- 14 Ağustos 2011
- 28.798
- 4.539
- 448
tabi merak eder canım yahele ben hele ben evi dogru inceleyemedim bilee
son 1 ay baya iyi inceleriz canım.
eşyalar tam olarak gelsin başlarım ben kolileri boşaltmaya. :)
Evden çıkmayız artık.
bizim birde 2 vesait son günler inanılmaz kosturmaca olacaksenin ceyiz ne zaman gidecek ?
Benim çeyiz orda canım.
Şöyle ki bizim şuan ki oturduğumuz yere 2 dk uzaklıkta nişanlımla evimiz.
Bir de ev aileme ait. Kira ödemeyelim diye bize verdiler.
Aldıkça oraya bırakıyoruz çeyizlerimi.
senin ne zaman çıkacaktı kiracılar canım?
heee bu konuda cok iyi olmus canım benim kıyafetlerim bile ceyizle gidecek yoksa tasıyamam vallaiyi yapmıssınız tabi canım ya eviniz varken güle güle oturun inşallah kadın bu ay sonu işten cıkıyormus toplanması falanb ayın 9-10 u olurmus..bizim ev sahibine ben daha erken cıkıcam ama size mahcup olmak istemem siz 15 i olarak düşünün demiş bende nisan 15 diye hesaplıyorum bu kötü işte acayip kosturmaca olacak inşallah yetişiriz perde halı hersey hazır olacak ev bosalmadan inşallah ama :44:tek olumlu yanı var önceden kira ödememiş olduk
Sagol canımsağol canım.
siz de güle güle oturun evinizde.
Olsun yetiştirirsiniz Edacım merak etme.
Dediğin gibi bu işte de var bir hayır.
Kiradan tasarruf ettiniz.
aynen canım ya bi tanesi de kapı komşu ev sahibi hergün yüzyüze bakcaz gelcek sürekli kontrol amaçlı ben gelemem öyle kasvet çöker üstüme huzursuz olurumÖylelerinden hayır gelmez kuzum iyi yapmışsınız herşeyi merak eder bir rahat vermez insana
İnşaAllah bebeim ya gelsin bizi bulsun bende herkese soruyorum ama sağolsunlar birinden de yardım alamadım onu bırak telefonlarına bile ulaşamıyorumahhh kızlar ahhh ev bulmak o kadar zor ki..aklım olsa daha önce arardım dedim hep ev ararken birde sansımıza hep yagmur yagdı sırıl sıklam aradık evleri..biliyosunuz uyku uyuyamaz olmustum ama sevdigim hep üzülme bitanem nasibimizde bir ev var ama şuan karsımıza cıkmıyor ama biz evsiz degiliz diyordu..oda cok üzülüyodu biliyorum ama bulamıyorduk..sagolsun görümce olmasaydı o evi bulamazdık sanırım Allah razı olsun ama sevdigim haklıymıs meger bizim bir evimiz varmıs anahtarı daha alamasakta..üzülmeyin olurmu biliyorum cok zor ama inanın bir ev cıkacaktanıdıklarad haber salın ben hayır biz buluruz diye artislik yapıyordum ama olmuyor bulunmuyo mesela bizim ev sahibi emlakcıya vermeyi hic düşünmüyormus tanıdık biri tutsun diye öyle bir ev bulunabilir inşallah tez zamanda cıkar karsınıza..
Mutlu günlere az kaldı canım, Allah'ım yuvamızda sağlıklı mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin
kabusta görüyormusun arada canım?
ben görüyorum arada.
aslında güzel düşünmeliyiz ki güzel olsun.
heee bu konuda cok iyi olmus canım benim kıyafetlerim bile ceyizle gidecek yoksa tasıyamam vallaiyi yapmıssınız tabi canım ya eviniz varken güle güle oturun inşallah kadın bu ay sonu işten cıkıyormus toplanması falanb ayın 9-10 u olurmus..bizim ev sahibine ben daha erken cıkıcam ama size mahcup olmak istemem siz 15 i olarak düşünün demiş bende nisan 15 diye hesaplıyorum bu kötü işte acayip kosturmaca olacak inşallah yetişiriz perde halı hersey hazır olacak ev bosalmadan inşallah ama :44:tek olumlu yanı var önceden kira ödememiş olduk
Günaydın hatunlarrr
aynen canım ya bi tanesi de kapı komşu ev sahibi hergün yüzyüze bakcaz gelcek sürekli kontrol amaçlı ben gelemem öyle kasvet çöker üstüme huzursuz olurum
İnşaAllah bebeim ya gelsin bizi bulsun bende herkese soruyorum ama sağolsunlar birinden de yardım alamadım onu bırak telefonlarına bile ulaşamıyorumboş olsam gezerim sokak sokak inanki kimisi dediğin gibi vermiyo emlakçıya ama nişanlım inat ediyor illa emlakçı illa emlakçı tamam dedim karışmıyorum daha işine dün gitmiş mesela adamlar pek ilgilenmedi benle diyor tek görünce herhalde ondan önemsemediler beni bende sinir oldum çıktım diyor
bizim yatak odamız mesela nisan 30 da hazır olacakmış ben daha erken olsun diye direttim kaynım iyi iyi erken zaten dio ben son günlerde eşya peşine düşcem sanki sanane ya diyecektim de milletin yanında bozmadım ama eşyam bi geciksin o zaman görecekler emlakçı da soruya vaktiniz var mı ne zamana kadar süreniz var diye soruyor o da diyorki 18 mayısta falan der demez ne 18 mayısı dedim engeç nisan 15 te evi almamız lazım bizim dedim sustu sonra adama mayıs başına ev vercek bize nasıl yerleştircez hiç düşünmüyor erkek kafası işte bi dahaki hiç bi işime katmicam onu ya büyük diyoz getirioz yanımızda sinir olup dönüyorum
aynen canım ya bi tanesi de kapı komşu ev sahibi hergün yüzyüze bakcaz gelcek sürekli kontrol amaçlı ben gelemem öyle kasvet çöker üstüme huzursuz olurum
kzuum baslayamadım cünkü annemle can sıkıntısından arkadasıma gittikiyiyim sen nasılsın bakalımm
Günaydın kızlarrrr
Günaydın canım nasılsın :)
Çok şükür tatlımm iyim sen nasılsınn
günaydın canım asabi miyim kız ben nişanlım gibi söyledin
Günaydın asabi hatun
erkek aklı işte düşünemiyor bebeğim, ben de biran önce tutalım istiyorum, herşeyi halledip, artık hiçbirşeyi düşünmek istemiyorum
inş dogru düzgün bi ev bulabiliriz :26:
Gerildikçe huzursuz olur insan canım boşver
bende iyiyim canım, uyukluyorum hala :)
günaydın gelinciklerr
amin inşaAllah buluruz evlerimizi de gönül rahatlığıyla yerleştiririz evimizi bugünde bakcak nişanlım bugün halletcem ben sen merak etme dedi e Rabbim duysun inşaAllah
takılmamaya çalışcam canım ama işe veremiyorum kendimi aldım cımbız ayna bıyık alıyorum ya can sıkıntısı işte
günaydın gelinciklerr
amin inşaAllah buluruz evlerimizi de gönül rahatlığıyla yerleştiririz evimizi bugünde bakcak nişanlım bugün halletcem ben sen merak etme dedi e Rabbim duysun inşaAllah
takılmamaya çalışcam canım ama işe veremiyorum kendimi aldım cımbız ayna bıyık alıyorum ya can sıkıntısı işte
Günaydınlar
Edacım önceki yorumlarını falan okudum da ev konusunda kaynının falan karışmalarına üzüldüm hakikaten. Daha doğrusu bir bayan daha detaylı düşünürken erkeklerin bu kadar acımasızca herşeyi son dakikaya bırakmaları hakikaten can sıkıcı. Nasıl dayanıyorsun bilemiyorum :26: Allah sabırlar versin sana inşallah
Ev bakamıyorum demişsin sanırım çalıştığın için. Şöyle bişey geldi aklıma. Bakmak istediğin semtlerin falan emlakçılarını internetten araştırıp sitelerine bakabilirsin. Hem evlerin resmide oluyor hem fiyatları v.s. Beğendiklerini eleyip telefonla görüşebilirsin kiralanıp kiralanmadığını ona göre de nişanlınla gidip bakabilirsiniz. Ben kuzenim için ve kendimiz için (ailem) ev araştırırken öyle yapmıştım. Evleri bulduktan sonra telefonla görüştüm ona göre evler tutulmadıysa yada satılmadıysa gidip görüştük artısını eksisini konuştuk.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Benim daha var düğünüme ama bende şimdiden stres yapıyorum kendime. Acaba sizin kadar kısa bir zaman kalsa naparım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?