- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Amin canım inşallah keşke hemen istenip 1 haftaya evlensek dahamı az olurdu sorunlar resmiyet olmasaydı ama bu sefer evlenecekler düşüncesiyle başlanırdı konuşulmaya henüz girmedim bu durumlar içerisine ama olmayan yoktur eminim bende yaşayacağım inşallah hepimiz az kalp kırıklarıyla evlenirizyahu en güzel dönemlerimizde neden böyle kötü şeyler yaşıyoruz?
Kimseye ön yargılı yaklaşmam belli kalıplar içinde davranmam,düşünmem ama maalesef türkiye gerçeği bu (bazılarını tenzih ediyorum)
erkek aileleri özellikle anneleri oğullarını bu dönemde çook etkiliyor ister istemez erkeklerde anneleri ve nişanlıları arasındaki dengeyi kuramadıkları zaman sorunlar çıkıyor olan gelinciklere oluyor.
O yüzden evleneceğimiz insanın olgun,sağduyulu,gönül gözü açık ,merhametli ve adaletli olması çok önemli ...
Allah hepimizn yardımcısı olsun
amin inşaAllah canım azcık diyelim ama 5,1kg kaldı yani verdiğim kadar daha vermem lazım 25 günde
Amin canım inşallah keşke hemen istenip 1 haftaya evlensek dahamı az olurdu sorunlar resmiyet olmasaydı ama bu sefer evlenecekler düşüncesiyle başlanırdı konuşulmaya henüz girmedim bu durumlar içerisine ama olmayan yoktur eminim bende yaşayacağım inşallah hepimiz az kalp kırıklarıyla evleniriz
İnşallah ta yaşamassın canım benim yoruyor yıpratıyor insanı çünkü
işte aslında en büyük hatayı zaten baştan yapıyoruz ya gözümüz kör oluyor...
Ben nişanlandıktan 2 hafta sonra kötü bir olay yaşadım nişanlım sonuna kadar benim yanımda oldu hala daha öyle şu an rahatım yerinde
ha böyle olmasını istemezdim istemedim de ama herkes ektiğini biçiyor ve biçicek önemli olan bizlerin sağduyulu ve sakin olmamız ben olamıyorum sakin hemen parlayıp içimdekileri döküyorum kinci değilim çünkü ama taktik bu değil taktik hürremin yaptığı gibi aynı
amin inşaAllah canım azcık diyelim ama 5,1kg kaldı yani verdiğim kadar daha vermem lazım 25 günde
geldi mi peki eline nasıl beğendin mi valla netten yazdım cvp vermedi 150 liraya yapıyorlarmış ayakkabıyı pazarlık yapim diyorum biraz indirim yapsa alırım yoksa nişan ayakkabısına talim olcam bu gidişle
evet ama kız kısmı işte gözü bişi görmüyor aşktan başkaaaman Rabbim kimseyi kör edip bi çıkmazın içine sokmasın canımm
İnşallah ta yaşamassın canım benim yoruyor yıpratıyor insanı çünkü
Yorar canım zaten insan geriliyor evleniyoruz kolay değil yeni bir hayat dahada zorlaştırmaya ne gerek var
canım ya kesin yani o zaman niye ev arıyor onlaramıhayırlı cumalar canımmm
son durum aynı tatlım kaynana taşıncak bizde onun evine taşıncaz ama bizimki hala ev bulamamış annesine kaç gündür durmadan arıyor bulamıyorbende hiiç mi hiç karışmıyorum bu hafta yanına da gitmicem ne halleri varsa görsünler
Kızlaarr sohbetin araya girerekten bir Günaydın diyeyim dedim
Günaydııınnnnnnn
Dün siz yoktunuz akşama doğru çok sıkıldım
destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınız kızlarnapcamı şaşırdım son günlerimi huzurlu geçirmek istedikçe daha da kötüye gidiyor bende dayanamıyor arıyorum işte hem merak ediyorum hem içimdekileri dökmek istiyorum nerde o her sabah 5te mesaj atıp bi gün daha başlıyor heyecanım gittikçe artıyo diyen insan sanırım evde huzursuzluğu var olay bana patlıyor çünkü doğru dürüst kavga etmedik bile fikirlerimi söyletmiyor bana hemen kapatıyor telefonu bıraktım kendi haline karışmicam sormicam da hiç bişeyi
ben geldim kızlarrrr nasılsınız
asagıda seh_tim i gördüm ne yaptın canım eve badanaya falan basladınız mı ? hazırlıklar nasıl
kızlarrrr tek duygusal bizim ev anlasıldı..kahvaltıda babam bişey dedi sonra benim gözümden yas geldi annem sustu kafasını egdi babamsa gözleri doldu neyse ben camiye gidiyorum dedi cıktı bende hem mutfagı toparladım hemde agladım..ferhat göçerin şarkısını içimden söyleyerek..evlendiginnn adam seni benim gibi korur muhem giderim hem aglarım
canım ya kesin yani o zaman niye ev arıyor onlaramı
bende gece geliyorum kimse yoktugce geliyor arada
canım bu evi ararken birde bulamayınca insan o kadar umutsuzluga düşüyorki..bide şuan onun omzunda bir yük var evin erkegi olarak yuvanızı bulacak seni mutlu edecek vs vs vsyaptıgı dogru degil ama
Bende akşam 18:30 dan sonra yokum kuzumAnca dinleniyorum.
Off yine moral alt üst oldu benim
Tartışmak zorunda mıyız nişanlımlaYoksa ben mi abartıyorum anlamıyorum. İçim sıkılıyor.. :26:
Bende akşam 18:30 dan sonra yokum kuzumAnca dinleniyorum.
Off yine moral alt üst oldu benim
Tartışmak zorunda mıyız nişanlımlaYoksa ben mi abartıyorum anlamıyorum. İçim sıkılıyor.. :26:
21 Mart 2014...
Kaç Gün mü Kaldı :123::119:
2014 GELİNLERİMİZ
dimple91 -29 Mart7 Gün :123:
ozlembloom - 5 Nisan14 Gün :123:
yasarinsibeli - 6 Nisan15 Gün :123:
aantibiyotik - 27 nisan36 Gün :123:
AngelHeart - 2 Mayıs41 Gün :123:
darkmore - 9 Mayıs48 Gün :123:
edaa91 - 11 Mayıs50 Gün :123:
anatkh018 - 18 Mayıs58 Gün :123:
CennetiMelegiM - 24 Mayıs63 Gün :123:
seh_tim - 24 Mayıs63 Gün :123:
tutkku - 31 Mayıs70 Gün :123:
anabelgunes - 7 Haziran77 Gün :123:
mutlugul - 7 Haziran77 Gün :123:
yeldaserdar - 7 Haziran77 Gün :123:
sabiserdar - 8 Haziran78 Gün :123:
biblodeniz - 13 Haziran83 Gün :123:
Esmer54 - 15 Haziran85 Gün :123:
sosyolog07 - 15 Haziran85 Gün :123:
tugce0107 - 19 Haziran89 Gün :123:
myiimmortal - 21 Haziran91 Gün :123:
Zeyno61 - 21 Haziran91 Gün :123:
ciida67 - 2 Ağustos136 Gün :123:
yengec123 - 9 Ağustos140 Gün :123:
AskInihan - 12 Ağustos143 Gün :123:
kaktusvedavsan - 19 Ağustos150 Gün :123:
kedifatos - 23 Ağustos154 Gün :123:
muzlupasta72 - 23 Ağustos154 Gün :123:
MeLeZGuZeL - 24 Ağustos155 Gün :123:
Ebisssss - 30 Ağustos161 Gün :123:
ecm - 4 Eylül166 Gün :123:
AYNISC - 5 Eylül167 Gün :123:
arzu_91_03 - 7 Eylül169 Gün :123:
evrembus - 14 Eylül176 Gün :123:
bal_hatun - 15 Eylül177 Gün :123:
umutugce - 20 Eylül182 Gün :123:
serysery - 15 Kasım238 Gün :123:
Perim35 - 19 Aralık272 Gün :123:
bujucloud - 27 Aralık280 Gün :123:
2015 GELİNLERİMİZ
SimgeD - 26 Nisan400 Gün :123:
PammukSeker - 30 Mayıs434 Gün :123:
hayalperisiii - Mayıs435 Gün :123:
Mutella - Mayıs435 Gün :123:
YEKTA61 - Haziran466 Gün :123:
december90 - Temmuz496 Gün :123:
_Soleil_ - 6 Eylül533 Gün :123:
Arkadaşlar Listeye Eklenmek İsteyenler Olursa Lütfen Özel Mesaj Atsınlar
meraba kızlarne kaynatıyosunuz bakalımmm
ne oldu canım?
perimmm tam 50 kalmısşuan bu duyguların hepsini bir arada yasıyorum
hosgeldin canım
ben geldim kızlarrrr nasılsınız
asagıda seh_tim i gördüm ne yaptın canım eve badanaya falan basladınız mı ? hazırlıklar nasıl
kızlarrrr tek duygusal bizim ev anlasıldı..kahvaltıda babam bişey dedi sonra benim gözümden yas geldi annem sustu kafasını egdi babamsa gözleri doldu neyse ben camiye gidiyorum dedi cıktı bende hem mutfagı toparladım hemde agladım..ferhat göçerin şarkısını içimden söyleyerek..evlendiginnn adam seni benim gibi korur muhem giderim hem aglarım
canım ya kesin yani o zaman niye ev arıyor onlaramı
bende gece geliyorum kimse yoktugce geliyor arada
canım bu evi ararken birde bulamayınca insan o kadar umutsuzluga düşüyorki..bide şuan onun omzunda bir yük var evin erkegi olarak yuvanızı bulacak seni mutlu edecek vs vs vsyaptıgı dogru degil ama
vaşşa canım 50 kaldı zaman o kadar cabuk geciyor ki:44:sen neler yapıyosunhoşbuldum canımcımm...ooo 50 kalmışş hadi hayırlısıı
Ayy edacım meraba nasılsın. bizim işler karıştı yaa evi tutmuştuk ya neyse dün kayınvalidem aradı ev denk gelmiş anneme çok yakın şehir merkezine yakın aynı kira hemen gel dedi. gittik beğendik ev sahibi tanıdık çıktışimdi diğerinden vazgeçtik tuttuğumuz kadarın ücretini ödeyip bu evi tutcaz. ev sahibi evin badanasını ben yaptırcam temizletcem öle geçin dedi bakalım bugün detayları konuşcaz sen beklemedesin hala dimi az kaldı gerçi. Ayy canım ya hem çalış hem oraya buraya koştur biz daha duygusala bağlanamadık bile
noldu tatlım neden tartıştınız_?:26: anlatmak istersen dinlerim
ne oldu canım?
vaşşa canım 50 kaldı zaman o kadar cabuk geciyor ki:44:sen neler yapıyosun
hadi hayırlı olsun o zaman canım içinize sinsinde orada kiralar ne kadar? kaca tuttunuz? ayy canım biz nisanın ortasını bekliyoruz malum bosalması içinahh ahh haklısın ben evde bos bos olunca tabi
vaşşa canım 50 kaldı zaman o kadar cabuk geciyor ki:44:sen neler yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?