Nehirnilimm çok sağol kuzumm
En büyük desteği sizlerden almak bana huzur veriyorSizlerde olmasanız
İnsan üzülür bu durumda haklısın canım inşallah anlarlar farkına varırlar yakın zamanda düğün olacağının
Gerginlik geriyor bence iyice enişteyi canım:26:
umarım fark ederler cnm yoksa nişanlımla armız çok güzelken mutlyken bizim aramz bozuluck diye korkuyorum umarım bi an önce anlarlarda bizim için iyi olur fazla bişey inanki istemiyoruz biz hallederiz yardım fln da istemiyoruz sadece vakit zamanımızı çalmasınlr yeter
Ufak ufak çıtlat canım beyaz eşya bakalım mobilya bakalım nevresim almam gerek en azından annene kardeşine onlar ortamı hazırlar gibi:26:
Allah insallah en guzel sekilde sizi birbirinize kavusturur
Ben israrla canim ister cikar gider gezerim ivir zivir diyenlere soyluyorum hadi anne baba evinde yapabildiniz yarin o gittiginiz koca oyle bir yuzunuze vurur ki geldin gezdin benimle ailen izin vermeseydi der tum erkekler yapar bunu sonucta bu toplum ataerkil duzen yapacak birsey yok
Hicbir koca evi de baba evinden rahat degildir bunu unutmamak lazim en buyuk ozgurluk baba evindekidir
Asla geri kafalilik degil canim rahat ol bu modernligin ta kendisi herkes kendinden ve ailesinden mesul olmak zorunda
beyaz esyayı aldık babamlaoda ayrı bir gerginlik bosh a girdik seç beyen al beyendim çıktık bu tanıdıgıydı aldık cıktık hemen mobilya bakmaya gittik geçen hafta ama öle baktık sadece fiyat konsuunda bilgi edindik fln evi ayarlamadn mobilya almak istemiyoruz
Canım bu topik bu yüzden var değilmi
Canım kesinlikle sen normalsinBabanlarda bir tuhaflık var:44:
ben konuyu kaçırdım sanırım :26::26:
Evet kuzum. Bende daha fazla dayanamadım ve yazdım zaten
ne güzel anlattın cnm birde beni dinle bana ne diceksin inan artık ailemmi haklı yoksa benmi bilemiyorum düğünümüze 2 bucuk ay kalmış babm 2 haftada 1 yazlıga gidelim diyip duruyor gidilmiyen haftanın pazar günü öğln 1 den aksam 4 yada 5 e kadar izin ne yaprsak yapıyoruz o yazlıga gidilmiyen haftalarda bazen çıkabiliyoruz izin vermesine göre izin vermezse yok nişanlımın kuzeni evleniyor bu hafta sonu gidemiyorum çagırdılar kayınvalidemler umreden geldi dün bi Allah kabul etsin hoş geldine gitmeden yazlıga gdiiyoruz telefonla hoş geldin dedi babm okadar nnişanlım tmm peki diyor kırılıyor güceniyor belli etmemeye çalışıyor ama nereye kadar böle sakinliğini sürdürück bilmiyorum çok bunaldım bu durumdn ortada hiç bişeyde yok ne ev var ne mobilya yok hafta içi çalışıyoruz hafta içide izin yok şimdi sence babmlarmı haklı yoksa bende anormllik yok yani yorumunu bekliyorum
Çok haklısın canım. Söylediğin şey en yakınımın başına geldi.
Kuzenim..
Nişanlıyken ve sevgiliyken çok fazla gezdiler hemde aşırı diyebilirim. Ailesine vakit ayırmadı kavga bile etti dışarı çıkmak için. Düğünü olacağı hafta tüm olanlar gün yüzüne çıktı ve çocuğun teyzeleri bir bir döküldü. Sen bunu yaptın biz senin herşeyini biliyoruz. Bizim dediklerimizi yapmak zorundasın falan diye. Ve kuzenim o dakikada bin pişman oldu. Şimdi her görüşmemizde nasıl ağlar anlatamam. Yapmam gerekenleri bilememişim diye. Kocası teyzeme bir kere bile anne dememiştir. Sadece Teyze diye hitap eder. Ne kadar büyük bir ayıp.
Ben istesemde öyle olamam. Vicdanım el vermez. Babamın benim ağzımdan çıkacak tek bir lafımla dünyaları önüme getirdiğini, beni her zaman mutlu etmek istediğini, elimi sıcak sudan soğuk suya koymayan annemin, her daim abiliğini, kardeşliğini hissettiğim abimin hakkını yiyemem. Ben böyle bir ailenin kızıyım. Beni böyle tanıdı bildi. Böylede devam etmek zorunda..
Kuzenim değişmeye çalıştı. Başarılıda oldu ama ne yazık ki dediğin gibi evliliğinde başarılı olamadı. Şimdi kocası başına kakıyorda kakıyor :26:
Kızlar, ay konuyu ben de biraz kaçırdım, tam hakim olamadım da.
Ama mevzu ne olursa olsun, önemli olan bizlerin mutluluğu,
nişanlıcıklarımızla aramız iyi olsun, millet ne derse nesin.
Konuyu çok yanlış anlayıp yanlış yerden girmiş olabilirim.
sizleri seviyorum hanımlar.
Ev satınmı alacaksınız yoksa kiralayacakmısınız nakit birikim olsunda son andada alınır tabi
KİRA OLUCK NAKİTİMİZ YOK yani bir an önce bizde borcumuzu harcımızı bilelim diyoruz bir yerdn başlıyalım ama olmuyor nasıl yapıcz bilmiyorum heyecan fln yok belkide bu belirsizliktendir yada içimde bastırmaya çalıştıgım düşüncelerden ötürüdür bilmiyorum Allahıma bin şükür nişanlım ve anne babası abisi çok iyiler seviyorlr benide o konuda şükrediyorum heleki kayınvalidem çok iyi inşalalh bu bozulmaz hep öle oluruz
evi ailesi nedne bakıyorki benle nişanlım bakmalıyız daha sonra onlara danısıcaz tabiki ama ilk bizim bakmamız gerekiyor ki biz oturucz sonuçta ne onun ailesi nede benim ailem oturmuck onların ailesi saolsunlr onlr 3 gelmesi gerkirken 10 geliyorlr zaten kayınvalidem le konusuyorum bu konuyu bazende kayınvalidemde der kızım siz kız evisiniz nazlısınız biz ayakkabımızı eskitecegz kapıyı aşındırıcz fln der o konuda haklarını yiyemem kesinlikle ama umre konsuunda yanlıs yapıyor kim ne derse desin hoş geldin Allah kabul etsin diye gidilir gitmesi gerekir kayın pederim iş yerimize gelir hastalandım koca kadın ayagıma geldi geçmiş olsuna annem babam hastaneye gelmedi kardesimle acile gittim çok kötüydum anneme gerçi ben gelme dedim oda kötüydü biraz ama babm gelmedi kayın validem kayın pederim koştulr babamda kendi acısından haklıdır tabiki ki hak veriyorum ama suan değil çnkü şimdi bizim telasımız var birlikte vakit geçirmek için bizim düğüne az kalmışkenki vaktimi buluyor bana biraz görüşmemizi engellemk için apmaya çalıştıgını düşünüyorumCanim yeni girebildim anca donuyorum mesajina ksura bakma
Simdi dugunune az zaman kala yazliga gidilmesinde bir problem yok bence baban da son zamanlarda bir arada vakit gecirmek istiyordur kesin
İkincisi nisanlinin annesi umreden geldi diye bir kiz tarafi neden hosgeldine gitsin ki kiz tarafi dedigin biraz agir olur oyle vara yoga ziyarete gidilmez bence sahsi fikrim tabii
Mobilyalar icin babana sen soyleyebilirsin madem birlikte alinacak ama adamcagiz da derse ki hani ev nerde eve gore mobilya alinir diye ben babana hak veririm oyle br durumda
Once nisanlinla eve karar verin tutun evi mobilyayi eve gore yapmak uzere babana danisirsin canim
Kiz tarafi ile erkek tarafi assssla ve asla ayni olamaz canim sen bir yaparsan onlar uc bes yapmali siz bir kere ararsaniz onlar bes kere aramali o nedenle ezdirmeyin kendinizi hicbir konuda
Babacigina hak veriyorum kiz babasi sonucta adamin cani yazliga da gitmek ister mobilyayi da eve gore yapmak ister
Ben onun yerinde olsam once damat tarafinin adimlarini beklerim bir aile buyugu gider der ki peder bey biz ev tuttuk oglumuzla kizimiza buyrun gelin bakin diye veya cagirmali hadi gelin ev bakalim kizimiza gore biraz kirilip dokulmeli erkek tarafi
Senin baban da buna gore harekete gecer canim
Ben 29yasindayim daha bugune kadar (1haftadir nisanliyim ama 2senedir birlikteyiz) nisanlimin ailesinden bir kisinin dahi ozel bir gunune gitmedim ha istesem gidemez miydim giderdim annemin ruhu bile duymazdi ama kendim icin gitmedim agir oldum cunku ne gerek var yarin basima kakarlar diye
Kimseyi hedef gostermemeye calistim bir kusurum olduysa affola kendimi ve fikirlerimi anlattim canim ben babacigima hak veriyorum bu nedenle ki zaten nisanlinin da sesi cikmiyormus aferin cocuga olmasi gerektigi gibi davraniyor cok takdir ettim canim masallah
İnşallah canım babanda biricik kızını evlendirecek ayrılmak zor geliyordur o yüzden hep yanındamı ol istiyor
evet canım faceden yazdım orda aktif çünkü
25 gün sonra nikah varyya canım ondan göbekli olmim dedim kendi kendime de kilo gidio göbek gitmiyo
canım çok değil verdiğim nişanda 70tim şimdi ise 65.1 oldum amacım düğüne kadar 59u görebilmek
ah kuzum karışmıyorum naparsa yapsın sabahki konuşmadan sonra takılmicam kendime gelmem lazım benim de
evi ailesi nedne bakıyorki benle nişanlım bakmalıyız daha sonra onlara danısıcaz tabiki ama ilk bizim bakmamız gerekiyor ki biz oturucz sonuçta ne onun ailesi nede benim ailem oturmuck onların ailesi saolsunlr onlr 3 gelmesi gerkirken 10 geliyorlr zaten kayınvalidem le konusuyorum bu konuyu bazende kayınvalidemde der kızım siz kız evisiniz nazlısınız biz ayakkabımızı eskitecegz kapıyı aşındırıcz fln der o konuda haklarını yiyemem kesinlikle ama umre konsuunda yanlıs yapıyor kim ne derse desin hoş geldin Allah kabul etsin diye gidilir gitmesi gerekir kayın pederim iş yerimize gelir hastalandım koca kadın ayagıma geldi geçmiş olsuna annem babam hastaneye gelmedi kardesimle acile gittim çok kötüydum anneme gerçi ben gelme dedim oda kötüydü biraz ama babm gelmedi kayın validem kayın pederim koştulr babamda kendi acısından haklıdır tabiki ki hak veriyorum ama suan değil çnkü şimdi bizim telasımız var birlikte vakit geçirmek için bizim düğüne az kalmışkenki vaktimi buluyor bana biraz görüşmemizi engellemk için apmaya çalıştıgını düşünüyorum
sanırım öle cnm zaten kötüsünü düşünemem çnkü o benim babam benim için kötü düşünemez asla çok saol derdimi dinlediğin düşüncelerini paylaştıgın için saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?