- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
günaydın kızlar arkadaşlarım silinmiş benim bide
günaydın nehircim hiç olmamış ama
Gunaydin guzeller
Kadinlar kulubu de sapitti en sonundaherseyi silmisler bir de sifremi sifirlamislar ya hepsini anladik da cepten girerken sifremden ne istiyorsun be Allahin kulu ))
günaydın kızlarrr sonunda acılmıss kk, niye böyle oldu ki :26: çok uzun sürdü
Günaydın kızlar nasılsınızzz
mesajlarımız silinmiş sanırım :26:
mesaj sayımız neden düşmüşşşş :26:
mesajlarımız azalmış hem topiğin hem kendimin ne böyle ya ayarlarım bile bozulmuş
ewet yaaa bende dün hiç giremedim bende bi tek bende sorun war sanıyordum =)
günaydın kızlar arkadaşlarım silinmiş benim bide
Gunaydin guzeller
Kadinlar kulubu de sapitti en sonundaherseyi silmisler bir de sifremi sifirlamislar ya hepsini anladik da cepten girerken sifremden ne istiyorsun be Allahin kulu ))
ahahhaha bende aynı şekkilde canım benmde şifrremi sıfırlamışlar ayy bi de dedim yoksa beni siteden mi kowdular falan neyseki yokmuş öyle bişey
günaydın canım,
aynen herşey silinmiş
Evet olmamış boşuna gitmiş yaşananlar :2:
Canım tutabilme şansınız varsa kapora verin mekanı tutun kesinleşmiş olur nişanlın bir ara gelirse nikah işlemlerine başlarsınız öyle yapın kafanda rahat olur hem hazırlıklarını yaparsın ona göre itiraz etmemişki bak bugün konuşup aşacaksınız hayırlısıylaSevdiğin askere gidecek o yüzden gergin ve içinde fırtınalar kopuyor eminim korkuda var canım hangimiz o zaman diliminde böyle şeyler konuşsaydık aynı cevapları alırdık hiçbirşey belli değil diyorlar önlerinde askerlik olduğu için merak etme normal aslında davranışları
Günaydın kızlar.
Ben de tabiki de giremedim siteye. Neyseki Muhteşem Yüzyıl vardı da oyalanacak bir şeylerim vardı sabah.
Ben de mesajlarıma falan dikkat etmedim de şifremi sıfırlamışlar. Yeni şifre aldım sabah sabah ya.
Keşke düğüne kalan gün sayısı da azalsaydı mesajlarımız gibi.
Hakkinizda hayirlisi canim
Nisanlinin ise girme durumlari da net ise sorun yok elbette el ele verir halledersiniz
Gunaydin guzeller
Günaydın kızlar.
Ben de tabiki de giremedim siteye. Neyseki Muhteşem Yüzyıl vardı da oyalanacak bir şeylerim vardı sabah.
Ben de mesajlarıma falan dikkat etmedim de şifremi sıfırlamışlar. Yeni şifre aldım sabah sabah ya.
yaşanmışlar öyle mesajları silmekle silinebilseydi keşkenasılsınız görüşmeyeli kuzular
Günaydın kızlar.
iyiyim bebegmm ben, dünkü stresli günden sonra
Sabah güzel yağmur yağdı, içim açıldı,
sen naptın bakalım? dün tam sana yazıyodum, gönderemedim sonra da kapandı
kaynınla ilgili bişeyler yazmıştın :26:
bende ne iyi ne kötü berbat bi gün sonrasındayım işte hamd olsun ev konusu canım kayana taşınca biz onun eve taşıncaz falan olayları var annemler istemiyor bende istemiyorum evin tadilata ihtiyacı var çünkü yetişmicek yapılmicak yepyeni eşyalarımı o eve sokcaklar onlar yenş gelin gibi yeni binaya taşıncaklar öyle bi durum var işte
Keşke kötü şeyleri ama
yaşanmışlar öyle mesajları silmekle silinebilseydi keşkenasılsınız görüşmeyeli kuzular
Şimdiden tutucağımızı sanmıyorum canım. Çok fazla zaman var. Ama nişanlım kurban bayramında yada yılbaşından sonra gelecek o zaman nikah işlemlerimizi falan ayarlayacağız inşallah
Şimdilik belirlediğimiz tarihe göre 6 eylül 2015 düğün tarihimiz ama bakalım
6 rakamı benim uğurlu rakamımdır
Olursa eğer 6 eylül düğünüm, 16 eylül nişanım, 26 eylülde doğum günüm
Keşke kötü şeyleri amaİyiyim kuzum sen nasılsın
Hayırlısı olsun inşallah canımcım 6 Eylül pazartesiye denk geliyor değilmi
2014 olan pazartesi ama benimkisi 2015Bu nedenle pazar günü
Doğru doğru kuzum bende 5 Eylül düşünmüştüm önceden aklımda o gün pazar diye kalmış cumartesi istediğimizi unutmuşumTam istediğin tarih inşallah nasip olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?