince sildim bazı kısımlarını ama sen görmemişinHem senin hemde edanın yorumları olunca kafam karıştı sana cevap yazarken Senin konunu biliyorum ama adını Eda olarak yazmışım ay çok utandım :26:
Çok haklısın canım hem kiraya gideceksin hem eşyaların yeni olacak hiç gerek yok büyük eve. Evini ısıtmak ayrı dert, temizlemek ayrı dert. En azından küçük bir ev olunca ısınma probleminiz çok olmaz. Ben anlamıyorum bazen insanları neden karışmak gibi bir zorunluluk hissederler kendilerinde yada en sinir olduğum şey herşeye vara yoğa neden güzel iyi derler. Ya uğraşmak gezmek istemedikleri için yada sana iyisi olsun istemedikleri için sanırım. Ay bak bende sinirlendim şimdi:26:
İnşallah canım nişanlın bugün hallederde ev konusunu sende rahat rahat evlilik hazırlığını sürdürürsün. Ev büyük sıkıntı oluyor biliyorum :26:
naptı ki düğün arefesinde de çiçek aldı kaçırdım ben olayı sanırım :26:Eki Görüntüle 1027730 benimkinin özür cicegiiiii
22 mi ne güzel bi yaştasın sen öyle ya 6 senelik ilişki olunca benim yaşlarımda varsın diye düşünmüştüm ilk aşkın olsa gerekTabikide tanışalım çok memnun olurum
22 yaşındayım. Nişanlıyım
Özel bir şirkette Bilgi İşlem biriminde çalışıyorum
İstanbulda yaşıyorum
Ya sen ?
:13:Nasılsın kuzum benim
Çok güzeller canım gönlünü almış bak maşallahEki Görüntüle 1027730 benimkinin özür cicegiiiii
napsakki acep iş yapasım yok ya bi mail atcam kk ya bi bakim atarım diyorum öylece açık duruo mail sayfası
günaydın canımm nasılsın bakim :)
Bende 22 yaşındayım, 1 ay sonra 23.
İnşaat firmasında, ön muhasebeciyim. İzmitliyim.
9 yıldan 10 a uzanan bi ilşkim var, bu sene yaza doğru nişan yapacağız nasipse
Çok memnun oldum soleilcim
23 yaş ve 10 yıllık ilişki maşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?