2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bizim birde 2 vesait son günler inanılmaz kosturmaca olacak senin ceyiz ne zaman gidecek ?

Benim çeyiz orda canım.
Şöyle ki bizim şuan ki oturduğumuz yere 2 dk uzaklıkta nişanlımla evimiz.
Bir de ev aileme ait. Kira ödemeyelim diye bize verdiler.
Aldıkça oraya bırakıyoruz çeyizlerimi.
senin ne zaman çıkacaktı kiracılar canım?

heee bu konuda cok iyi olmus canım benim kıyafetlerim bile ceyizle gidecek yoksa tasıyamam valla iyi yapmıssınız tabi canım ya eviniz varken güle güle oturun inşallah kadın bu ay sonu işten cıkıyormus toplanması falanb ayın 9-10 u olurmus..bizim ev sahibine ben daha erken cıkıcam ama size mahcup olmak istemem siz 15 i olarak düşünün demiş bende nisan 15 diye hesaplıyorum bu kötü işte acayip kosturmaca olacak inşallah yetişiriz perde halı hersey hazır olacak ev bosalmadan inşallah ama :44:tek olumlu yanı var önceden kira ödememiş olduk

sağol canım.
siz de güle güle oturun evinizde.
Olsun yetiştirirsiniz Edacım merak etme.
Dediğin gibi bu işte de var bir hayır.
Kiradan tasarruf ettiniz.

sağol canım.
siz de güle güle oturun evinizde.
Olsun yetiştirirsiniz Edacım merak etme.
Dediğin gibi bu işte de var bir hayır.
Kiradan tasarruf ettiniz.
Sagol canım zaten hersey o günler için bacaklarımızı uzatıp dügün resimlerine bakıp ne günlerdi ne stres yapmıstık diye gülüp gececegiz inşallah 3 mobilyacı 1 beyaz eşyacı aynı gün içinde sorunsuz olarak mobilyaların teslimatını yaparsa inşallah gerci bunlada bitmiyor ama bunlar en büyükler..her mobilyayı farklı magazan alırsan böyle olur işte :26:

Son düzenleme:
Gunaydin guzeller guzeli gelincikler
Ben iyiyim siz nasilsiniz?

Öylelerinden hayır gelmez kuzum iyi yapmışsınız herşeyi merak eder bir rahat vermez insana
aynen canım ya bi tanesi de kapı komşu ev sahibi hergün yüzyüze bakcaz gelcek sürekli kontrol amaçlı ben gelemem öyle kasvet çöker üstüme huzursuz olurum

İnşaAllah bebeim ya gelsin bizi bulsun bende herkese soruyorum ama sağolsunlar birinden de yardım alamadım onu bırak telefonlarına bile ulaşamıyorum boş olsam gezerim sokak sokak inanki kimisi dediğin gibi vermiyo emlakçıya ama nişanlım inat ediyor illa emlakçı illa emlakçı tamam dedim karışmıyorum daha işine dün gitmiş mesela adamlar pek ilgilenmedi benle diyor tek görünce herhalde ondan önemsemediler beni bende sinir oldum çıktım diyor
Mutlu günlere az kaldı canım, Allah'ım yuvamızda sağlıklı mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin

ellerine sağlık pericim

kabusta görüyormusun arada canım?
ben görüyorum arada.
aslında güzel düşünmeliyiz ki güzel olsun.

bende görüyorum maalesef 2 gündür peşpeşe ve çok huzursuz kalkıyorum :26:

bizim yatak odamız mesela nisan 30 da hazır olacakmış ben daha erken olsun diye direttim kaynım iyi iyi erken zaten dio ben son günlerde eşya peşine düşcem sanki sanane ya diyecektim de milletin yanında bozmadım ama eşyam bi geciksin o zaman görecekler emlakçı da soruya vaktiniz var mı ne zamana kadar süreniz var diye soruyor o da diyorki 18 mayısta falan der demez ne 18 mayısı dedim engeç nisan 15 te evi almamız lazım bizim dedim sustu sonra adama mayıs başına ev vercek bize nasıl yerleştircez hiç düşünmüyor erkek kafası işte bi dahaki hiç bi işime katmicam onu ya büyük diyoz getirioz yanımızda sinir olup dönüyorum

Günaydın kızlarrrr

Günaydın hatunlarrr

Günaydın canım nasılsın :)

Günaydın asabi hatun
erkek aklı işte düşünemiyor bebeğim, ben de biran önce tutalım istiyorum, herşeyi halledip, artık hiçbirşeyi düşünmek istemiyorum
inş dogru düzgün bi ev bulabiliriz :26:

günaydın gelinciklerr

günaydın canım asabi miyim kız ben nişanlım gibi söyledin
amin inşaAllah buluruz evlerimizi de gönül rahatlığıyla yerleştiririz evimizi bugünde bakcak nişanlım bugün halletcem ben sen merak etme dedi e Rabbim duysun inşaAllah

Gerildikçe huzursuz olur insan canım boşver

takılmamaya çalışcam canım ama işe veremiyorum kendimi aldım cımbız ayna bıyık alıyorum ya can sıkıntısı işte

Günaydınlar

Canım ev bakamıyorum demişsin sanırım çalıştığın için. Şöyle bişey geldi aklıma. Bakmak istediğin semtlerin falan emlakçılarını internetten araştırıp sitelerine bakabilirsin. Hem evlerin resmide oluyor hem fiyatları v.s. Beğendiklerini eleyip telefonla görüşebilirsin kiralanıp kiralanmadığını ona göre de nişanlınla gidip bakabilirsiniz. Ben kuzenim için ve kendimiz için (ailem) ev araştırırken öyle yapmıştım. Evleri bulduktan sonra telefonla görüştüm ona göre evler tutulmadıysa yada satılmadıysa gidip görüştük artısını eksisini konuştuk.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Benim daha var düğünüme ama bende şimdiden stres yapıyorum kendime. Acaba sizin kadar kısa bir zaman kalsa naparım :26:

Son düzenleme:

bıyık mı alıyosun ben de bazen işyerinin wcsine girip iple kaş bıyık alıyorum şip-şak
nişanlım da bana bazen cok asabisin der
Allah'tan o daha sakindir

günaydın canımm tavsiyen ve yorumun için çok teşekkür ederim öncelikle
eda evini buldu rahat şuan ben kader kadersiz kader yani bizi rahat bıraksalar daha kolay bulcaz bilmiyorlar mesela bi ev var 3+1 kapılar eski banyo rutubetli mutfak dolapları eski bence iyi sence nasıl diyor bana kaynım hayır tabiki de koca ev nasıl ısıncaz hem o kadar eşyam mı var dedim de çıktık zorla tutturcak bana biraz ucuz diye ayy neyse sinirlenmicem ben bugün halletcek çünkü nişanlım ben inanıyorum ona internetten bakıyorum canım zaten o kadar az ki ev fiyat konusunda anlaşamıyoruz 800den başlıyor çünkü o yüzden bizimki bilmediğimiz yerler vardır diye gezecek bugün içine sinen olunca aricak beni bende hemen izin alıp gitcem bakmaya falan işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…