- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İnşallah canım bakalım :26: Gün geldiğinde tarih bulabiliriz umarım. Tabi tarih alınana kadarda ben stresli oluca orası ayrı :26:
Çok şükür iş konusunda bir problemimiz yok canım
Canım yer bulunur ama istediğin yer olması için bence engeç yılbaşı gibi ayırtın kapora ile derim ben şahsen inşallah nasipse biz bakıyoruz şimdiden ayırtıcaz kesinleştirirsek
Masallah diyelim o zaman
Bizim ilk verdigimiz karara gore temmuz 2013te evlenecektik
Ama is durumlari bekledigimiz gibi olmadi evdeki hesap carsiya uymadi dolayisiyla
Kismet mayis 2014mus demek ki diyorum simdi
Günaydınlarrrrr
Dün br0nZ olarak gittim, bugün nazar olarak geldim
kk beni eski kimliğime büründürmüş
Aaa isminde mi değişmiş
O zaman güzel bir veritabanı temizliği yapılmış belli ki
Günaydınlarrrrr
Dün br0nZ olarak gittim, bugün nazar olarak geldim
kk beni eski kimliğime büründürmüş
Düşündüğümüz yerler var canım. Nişanlım askere gitmeden önce (Mayısta gidiyor) Gidip salonlara bakacağız. Daha sonra izne geldiğinde ya kurban bayramında yada yıl başı sonrası gidip anlaşıcaz kaporamızı vericez. Ona göre de nikah tarihimizi alıcaz. Bende erken tutulmasından yanayım. Herşey ona göre belirleniyor çünkü
baya bi geçmişe dönmüşler canımsabahtan beri br0nz olarak girmeye çalışıyorum sistem kabul etmiyor deli oldummm
amann neyse. girebildim ya ona şükür.
öyle saçma şey mi olurmuş
ne kadar düşüncesiz davranmışlar,
şimdi mi akıllarına gelmiş taşınmak?:26:
bende çok şükür kuzum işteKeşke kötü şeyleri amaİyiyim kuzum sen nasılsın
Canım farkettim sen değiştirmedin değilmi
O zaman rahatla canım inşallah hayırlısıyla bulunur ayarlanır oralarda
yok kuzum ben değiştirmedim. zaten 1 kere değiştirme şansı var diye biliyorum :44:
Canım farkettim sen değiştirmedin değilmi
O zaman rahatla canım inşallah hayırlısıyla bulunur ayarlanır oralarda
Evet canım
Tabikide öyle canım her zaman hayırlısını istemek gerek. Bizde iş durumunu göze alarak askerden geldikten sonra 3 ay sonrasını düşündük düğün için. Senin artık bişeyin kalmamış
Daha iyisin dimi sorun çözüldümü kuzumbende çok şükür kuzum işte
İnşallah bizde şafak sayacağız kuzum az kaldı yılbaşından sonra dahada güzel sayılırİnşallahh
Allahım ben ne zaman şafak sayıcam acabaaaa :44:
yok kuzum ben değiştirmedim. zaten 1 kere değiştirme şansı var diye biliyorum :44:
ben bronzluktan memnundum ama yine nazar oldum
düzeltirler heralde
Biz ağustos 2014 için eylül 2013te karar verdik. Düğün için istediğimiz tek yer vardı. Gidildi soruldu, 11 ay kala her hafta sonu doluydu. Sadece 30 ağustos cuma boştu. Biz de kabul ettik. Sonra haber geldi ki 23 ağustos cumartesi gününü birisi iptal ettirmiş. Hemen tuttuk o günü :)
Velhasıl 1 sene öncesinden bile istenilen tarih ve mekan dolu olabiliyor. Eli çabuk tutmak lazım.
Daha iyisin dimi sorun çözüldümü kuzum
İnşallah bizde şafak sayacağız kuzum az kaldı yılbaşından sonra dahada güzel sayılır
Bildir canım olmadı belki farketmezler falan msj sayılarımızda gitmiş
Evet canım rahat 1 sene öncesinden falan tutmak lazım hatta Ağustos-Eylül için biz şimdiden kolları sıvadık kafamıza uyarsa ayırıcaz hemen çünkü istenilen yer olmuyor sonra tarih denkleşmiyor insanın canı sıkılır ve zamlanıyorda zam gelmeden tutmak daha mantıklı geldi başka yer için bakmak durumunda kalınır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?