2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kızlarr takma kirpik almayı düşünüyorumm..kullanan var mıı????

kızlarr takma kirpik almayı düşünüyorumm..kullanan var mıı????

Ben kullandımmm

Nişanımda Ay onlar ne güzeldi öylee uzun uzunnn :93: ama çıkartması ölüm

Yinede tavsiye ederim

Günlük mü düşünüyorsun canım ?

Ben kullandımmm

Nişanımda Ay onlar ne güzeldi öylee uzun uzunnn :93: ama çıkartması ölüm

Yinede tavsiye ederim

Günlük mü düşünüyorsun canım ?

yok canımm ben de nişanımda düşünüyorumm..ama çıkarması zor mu diyosun kirpiklerim kopmasın:26:

yok canımm ben de nişanımda düşünüyorumm..ama çıkarması zor mu diyosun kirpiklerim kopmasın:26:

Evet canım zor yani. Bide kirpik taktırdığında dikkat et o yapışkanını çok sürmesinler o zorlaştırıyor. Ben bir iki zorlandım ama sonra kolayca çıkarttım. Göz makyaj temizleyicisiyle çıkarttım. Ama arkadaşıma biraz fazla sürmüşler o zorlandı

Birde doğal durmasını istiyorsan tek tek takılanlardan iste. Bütün olanlar çok kötü duruyor hemde çabuk düşüyor.

öyle mii

hangi markayı düşünüyosun?

braun? arzum? tefal?

aklımdakileri söyledim

Canım karışık istersen ürün ürün yazayım seninde fikirlerini almış olurum

Elektrik süpürgesi - Philips marathon serisi
Ütü - Philips azur serisi
Blender-kişisel bakım ürünleri saç kurutma-kıvırma maşası-düzleştirici - Braun
Tost makinası - Arzum belki Tefal emin değilim
Ekmek kızartma - Tefal veya Arçelik olacak modele karar veremedim işleyiş değilde model önemli sanki hay allahım
Kattle - Philip veya Arçelik olacak aynı şekilde içine hangisi sınıyorsa model olarak ilahi ben
El süpürgesi - Bosch

Başka kaldımı yazacak aklıma şuan bunlar geliyor kuzum

3 de çok iyi ama bence Braun ve Tefal

İkizim nasılsın bakıyım

Son düzenleme:
Bu ikisine yoğunlaşayım dimi.

yine karar değiştirmezsem

philips istemiyorum hiç bişeyimi.

bi ön yargım var nedense

Neden canım. Çok iyi bir markadır aslında. Mesela elektrik süpürgesi ve ütüde müthiş bir markadır ama tabi pahalıdır da :26:

Ama annem tefal kullanıyor ütüde harika çok memnun. Braun da mutfak eşyalarında kullandım oda çok kalitelidir.

Listen oldukça yerinde

iyiyim canım benim sen nasılsın ?

Nasıl gidiyor hazırlıklar çeyizle aran nasıl

Elektriklilere geçeceksin sanırım

sen philispçi çıktın yahu

hepsini söyledin canım, ben kettle yerine çaycı almayı düşünüyorum.

bilmiyorum ki. aslında philips kullanmadım hiç, saç maşasından başka. saç maşamı da sevmediğim için ön yargılıyım heralde

bizim ütü arçelik. ablamın ki gold master ve hiç memnun değil, korkarak ütü yapıyomuş

braun olabilir diye düşünüyorum şimdilik.

Son düzenleme:
Listen oldukça yerinde

iyiyim canım benim sen nasılsın ?

Nasıl gidiyor hazırlıklar çeyizle aran nasıl

Elektriklilere geçeceksin sanırım

Beğendinmi canımcım seçenekler iyimi çok araştırdım o kadar araştırdım ki en sonunda böyle bir liste çıkardım bakalım inşallah nasip olursa bu yaz ağırlık vermeyi düşünüyorum tamamlayabilirim inşallahSen nasılsın neler yapıyorsun

Canım çok araştırdım genelde ütü ve elektrik süpürgesinde herkes memnun az şikayet duydum biraz pahalılar ama değerler inşallahKettle ve ekmek kızartmada emin değilim arçeliğin modelini beğendim diğr dediğim markalarında memnun kalanı çok aslında çok önemlimi kettle ve ekmek kızartmada arçelikte yapamazmı iyisini diyorum belkide daha iyidir yorum alamadığım için öyle tereddütlüyüm

Benimde saç maşa setim vardı philips tam bir fiyaskoydu

Ama genelde okuduğum yorumlardan, araştırmalardan yola çıkarak philips ve tefal ütülerinin iyi olduğunu biliyorum.

Bide şu kazanlı ütü olayı var oldum olası ısınamadım. Onu kaldırması bir dert ütülemesi bir dert. Gözümde daha da bir büyüdü. Ortalıkta duran eşyalardan nefret ederim. Bide bir parça ütü yapacak olsam koca ütüyü doldurmak zorundasın. Hemde zor ısındığını falan duymuştum bilemiyorum.

Ama kazanlı ütüye o kadar para veremem.

Arçelik daha çok mutfak eşyalarında iyi. Ütüde hiç duymadım. :26:

Ay sanırım benimde almam lazım :26:

Ahh para ahh borçlarr

Kızlar peki şimdiden alıp garanti olayını ne yapmayı düşünüyorsunuz ? :26:

Ben hiç araştırmadım. aklımda kalanlara göre gider alırım, şansıma artık

bence ekmek kızartma makinesi de gereksiz, aynı işlevi tost makineside görür :26:

Çok beğendim canım. Benimde almayı düşündüğüm liste ve markalar

Senin listeni bende yazmam gerek unutmamam lasım

Bende iyiyim kuzucum ne yapayım anca çalışıp para kazanıyor borç ödüyorum

Gün geçiyor, sevdiceğimi göndermek istemiyorumm :26: Oda iyice hassaslaştı. Evlilikle ilgili bişey konuşsak aklına direkt askerlik geliyor. Gidip geleyim biran önce diyor :18:

Ben hiç araştırmadım. aklımda kalanlara göre gider alırım, şansıma artık

bence ekmek kızartma makinesi de gereksiz, aynı işlevi tost makineside görür :26:

Kişisel tercih kuzucum. Bende belki almayabilirim. O zamanki duruma bağlı. Ben o tarz şeyleri en sona bırakacağım. Borç durumuma bağlı olarak almayı düşünüyorum :26:

kazanlı ütü almayı hiç düşünmedim, asla da düşünmem. ( ay yine büyük konuştum )

biz ailece biraz arçelikçiyiz babamdan dolayı kankası arçelikte çalıştığından dolayı sürekli bi tavsiye halindeydi e bizde şüphesiz ordan alışveriş yapıyoduk , pişman değiliz

aslına bakarsan ben en sona bırakmak istiyordum elektrikli aletleri (garanti süreleri yüzünden) ama bi an önce alayım taksitlerini ödeyeyim diye düşünmeye başladım :26:

hmm anladım canımcım saol

Kişisel tercih kuzucum. Bende belki almayabilirim. O zamanki duruma bağlı. Ben o tarz şeyleri en sona bırakacağım. Borç durumuma bağlı olarak almayı düşünüyorum :26:

orası öyle tabi de, gereksiz bulduğum şeyleri almak istemiyorum, ki kullanmayacağımı biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…