cooook farklııı hic bilinmedik bi sarkı istiyorum aslındaaa
Buda ikinci bir şaşkınlık
950 miBiz 2000 tl sorduk
Nerden aldınız canım :26:
abowwwwwwwwww yok artık yenibosna spottakilere yaptırıoruz cnmm 2000 cok fazlaaaaa
Hemen değilde 2-3 ay sonrası düşünüyoruz. Çünkü nişanlım işe girecek hemde biraz stres atsın istiyorum. Askerliğin o baskısından kurtulsun. Hemde anca yetişiriz. Eşyalar, gelinlik, damatlık, beyaz eşyalar, evimizn temizliği, eksiklerimiz, balayı derken o zaman nasıl geçer anlamayız bile. Ağustos - Eylül gibi düşünüyoruz canım
Tüh olsaydı takipleşirdikBurdan çok kişiyle takipleşiyorus
senle aynı zamanda evlenebiliriz
face var sadece
senle aynı zamanda evlenebiliriz
face var sadece
Ne kadar güzel sevindimm6 yıl bekledim sanırım 1 senede bekleyebilirm
İstersen oradan da takipleşebiliris
Yemeğe gidip geliyorum canım
Yemek saati geçmesin
aldığım bişeyin daha güzelini görünce onu da alasım geliyo
Evet hep içimde kalıyor
mümkün mertebe bakmamaya çalışıyorum.
Bakınca alası geliyor insanın almak güzelde ödemesi zor benim açımdan
Şöyle söyliyim. Profilimden görüldüğü üzere nişanlıyım
Ev konusunda belirleşmeyen durumlar vardı. Nişanlımın evi var fakat kayınvalidem temellerinin sağlam olmadığını düşündüğü için imar gelince müteahhite vermeyi düşündüklerini söyledi. Hemde evlerimiz yenilensin dedi. Evleri şuan 3 katlı.
Gelelim konuya. 7 mart itibari ile imar tapuları verilmeye başlandı. Tabi bunların birde masrafları malum. Kayınvalidem de 1000 tl civarında olacağını söyledi ama kat olarak mı bina olarak mı bunun bilgisine sahip değildi. Bugün anneciğimden aldığım haberlere göre tanıdığımız biri kayınvalidemlerle aynı yerde oturuyor. Onlarda evlerini müteahhite veriyorlarmış ve tapu masrafları 3 kat için 600 tl tutmuş. Şimdide inşaat firmalarından teklifler geliyormuş biz yapalım diye. Ona göre değerlendirip bir firma ile anlaşılacak.
Ay ne kadar sevindim anlatamam. Çok şükür nişanlım gitmeden evin inşaatına başlarlarsa onuda geçtim firma ile anlaşırlarsa çok iyi olacak. En azından nişanlım askerden gelince evimiz hazır olmuş olur ve engelimiz kalmaz ev derdimiz olmaz :81::81::81::124::124::124:
afiyet olsun canım,bende kek çubukla geçiştiriyorum
süpermişş en büyük sorun ortadan kalkmış olur böylece..çokk sevindim canımm
Yazdım canım
Aaaa olmaz öyle ama düzgün bişeyler ye
o benim içinde geçerli
elek.aletlere geçicem önümüzdeki ay
Çoookkk teşekkür ederim ŞekercimmmBende nasıl mutlu oldum anlatamam
Sizlerin desteği ile daha da mutlu oluyorum iyiki varsınıs kii
benimki de kapalı canım ama açıyorum şimdi atıcam linkini. mesaj kutun dolu bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?