Kişisel tercih kuzucum. Bende belki almayabilirim. O zamanki duruma bağlı. Ben o tarz şeyleri en sona bırakacağım. Borç durumuma bağlı olarak almayı düşünüyorum :26:
kızlar sizce hangi yatak odası daha güzel yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 1028118 Eki Görüntüle 1028119 Eki Görüntüle 1028120 Eki Görüntüle 1028121
kızlar sizce hangi yatak odası daha güzel yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 1028118 Eki Görüntüle 1028119 Eki Görüntüle 1028120 Eki Görüntüle 1028121
aynen canım ya bi tanesi de kapı komşu ev sahibi hergün yüzyüze bakcaz gelcek sürekli kontrol amaçlı ben gelemem öyle kasvet çöker üstüme huzursuz olurum
İnşaAllah bebeim ya gelsin bizi bulsun bende herkese soruyorum ama sağolsunlar birinden de yardım alamadım onu bırak telefonlarına bile ulaşamıyorumboş olsam gezerim sokak sokak inanki kimisi dediğin gibi vermiyo emlakçıya ama nişanlım inat ediyor illa emlakçı illa emlakçı tamam dedim karışmıyorum daha işine dün gitmiş mesela adamlar pek ilgilenmedi benle diyor tek görünce herhalde ondan önemsemediler beni bende sinir oldum çıktım diyor
ellerine sağlık pericim
bende görüyorum maalesef 2 gündür peşpeşe ve çok huzursuz kalkıyorum :26:
bizim yatak odamız mesela nisan 30 da hazır olacakmış ben daha erken olsun diye direttim kaynım iyi iyi erken zaten dio ben son günlerde eşya peşine düşcem sanki sanane ya diyecektim de milletin yanında bozmadım ama eşyam bi geciksin o zaman görecekler emlakçı da soruya vaktiniz var mı ne zamana kadar süreniz var diye soruyor o da diyorki 18 mayısta falan der demez ne 18 mayısı dedim engeç nisan 15 te evi almamız lazım bizim dedim sustu sonra adama mayıs başına ev vercek bize nasıl yerleştircez hiç düşünmüyor erkek kafası işte bi dahaki hiç bi işime katmicam onu ya büyük diyoz getirioz yanımızda sinir olup dönüyorum
İyi yapmışsın kuzum boşver arada böyle kaçamaklarda lazım Bende iyiyim çok şükür
Merhaba
yok canımm ben de nişanımda düşünüyorumm..ama çıkarması zor mu diyosun kirpiklerim kopmasın:26:
Ben en sonuncuyu begendim canim
ben daha yatak odası ve yemek odası takımını begenemedim ya ama salon takımı begendim bunları alıcam inşaallah sizce nasıl :)Eki Görüntüle 1028124 Eki Görüntüle 1028123 Eki Görüntüle 1028125 Eki Görüntüle 1028126
mrb canımbeyaz daha güzel bence ahşap model olarak agır duruyor
iyi kuzucum senden naberrr
kazanlı ütü almayı hiç düşünmedim, asla da düşünmem. ( ay yine büyük konuştum)
biz ailece biraz arçelikçiyiz babamdan dolayıkankası arçelikte çalıştığından dolayı sürekli bi tavsiye halindeydi e bizde şüphesiz ordan alışveriş yapıyoduk , pişman değiliz
aslına bakarsan ben en sona bırakmak istiyordum elektrikli aletleri (garanti süreleri yüzünden) ama bi an önce alayım taksitlerini ödeyeyim diye düşünmeye başladım :26:
canımmm kızlara sor bir zamanlar nişanda önce nasıl korkuyordum napıcam diye arada kalmıstım..kuaförüm korkma dedi takıcam cok dogal durucak hemen cıkıcak zararda vermeyecek ki benim kirpiklerim ince ve seyrek yapıda diyim..nişan günü taktı tek tek olanlardan veee bayıldım o kadar harikaydıki ve hic takma kirpik oldugu belli olmuyordu inan..sonra aksam herkes gidince dusa girdim ama nasıl korkuyorum sacımı falan yıkadıktan sonra elim farkında olmadan gözüme gitti kasıdım ve bi baktım ovaladıkca elime birseyler geldi takma kirpiklerrryani çok şükür o kadar kolay cıktıki demekki sıcak suyun altında bir süre durmak gerekiyor
ben daha yatak odası ve yemek odası takımını begenemedim ya ama salon takımı begendim bunları alıcam inşaallah sizce nasıl :)Eki Görüntüle 1028124 Eki Görüntüle 1028123 Eki Görüntüle 1028125 Eki Görüntüle 1028126
orası öyle tabi de, gereksiz bulduğum şeyleri almak istemiyorum, ki kullanmayacağımı biliyorum
Bencede düşünme kuzum
Arçeliği bende seviyorum özellikle mutfak eşyalarında
Garanti süreleri benide düşündürmüyor değil. Bu nedenle sanırım en sona alacağım bende. Şimdilik daha çok tekstil tarafını bitiyorum. Annem onları tercih ediyor şuan
Merhabaaaa
Bende senin gibi dusunuyorum en sona birakacagim
Cebinde paran olduktan sonra bir saatlik is o hemen gidip aliveririm diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?