2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Gunaydin guzeller
Kadinlar kulubu de sapitti en sonundaherseyi silmisler bir de sifremi sifirlamislar ya hepsini anladik da cepten girerken sifremden ne istiyorsun be Allahin kulu))

Gunaydin guzeller
Kadinlar kulubu de sapitti en sonundaherseyi silmisler bir de sifremi sifirlamislar ya hepsini anladik da cepten girerken sifremden ne istiyorsun be Allahin kulu))

ahahhaha bende aynı şekkilde canım benmde şifrremi sıfırlamışlar ayy bi de dedim yoksa beni siteden mi kowdular falan neyseki yokmuş öyle bişey

günaydın kızlarrr sonunda acılmıss kk, niye böyle oldu ki :26: çok uzun sürdü

Günaydın kızlar nasılsınızzz

mesajlarımız silinmiş sanırım :26:
mesaj sayımız neden düşmüşşşş :26:

mesajlarımız azalmış hem topiğin hem kendimin ne böyle ya ayarlarım bile bozulmuş

ewet yaaa bende dün hiç giremedim bende bi tek bende sorun war sanıyordum =)

günaydın kızlar arkadaşlarım silinmiş benim bide

Gunaydin guzeller

ahahhaha bende aynı şekkilde canım benmde şifrremi sıfırlamışlar ayy bi de dedim yoksa beni siteden mi kowdular falan neyseki yokmuş öyle bişey

Günaydın kızlar.

Ben de tabiki de giremedim siteye. Neyseki Muhteşem Yüzyıl vardı da oyalanacak bir şeylerim vardı sabah.

Ben de mesajlarıma falan dikkat etmedim de şifremi sıfırlamışlar. Yeni şifre aldım sabah sabah ya.

Keşke düğüne kalan gün sayısı da azalsaydı mesajlarımız gibi.

Şimdiden tutucağımızı sanmıyorum canım. Çok fazla zaman var. Ama nişanlım kurban bayramında yada yılbaşından sonra gelecek o zaman nikah işlemlerimizi falan ayarlayacağız inşallah

Şimdilik belirlediğimiz tarihe göre 6 eylül 2015 düğün tarihimiz ama bakalım

6 rakamı benim uğurlu rakamımdır

Olursa eğer 6 eylül düğünüm, 16 eylül nişanım, 26 eylülde doğum günüm

kk değiştirse ne olur gerçeği biliyoruz sonuçta ve çok az kaldı onun telaşındayım bende :18:

Gunaydin guzeller

Günaydın kızlarr, kuşum da gitmiş

yaşanmışlar öyle mesajları silmekle silinebilseydi keşke nasılsınız görüşmeyeli kuzular

iyiyim bebegmm ben, dünkü stresli günden sonra
Sabah güzel yağmur yağdı, içim açıldı,
sen naptın bakalım? dün tam sana yazıyodum, gönderemedim sonra da kapandı
kaynınla ilgili bişeyler yazmıştın :26:

Günaydınlarrrrrrr

Mesajlar gitmiş, şifreler sıfırlanmış

Ama olmas ki

Bende şifre konusunda bende bir sorun var diyordum nişanlımin gunahini aldım o mu kurcukladi acaba diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy ewet valla bu konuda çok haklısın canım düğün günmzde azalsaydı ii olurduu

bende ne iyi ne kötü berbat bi gün sonrasındayım işte hamd olsun ev konusu canım kayana taşınca biz onun eve taşıncaz falan olayları var annemler istemiyor bende istemiyorum evin tadilata ihtiyacı var çünkü yetişmicek yapılmicak yepyeni eşyalarımı o eve sokcaklar onlar yenş gelin gibi yeni binaya taşıncaklar öyle bi durum var işte

öyle saçma şey mi olurmuş
ne kadar düşüncesiz davranmışlar,
şimdi mi akıllarına gelmiş taşınmak?
:26:

yaşanmışlar öyle mesajları silmekle silinebilseydi keşke nasılsınız görüşmeyeli kuzular
Keşke kötü şeyleri amaİyiyim kuzum sen nasılsın

Hayırlısı olsun inşallah canımcım 6 Eylül pazartesiye denk geliyor değilmi

Son düzenleme:
Doğru doğru kuzum bende 5 Eylül düşünmüştüm önceden aklımda o gün pazar diye kalmış cumartesi istediğimizi unutmuşumTam istediğin tarih inşallah nasip olsun canım

İnşallah canım bakalım :26: Gün geldiğinde tarih bulabiliriz umarım. Tabi tarih alınana kadarda ben stresli oluca orası ayrı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…