2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kişisel tercih kuzucum. Bende belki almayabilirim. O zamanki duruma bağlı. Ben o tarz şeyleri en sona bırakacağım. Borç durumuma bağlı olarak almayı düşünüyorum :26:

Merhabaaaa
Bende senin gibi dusunuyorum en sona birakacagim
Cebinde paran olduktan sonra bir saatlik is o hemen gidip aliveririm diyorum

Selamlar kizlar
Bugun isyerinde herkes bnim dugunum icin elbise bakiyor internetten
Onlar bakarken goz gezdirdim bende modagram diye bir sitede cok sade ve hos abiyeler vardi cok ozendim yaaa
Birsey aliyorum sonra baska birsey daha begeniyorum ee herseyi birden de alamiyor insan icinde kaliyor ne uyuz bir durum

kesinlikle canım erkek görünce yok diyorlar mesela bir emlakcı ben kapının dısındaydım beni görmedi ev yok dedi sonra içeri ben girince hee ailesiniz siz bi dairemiz var demişti yine bir amca ben orda oldugum halde sen tekmi tutacaksın dedi nişanlım hayır amca yeni evlenicez diyince hee tamam ailesiniz olur o zaman dedi cumartesi sen calısıyormuydun ? öyleyse izin al canım cumartesi çünkü nişanlım o şekilde yapmıstı hafta sonu 2 gün ararız diye ve çok şükür bu sekilde bulduk
erkekler öyle canım ya bırak erkekleri görümcem bile bizim ev için daha gec bosaltsalar bile yetişirsiniz düşüncesinde dügüne 1 aydan az zaman kalmıs olacak bizim işlerin en gec dügünden bir hafta önce bitmesi şart
İyi yapmışsın kuzum boşver arada böyle kaçamaklarda lazımBende iyiyim çok şükür

heh iyi ol kuzum şimdide ckmecelerimi topluyorum ufak elemeler yapıyorum yani çöpe atıyorum tek ben mi böyleyim gözüme kullanmadıgım birsey gelince çöpe atmak istiyorum bu yüzden birşey alırken cok düşünüyorum aslında kullanırmıyım diye

boncugummm
yok canımm ben de nişanımda düşünüyorumm..ama çıkarması zor mu diyosun kirpiklerim kopmasın:26:

canımmm kızlara sor bir zamanlar nişanda önce nasıl korkuyordum napıcam diye arada kalmıstım..kuaförüm korkma dedi takıcam cok dogal durucak hemen cıkıcak zararda vermeyecek ki benim kirpiklerim ince ve seyrek yapıda diyim..nişan günü taktı tek tek olanlardan veee bayıldım o kadar harikaydıki ve hic takma kirpik oldugu belli olmuyordu inan..sonra aksam herkes gidince dusa girdim ama nasıl korkuyorum sacımı falan yıkadıktan sonra elim farkında olmadan gözüme gitti kasıdım ve bi baktım ovaladıkca elime birseyler geldi takma kirpiklerrr yani çok şükür o kadar kolay cıktıki demekki sıcak suyun altında bir süre durmak gerekiyor

ben daha yatak odası ve yemek odası takımını begenemedim ya ama salon takımı begendim bunları alıcam inşaallah sizce nasıl :)

Bencede düşünme kuzum

Arçeliği bende seviyorum özellikle mutfak eşyalarında

Garanti süreleri benide düşündürmüyor değil. Bu nedenle sanırım en sona alacağım bende. Şimdilik daha çok tekstil tarafını bitiyorum. Annem onları tercih ediyor şuan

hatırlıyorum canımm korktunuiyi o zaman takarım ben de artıkk

orası öyle tabi de, gereksiz bulduğum şeyleri almak istemiyorum, ki kullanmayacağımı biliyorum

Tabikide canım. Kullanmayacaksan alma derim. Hem evinde kalabalık olur hemde boşuna para vermiş olursun Her zaman az ve öz olanı severim

ben çok sonlara doğru sarkıtmak istemiyorum, alıyım aradan çıksın diyorum bakalım...

nevresimler, battaniyeler, havlular bitti.

pike alıcaz. nevresim sardırıcaz. bide bornoz alıcam. elektrklilerden önce bunları hallederim.

Merhabaaaa
Bende senin gibi dusunuyorum en sona birakacagim
Cebinde paran olduktan sonra bir saatlik is o hemen gidip aliveririm diyorum

Merhaba canımmm

Evet canım para olduktan sonra alınmayacak bişey yok. Hemde peşin olduğunda indirim imkanın daha fazla oluyor

Ama senin bişeyciğin kalmamış ki düğüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…