nişanlımla konuşuyorum başka insanlarla muhatap olmadım şuana kadar ama madem öyle neden bize ev arayın diyolar ve biz yağmurda gidip ev arıoz çocuk mu kandırıyorlar yok kendilerine ev bulcaklar daha eşyalrını toplicaklar falan bizim oturcağımız yeri tadilat yapcaklar falan ee ne zamn olcak bu iş arayıp ağzıma geleni saymamak için zor tutuyorum inanki
evet canım kiraya çıkacaktık ve ev bakın dediler şimdi de ben kira ödeyemem size dior e ödeme ben öderim kiramı ya sanki bana yapıyor hayrını oğlu için yapıyor sonuçta
karışmasalar olmuyor ya olmuyorr işte kahretsin ya
Yok tatlım keyfim yerinde çok şükürama arkadaşlarımın bozuk olduğunda bende üzülüyorum tabi:97:Sen nasılsın neler yapıyorsun
Ah canim ayni dertler bende de vardi hatta daha beterdi biz nisanli bile degildik bir turlu bir tarih koyamiyorduk valla acayip sinirleniyordum ben her allahin gunu kavga kiyamet gidiyordum insan istiyor ki bir yil mi iki yil mi ne kadar beklenecek bilsin
Tarihi koyduktan sonra rahatliyor insan
Erkekler kusura bakmayin ama baya bir odunlar bence hic dusunemeyenleri bile var
İnsallah konusarak halledeceksiniz canim
Günaydın canımcım
Gün aydın olsun bakalım
:)Allah iyiligini versin insallah ne de guzel anlatmissin cok hosuma gitti sabah sabah
Amin canim hepimizi Allah nazarlardan korusun
Belirlediğim tarihe birşey dediği yok. Sadece dediği şimdiden kesin konuşuyosun sonra o tarihi alamazsak kalmazsa yer üzüleceksin diyor. Bende dedim ki ben şuan bunu düşünmek zorundayım. En azından olabilme ihtimalini düşünmek zorundayım. Sen askerdeyken ben annenle mi konuşucam babanla mı konuşucam düğün tarihimi, balayımı v.s. Şimdiden senin fikrini bilmem gerek ki en azından ona göre hareket edelim. 2015 te bayramlar hangi zamana denk geliyor onlara falan baktım söyledim uygun bir tarih.
Sen askerdeyken nasıl konuşucaz dedim kaç kere geliceksin buraya sanki yada telefonda mı konuşucaz sanki saatlerce telefon muhabbeti yapabilicez dedim. Haklısın konuşalım bugün halledelim sorunumuzu dedi
Evet canım hazırlıklar düğün stresi geriliyor herkes olur böyle şeyler insan sıkı sıkı aşkına sevdiğine sahip çıkmalı yanında olmalı sakince isteklerini anlatmalı o an olmuyorsa susmalı sonra halletmeye çalışmalı biz bayanlar istediğimizde yapamayacağımız birşey yokinşallah aşacaklar hepsi,herşy istedikleri gibi olur umarım,üzmesinler gelincikleri
iyiyim bende çok şükür.
İyiyim canım sen nasılsın azıcık kaldıkiNasılsın canimm
günaydınlaaaaaaaaarrrr... aşk dolu sabahlaaarrr... Allah hepiciğimize tez zamanda eşlerimizin yanında uyanmayı nasip etsin innnşallah diye dua etsem en makbule geçer dua olur heralde demi....
günaydın kızlarrr sonunda acılmıss kk, niye böyle oldu ki :26: çok uzun sürdü
Günaydın canım evet çok uzun sürdü bir ara dün akşam baktım dedim bendemi sorun varDün gün hiç geçmek bilmedi burasıda olmadığı için bana işyerinde patladım
günaydın gelincikler
mesajlarımız silinmiş sanırım :26:
mesaj sayımız neden düşmüşşşş :26:
Evet benim mesjllarda silinmiş
Benim bekleyeceğim tarih biraz net belli. Yani şöyle söyliyim. Nişanlım mayısta askere gidecek 12 ay yapacak ve 2015 mayısta gelecek inşallah belki erkende gelebilir. İzinlerini kullanmazsa.
Dedi ki gelirim işe girerim toparlanırım elimde biraz param olsun ihtiyaçlarımı giderecek şekilde ondan sonra başlayalım hazırlıklara. Zaten o gelmeden biz tutacağız mecbur düğün salonunu falan. 18 haziran zaten ramazanın başlangıcı. 19 temmuzda ramazan bayramının son günü. Bu tarihler arasında birşey yapamayız. E hazırlıklarımızda anca olur diye düşündük. Ağustos- Eylül gibi olsun diyoruz Hatta ben şöyle istiyorum 4 Eylül cuma kına, 5 eylül resmi nikah, 6 eylülde düğün olsun istiyorum. Ama tabi hayırlısı
Ben de dün baya yoğundum ama arada bir baktım hala kapalıydı :26:
mesajlarımız silinmiş sanırım :26:
mesaj sayımız neden düşmüşşşş :26:
günaydın kızlarr site dün bi kapandı akşama kadar açılmadı dedim bi bende mi böyle ama değilmiş bildirimlerim falan vardı onlar da uçmuş :26: bakım mı yapmışlar bozmuşlar mı anlamadım doğrusu
Evet canım herşey değişmiş msj sayılarıda gitmiş kötü olmuş ya :2:
Günaydın kuzum bende öyle sandım ama herkeste öyleymiş ve msj sayılarımız gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?