Bende 22 yaşındayım, 1 ay sonra 23.
İnşaat firmasında, ön muhasebeciyim. İzmitliyim.
9 yıldan 10 a uzanan bi ilşkim var, bu sene yaza doğru nişan yapacağız nasipse
Çok memnun oldum soleilcim
Oooo maşallah benimde 6 yıl olacak inşallah 2 ay sonraAllah nazarlardan saklasın
İlk defa kendimden daha fazla süreli ilişkisi olan birini tanıdım
Bende çok çok memnun oldum canım
farketmez canım konu doğru yani yanlış kişiye yazmamış oldun utanıp sıkılma bi sürü insan var ismini bilmediğimiz burda80-90 m2 olsun yeter bize 120-130m2lik evi napim ki 4-5 kişilik aile olursun amenna hem uzun süre kalmicaz 1-2 sene sadece ev alıncak diye umuyoruz bakalım nolcak ya sıkılıor bizle gezmek istemiyor belli ama o zman niye gelion yani cahil miyiz biz sanki zaten beğenince büyüklerimize danışcaz nasıl evimiz kirası şu falan filan diye ama işte bişey diyemiosun İnşaAllah bulur canım ya inşaAllah
naptı ki düğün arefesinde de çiçek aldı kaçırdım ben olayı sanırım :26:
22 mi ne güzel bi yaştasın sen öyle ya 6 senelik ilişki olunca benim yaşlarımda varsın diye düşünmüştüm ilk aşkın olsa gerek28im de ben ve benim mesleğimi yapıyorsun ne güzel
Sizede maaşallah canım.
Rabbim evlilikle taçlandırsın inşAllah.
Aminnn inşallah canım
Biz ilk adımımızı attık inşallah sende de bekliyorus
eylül ayında ablam evlendi,kasım da sevdiceğim askerden geldi.
işleri yoluna koymadan söz nişan istemiyorum
hem çeyizlerimi tamamlıyım biraz daha
Evet canım askerden sonrası önemli. İşini oturtması onun içinde çok iyi olur. İş derdi olmaz.
Ahh çeyiz ahh biter mi acep :26:
Hayırlısı olsun sizin için çok güzel zamanlar bunlar
aynen öyle
annem hep der ki; evlenene kadar çyiz işi bitmez
gözlerim ööyyyyyle çeyizlik bişeyler arıyor
Ben çok seviyorum çeyiz yapmayı, beğenip almayı yada kendim uğraşmayı ama birazcık borçlar bitsin diye bekliyorum :26:
Hepsi üst üste gelecek yoksa
boyaaa yüzünddeeen akvga etmistik canım evimiz bosaldı boya rengi fıstık yesili önceden kum beji yapıcagına söz verdi ama tutmadı bide bana hakaret etti dün geldi cok özür diledi baya pisman olmustunaptı ki düğün arefesinde de çiçek aldı kaçırdım ben olayı sanırım :26:
Çok güzeller canım gönlünü almış bak maşallah
bu ara en büyük hobim çeyizlik almak
kendin uğraşıp neler yapıyosun ki:26:
bu ara en büyük hobim çeyizlik almak
tesekkür ederimm canımmm tabiii benim küss yanımı biliyooo canınaa okurum yoksa
boyaaa yüzünddeeen akvga etmistik canım evimiz bosaldı boya rengi fıstık yesili önceden kum beji yapıcagına söz verdi ama tutmadı bide bana hakaret etti dün geldi cok özür diledi baya pisman olmustu
tesekkür ederimm canımmm tabiii benim küss yanımı biliyooo canınaa okurum yoksa
aa ne güzell.Bende nişanlandıktan sonra en büyük hobim olduArtık kıyafet, ayakkabı, çanta falan gözüm görmüyo desem yeridir
Kendim neler yapıyorum mesela borçlarım azaldığında mutfağım için en çok istediğim renkli renkli sofralar hazırlamak için runnerlar yapmak. Onlara uygun peçeteler, amerikan servisler yapmak. Oturduğum yerde çok güzel kumaşçılar var oradan alıp kendim yapacağım
Daha sonra evimiz için çerçeveler alıp yapacağım. Beğendiğim modeller var. Normalde satışları çok pahalı tanesini 20-30 tl satıyorlar ama ben 3 lüsünü 25 tl buldum ve alıp onları istediğim renklerde boyayacağım
Dikiş kutusu yapmayı planlıyorum. Yine bulduğum bir hobi mağazasından dikiş kutumu alıp onu boyadıktan sonra pembe güllerle dekupaj yapmayı düşünüyorum.
Misafirlerim için kendim havlular yapıyorum. Örgü, dantel değil. Biraz değişik güpür detaylı.
Aklıma gelen ufak tefek şeyler bunlar. Daha çok planlarım var inşallah gerçekleştirebilirim
Benim içinde çok zevkli çeyiz hep alsam hiç bıkmam hep bakarım
aa ne güzell.
ben uğraşmam, yapamayacağımı düşünüp hazır alırım
çeyiz topiğini bi inceliyim bakıyımmm
aldığım bişeyin daha güzelini görünce onu da alasım geliyo
Bence denemelisin. Emin ol çok stres atarsın
Nişanlımın askerde olacağı süreçte yapmayı daha çok planlıyorum ki kafam dağılsın. Yalnızlığımı bu şekilde atlatacağım :26:
Çeyiz topiğimde şuan çok bişey yok :26: Yaptıkça eklemeyi düşünüyorum yeni başladım da
Evet canım büyük olması sizin için çok gereksiz olur :26: İnşallah canım evlendikten kısa süre sonrada evinizi alırsınız
22 yaş hakikaten bana o kadar uğur oldu ki anlatamam. İnsanın hayatı ancak bu kadar yolunda gider. Maşallah diyeyimde nazar değmesin
İlk aşkım evet canımOnun için çok çok kıymetli benim için. Çünkü ona şans vermek istemediğim bir dönemde karşıma çıktı. Hiç istemeyerek başladı ama şimdide onsuz olmayı bile düşünemeyecek durumdayım Bazen bu kadar sevdiğime ben bile inanamıyorum, insanlar nasıl inansın diyorum ama her duyan büyük bir şaşkınlıkla maşallah diyor Rabbime şükürler olsun. Bu yaşta bana böyle büyük bir mutluluğu verdiği için
Aynı meslekten miyizBuna daha çok sevindim
ben daha evvel bakıp yorum yapmıştım,yine aynı şeyi söylüyorum.anahtaarlığın çok hoş
ne zaman askere gidecek,12 ay mı
maşaAllah canım maşaAllahsen istemediğin bi anda şans verdin bizimki de bana istemediği bi dönemde bana şans verdi verdiğine de bin pişmandır herhalde Rabbim bozmasın mutluluğunuzu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?