2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bence hoş ağır bi model ama renklerini böyle mi düşünüosun sanki bi uyumsuzluk var gibi geldi bana saloninin bi modeli var ona benzettim

aslında renkleri bu değil daha koyu mavi ve açık gri düşünüyorum ben salonda bira daha agır mobilyalar olsun diorum ama avangart değil modern olmasını istiyorum

Tabikide canım. Kullanmayacaksan alma derim. Hem evinde kalabalık olur hemde boşuna para vermiş olursun Her zaman az ve öz olanı severim

fırlatıp atasım geliyo zaten fazladan bişey görünce.

tıkış tıkış sevmiyorum.

beyaz ve ahşap olması çok hoşuma gitti ama dolabı çok küçük en az 2 tane almam lazım bi de şifonyeri alamıyorum baya pahalıya geliyor öyle o yüzden kararsızım

bende yatak odamı aynen böyle düşünüyodum bira z contry tarzında aynen bende sen gibi dolabı çok küşük diye vazgeçtim ama büyük dolaplı olanlarıda var contry tarzı yatak odalarına bak güzel modeller var

Kızlar peki şimdiden alıp garanti olayını ne yapmayı düşünüyorsunuz ? :26:

Canım tefalden alınırsa ne zaman yakın bayiye gidip açtırabiliyorsunuz garantisini dedi tavalarımı öyle aldım ama diğer markaların büyük ihtimal başlayacaktır artık 1 sene zaman kaybım olsun napayım olursa düğünden sonrada bozulur yapacka birşeyim yok canım alayımda çıksın daha alınacak dünya kadar şey var :97:
Ben hiç araştırmadım. aklımda kalanlara göre gider alırım, şansıma artık

bence ekmek kızartma makinesi de gereksiz, aynı işlevi tost makineside görür :26:
Canım elektrikli ürünler birazda şansa bakıyor aslında iyi diyorsun sende sorun çıkıyor o yüzden şansımıza artık tost makinesinde biraz fazla bastırılır bişey olur diğerinde olduğunda kendi söylüyor atıyor falan ben ekmek kızartması çok aramam ama evde erkek arkadaşım çok kullanıyor seviyorda onun için alacağım

Yaz kuzum bende kafama yazdımİnşallah çabucak geçer zaman sizin için hayırlısıyla yapar gelir canımcım bol bol motive etmek düşüyor sana hayaller güzel günleri düşünmesini sağlamak canım ben öyle yaptımAlmak güzelde borç ödemek olmasa bende sadece borca çalışıyorum resmen

teşekkür ederim tatlım bende koyu olanı begendim açık mavileride açık gri yada koyu maviye uygun bir renk düşünüyorum

Cok hos cok zevkli canim
Gule gule kullan insallah
Ben de kanepelerimi koyu lacivert alacagim
Geri kalan herseyim beyaz ve acik kahve cunku
Sutlu kahve alirsam hepsi ayni renk olacak biraz tezatlik olsun istiyorum

Benimde var ama nedense gözüme az görünüyor :26:

Nevresim almam şart sanırım şuan 3 tane falan olması lazım. 3 de battaniyem var. ama battaniyede 1 tane daha alıcam.

Bornoz takımımı almadım henüz. Yakın zamanda alıcam onuda.

Nevresimlerimi de biz yazın halledecekmişiz bir kaç ay sonra. Anneciğim öyle dedi. Borçlarımız biraz hafiflesin öyle. Dantellerim hazır sadece kumaşlar bakılacak

Yazın koşuşturmalarım var yani Çarşaf takımı falan yaptırıcaz biz hediye edilecek bohçalar için. Onlarda yazın hallolacak inşallah

Heralde bu kadar süre olmasa hiç bişey yapamazmışız borçtan

Cok hos cok zevkli canim
Gule gule kullan insallah
Ben de kanepelerimi koyu lacivert alacagim
Geri kalan herseyim beyaz ve acik kahve cunku
Sutlu kahve alirsam hepsi ayni renk olacak biraz tezatlik olsun istiyorum

kesınlıkle katılıyorum sana tatlım renk uyumları çok hoş olur. bende mobilyaları tam beyaz degilde bej yada kırık beyaz falan düşünüyorum şöyle biraz daha tarz olsun diyorum

Merhaba canımmm

Evet canım para olduktan sonra alınmayacak bişey yok. Hemde peşin olduğunda indirim imkanın daha fazla oluyor

Ama senin bişeyciğin kalmamış ki düğüne

Haklisin canim
Evet cok az kaldi benimvalla eksik varsa da takmiyorum elbet alirim sonucta evlenir evlenmez oturup pasta borek corek yapmicam
En cok kullandigim kucuk ev aleti blendir zaten o da var utu zaten var
Mikser falan da var baska birseye ihtiyac duymuyorum su an

aslında renkleri bu değil daha koyu mavi ve açık gri düşünüyorum ben salonda bira daha agır mobilyalar olsun diorum ama avangart değil modern olmasını istiyorum

ağır derken kötü anlamda demedim canım güzel yani beğendim bence de dediğin gibi renkler daha iyi olur ben de bunu beğendim ama renklerine henüz karar veremedim

2 tane üçlü bir de berjer istiyorum

kesınlıkle katılıyorum sana tatlım renk uyumları çok hoş olur. bende mobilyaları tam beyaz degilde bej yada kırık beyaz falan düşünüyorum şöyle biraz daha tarz olsun diyorum

Evet canim mobilyalarda beyaz tonlari cok hos oluyor
Koltuk kanepeleri de koyu renk alinca ev bogulmuyor hem

Evet canım işte o çelişkide bırakıyor insanı. Diyorum ki alayım kurtulayım bir yandan kısa sürede bitsin borcum rahatlıyım bende kafamda

Nasıl motive ediyorum anlatamam. Sürekli her daim destek olmaya çalışıyorum. Kafası dağılsın diye uğraşıyorum. Üzülsem de belli etmemeye çalışıyorum inşallah hayırlısıyla gider gelir

Borçlar borçlar Resmen bu durumdayım

yok tatlım kötü anlamadım renk olarakta şöyle düşün herkes tarafından begenilen hoş renkleri düşün yada koyu tonlar düşün mobilyalarını açık renk al tamamen senin evinn dekorasyonuna baglı renkleri

E tamam o zaman önemliler alınmış

Yeni evli olacaksın herkeste hücum etmes sanırım Darkmore bize pasta börek yap diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…