2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

evet canım ya şükürler olsun Aminnn nasılsın bakalım

evet canım ya seninde içinde korkuihüzün,panik,mutluluk böyle karısık duygular varmı

Olmaz mı canım hiç?
Neden oluyor acaba?
Gene de olumlu düşünceler içinde olmaya gayret gösteriyorum sürekli.

Olmaz mı canım hiç?
Neden oluyor acaba?
Gene de olumlu düşünceler içinde olmaya gayret gösteriyorum sürekli.

bende göstermeye calısıyorum ama basaramıyorum sürekli aksilikler cıkacakmıs gibi geliyor aslında dügünden bi süre sonra hepsinin bosuna oldugunu anlıcaz ama işte

bende göstermeye calısıyorum ama basaramıyorum sürekli aksilikler cıkacakmıs gibi geliyor aslında dügünden bi süre sonra hepsinin bosuna oldugunu anlıcaz ama işte

hiç aksilikleri düşünmeyin kızlar illa ki ufak tefek şeyler olur...
bnm emin olduğum tek şey bugün bile tekrar düğün yapma isteğimdir o 3-4 saat çok çabuk geçiyor inanın

hiç aksilikleri düşünmeyin kızlar illa ki ufak tefek şeyler olur...
bnm emin olduğum tek şey bugün bile tekrar düğün yapma isteğimdir o 3-4 saat çok çabuk geçiyor inanın

aynı duyuları hissediyordun degilmi bizde tuhaflık yok sanki hersey ters gidecekmiş gibi geliyor ev eşya dügün dernek hersey hakkında bi cok mutlu oluyorum birde cok hüzünleniyorum hele bugün cok sacma bir haldeyim nedense

ister istemez düşünüyorsn cnm sonuçta farklı 2 aile yapısı oluyor,kuaförde kaynanamla kavga etmiştm ben düşün saçma bişi yüzünden o ana düğüne bile gitmemeyi düşünmüştüm ama geçiyor hepsi.takılma ufak tefek şeylere herşey dört dörtlük olmk zorunda değil bunu bil yeterli :)

ne kadar zamandır evlisin haklısın tabi dogru diyorsun 2 farklı aile ortaya cıkan 2 kişilik yeni bir aile

2 yıllık evliyim cnm.sizin düğününüz ne zmn

11 mayıs son günlerde sanırım daha cok artar bu telaslar..nişan için o kadar plan yapmıstım video ve resimler olmasaydı o günü hatırlayamazdım sanırım sanki o gün baska alemdeymisim gibi insan baskasının nişanından dügününden daha cok şey hatırlıyor vallahi..tek hatırladıgım şey ne kadar mutlu oldugumuzdu dügünden sonrada böylemi olacak acaba

vee masallah Rabbim uzun ve mutlu bir ömür nasip etsin inşallah :)

Son düzenleme:

hayırlı olsn cnm az kalmış
inş. düğünden osnra değil bütün hayatınız mutlu geçer
ben çok sorunlar yaşadım evlilğimde o yüzden biraz sana evliliği toz pembe gösteremeyebilirm :)

hayırlı olsn cnm az kalmış
inş. düğünden osnra değil bütün hayatınız mutlu geçer
ben çok sorunlar yaşadım evlilğimde o yüzden biraz sana evliliği toz pembe gösteremeyebilirm :)

Amin canım inşallah
tabiki hayallerdeki gibi tozpembe gecmeyecektir ama inşallah cokta sorunlu gecmez.ve inşallah eşinle aranızda yasanan her ne sorun varsa çözüme ulasır..evliligin oturma süreci diyelim o zaman sizinkinede

kabusta görüyormusun arada canım?
ben görüyorum arada.
aslında güzel düşünmeliyiz ki güzel olsun.

kabusta görüyormusun arada canım?
ben görüyorum arada.
aslında güzel düşünmeliyiz ki güzel olsun.
yetişmemek yada aksiliklerle olmuyor canım ama mesela bugün sabaha karsı korkarak uyandım birde gece yaastıga basımı koyunca hemen uyuyamıyorum cünkü gözümün önünden gelinlik eşyalar ev vs vs ne ararsan geciyor ama düşünmek istemesekte elimizde degilki haklısın tabi güzel düşünmeliyiz..birde benim ev daha bosalmadı ya eşyalarda aksilik cıkarsa yetişemezsek korkusu var..

Dua etmeliyiz canım.
Allah'ı bu konularda vekil kılarsak içimiz de rahat eder.
zaten işimiz Allah'a kaldıysa olmuş bilmeliyiz.
Ben çaresiz kaldığımda öyle yapıyorum. hem huzurlu oluyorum hem de güzel sonuçlanıyor.
Allah yuva kurana yardım eder.
biz güzel şeylere odaklanmaya çalışalım Edacım.
İyi olacak her şey Allah'ın izni ile...

çok çok haklısın canım Rabbim yardım etsin bizlere gerci cok şükür Rabbim gercekten yardım ediyor
ev öok hevesleniyorum bir an önce zaman gecsede evimizin anahtarına kavussak

çok çok haklısın canım Rabbim yardım etsin bizlere gerci cok şükür Rabbim gercekten yardım ediyor
ev öok hevesleniyorum bir an önce zaman gecsede evimizin anahtarına kavussak

eşyalar konulunca nasıl bir sonuç çıkacak ben de merak ediyorum canım. :)

Geliyor canım parça parça.
Yatak odam geldi. ayakkabılığımız geldi.
beyaz eşyalar geldi.
en sona salon takımı kaldı bir de oturma odası eşyaları. onları merak ediyorum canım.
tabi merak eder canım ya hele ben hele ben evi dogru inceleyemedim bilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…