2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Salak sacma seylerle sinirlerini bozmuslar canim
Her haltin icinde aileler olunca boyle oluyor malesef insanlari bir kendi hallerine birakamiyorlar
Nisanlinla beraber istediginiz yerde oturmak en dogal hakkiniz sonucta
Olaylari ve sevmedigin insanlari vs bilmiyorum yasananlari bilmeden de akil vermek istemiyorum canim sonucta kendi kararinizi kendiniz vermelisiniz hayat sizin tatlim insallah gonlune gore cozumlenir bu is uzme tatli canini

Yok tatlım keyfim yerinde çok şükür ama arkadaşlarımın bozuk olduğunda bende üzülüyorum tabi:97:Sen nasılsın neler yapıyorsun

inşallah aşacaklar hepsi,herşy istedikleri gibi olur umarım,üzmesinler gelincikleri

iyiyim bende çok şükür.

Benim bekleyeceğim tarih biraz net belli. Yani şöyle söyliyim. Nişanlım mayısta askere gidecek 12 ay yapacak ve 2015 mayısta gelecek inşallah belki erkende gelebilir. İzinlerini kullanmazsa.

Dedi ki gelirim işe girerim toparlanırım elimde biraz param olsun ihtiyaçlarımı giderecek şekilde ondan sonra başlayalım hazırlıklara. Zaten o gelmeden biz tutacağız mecbur düğün salonunu falan. 18 haziran zaten ramazanın başlangıcı. 19 temmuzda ramazan bayramının son günü. Bu tarihler arasında birşey yapamayız. E hazırlıklarımızda anca olur diye düşündük. Ağustos- Eylül gibi olsun diyoruz Hatta ben şöyle istiyorum 4 Eylül cuma kına, 5 eylül resmi nikah, 6 eylülde düğün olsun istiyorum. Ama tabi hayırlısı

günaydınlaaaaaaaaarrrr... aşk dolu sabahlaaarrr... Allah hepiciğimize tez zamanda eşlerimizin yanında uyanmayı nasip etsin innnşallah diye dua etsem en makbule geçer dua olur heralde demi...

:)Allah iyiligini versin insallah ne de guzel anlatmissin cok hosuma gitti sabah sabah
Amin canim hepimizi Allah nazarlardan korusun

öyle ama... nişanlımın ananesi bi okuyor beni el vermişler ona sağlam okuyoru esneme üstüne esneme kadın ağzını kapatamıyo bi gün ikimizi okudu sırayla nişanlıma sende çok yok ama arzuda çok var dedi ah canım evladım nolmuşun sen böyle dedi... okutun okutun kendinizi kızlar sık sık annenize babanıza dedenize ninenize iyidir okunmak hele ki şu zamanlar.. ferahlarsınız hem şöyle bi..

Canım tutabilme şansınız varsa kapora verin mekanı tutun kesinleşmiş olur nişanlın bir ara gelirse nikah işlemlerine başlarsınız öyle yapın kafanda rahat olur hem hazırlıklarını yaparsın ona göre itiraz etmemişki bak bugün konuşup aşacaksınız hayırlısıylaSevdiğin askere gidecek o yüzden gergin ve içinde fırtınalar kopuyor eminim korkuda var canım hangimiz o zaman diliminde böyle şeyler konuşsaydık aynı cevapları alırdık hiçbirşey belli değil diyorlar önlerinde askerlik olduğu için merak etme normal aslında davranışları
inşallah aşacaklar hepsi,herşy istedikleri gibi olur umarım,üzmesinler gelincikleri

iyiyim bende çok şükür.

Evet canım hazırlıklar düğün stresi geriliyor herkes olur böyle şeyler insan sıkı sıkı aşkına sevdiğine sahip çıkmalı yanında olmalı sakince isteklerini anlatmalı o an olmuyorsa susmalı sonra halletmeye çalışmalı biz bayanlar istediğimizde yapamayacağımız birşey yokİyi olmana sevindim kuzum
Nasılsın canimm
İyiyim canım sen nasılsın azıcık kaldıki
günaydınlaaaaaaaaarrrr... aşk dolu sabahlaaarrr... Allah hepiciğimize tez zamanda eşlerimizin yanında uyanmayı nasip etsin innnşallah diye dua etsem en makbule geçer dua olur heralde demi... .

Amin inşallah çok makbule geçer gerçekten

günaydın kızlarr site dün bi kapandı akşama kadar açılmadı dedim bi bende mi böyle ama değilmiş bildirimlerim falan vardı onlar da uçmuş :26: bakım mı yapmışlar bozmuşlar mı anlamadım doğrusu

Evet benim mesjllarda silinmiş

mesajlarımız azalmış hem topiğin hem kendimin ne böyle ya ayarlarım bile bozulmuş

Hakkinizda hayirlisi canim
Nisanlinin ise girme durumlari da net ise sorun yok elbette el ele verir halledersiniz

Ben de dün baya yoğundum ama arada bir baktım hala kapalıydı :26:

mesajlarımız silinmiş sanırım :26:
mesaj sayımız neden düşmüşşşş :26:

Evet canım herşey değişmiş msj sayılarıda gitmiş kötü olmuş ya :2:

Günaydın kuzum bende öyle sandım ama herkeste öyleymiş ve msj sayılarımız gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…