evet canım faceden yazdım orda aktif çünkü
25 gün sonra nikah varyya canım ondan göbekli olmim dedim kendi kendime de kilo gidio göbek gitmiyo
canım çok değil verdiğim nişanda 70tim şimdi ise 65.1 oldum amacım düğüne kadar 59u görebilmek
ah kuzum karışmıyorum naparsa yapsın sabahki konuşmadan sonra takılmicam kendime gelmem lazım benim de
bize de günübirlik gelenler olur. ama asıl annemle ben halledicez canım.
ama gene de kendin yerlerini ayarlayıp yerleştirmen daha iyi tabi.
Canim sen de haklisin sonucta insan ailesine de hayir diyemiyor
Ben de hem yasim geregi hem de aile yapim geregi hic kisitlanmadim istedigim gibi gezdim tozdum canim ne istiyorsa yapildi ailemin tek cocuguyum diye ama her zaman da her turlu sorumlulugumu bildim su anda bile oyleyim evlenince de oyle olacak
Mesela her cumartesi gunumu anneme ayiririm bu durum asla degismez evlensem de sonucta esim de calisiyor olacak o esnada ben de annemle ilgilenecegim hangi gun hangi saatte nerede olmam gerekiyorsa orada olmusumdur
Erkek arkadas ve nisanli mevzularida da ben de aileler gibi dusunuyorum isteyen geri kafali desin ama ben boyleyim
Ben cocugumu yetistirecegim sonra cani her istediginde cikip cikip gezecek yok bence oyle bir ozgurlukzaten her ailede de bir duzen biz nizam var tabiiki aile izin vermiyorsa veya izin vermeye gerek yok cikilmasindan hoslanmiyorlarsa onlara uymak gerekiyor benim sahsi gorusum cunku onlarla ayni evde yasiyorsun senden onlar sorumlu her dakika caninin istedigini yapamaz kimse dusunmek lazim mesela annen baban da cani her istediginde disari cikip istedigi saatte eve gelse olur mu olmaz sonucta arti sevgililer nisanlilar da surekli gezip tozunca gercekten bikiyorlar birbirlerinden bazi seyleri de evlilige saklamak lazim ki gezip tozmak da bunlardan biri
Anne baba oldugumuzda onlarin bizi ne kadar korumaya calistigini anlayacagiz sanirim
Biraz sert olmustur belki dusuncelerim kizlar ama ben buradaki cogu arkadasin ablasi yasindayim kimseyi kirmak incitmek ve laf sokmak icin de soylemiyorum beni yanlis anlamayin sadece kendinizi ailelerinizin yerine koyup ona gore karar verin
Allah insallah en guzel sekilde sizi birbirinize kavusturur
Ben israrla canim ister cikar gider gezerim ivir zivir diyenlere soyluyorum hadi anne baba evinde yapabildiniz yarin o gittiginiz koca oyle bir yuzunuze vurur ki geldin gezdin benimle ailen izin vermeseydi der tum erkekler yapar bunu sonucta bu toplum ataerkil duzen yapacak birsey yok
Hicbir koca evi de baba evinden rahat degildir bunu unutmamak lazim en buyuk ozgurluk baba evindekidir
Asla geri kafalilik degil canim rahat ol bu modernligin ta kendisi herkes kendinden ve ailesinden mesul olmak zorunda
Allah yardimcisi olsun canim kuzeninin
Belirleyici kiz tarafidir sonucta baba izin verirse cikilir gezilir neyse o yani ama adam kizini nisanliyla bile cok fazla gezdirmek istememekte hakli
Sonucta neler goruyoruz ortalikta ve hicbr kotulugu bir insana yabancisi yapmiyor zanlilar hep en en yakinlar cogu zaman esler sevgililer nisanlilar ve akrabalar
Biz anne oldugumuzda ne dicez damada al gotur istedigin gibi gez mi dicez hayir
Bu konuda sadece ben böyle değilim canım. Aile yapımız böyle. Abimde annemde babamda. Hepimizin birbirimizden haberi vardır. Katı kurallar yoktur ailemizde olsa beni Kırşehire hiç ama hiç bilmediğim bir şehire okumaya bile göndermezdi babam. Sadece kendi kız kardeşlerinden gördüklerinden dolayı fazlasıyla üstümüze düşüyor. Bu saatten sonra çevreye bu çağa ayak uydurmasını sağlayamayız sanırım. 50 yaşında babam ama düşünce yapısı olarak gayet moderndir yeri geldiğinde. Ama çevresindeki gördüklerinden ötürü müdür yoksa istanbulda yaşadığımız için midir bilemiyorum bu durum.
Ben nişanlıma kesinlikle haksız demiyorum. Oda çok haklı ama benim 6 yıldır böyle olduğumu biliyor. Şimdi verdiği tepkiye anlam veremiyorum. :26:
Amin canım benim. Kiralar bizim burda bu sene çok yükseldi ya ilçede olmamıza rağmen en düşük kira 550 filan. Biz 600 e tuttuk canım 110m2. Az kaldı canım ya senin herşeyin hazır zaten bi perdeler halılar var hiiç kafanı yorma herşey süper olcak. En güzel yanı da boş eve gidip birlikte hayal kurmakayy keşke bende ev boş olsam valla yoruldum iice ev gibisi yok
bizde 600 tuttuk canım bizim istanbul şartlarında yine iyi oldu sıfır ev bide hayırlısıyla Rabbim güle güle oturmak nasip etsin tabi.bizimde tam bilmiyorum ama 100 m2 dir gibi düşünüyorum canım yanılıyor olabilirim tabi..öyle canım cok şükür iyiki diyorum yine kimseyi dinlememişim eşyaları almısım daha önce.zaten öyleki bizim eşyalarımız kücücük bir evede gitsek sıgarlar o yüzden sıkıntı yok ve yine tavsiyemdir eşyayı önce alın kızlar fakat abartı geniş koltuklar degil her eve uyabilecek şekilde alınmalı..hee canım ev belli olsa bile çok büük eşyalar alm güvenip kiracı insanlarız..öyle canım ama daha biz nişanlımla yapamadık onuayy evet ev gibisi yok valla e yalan söyliyim şimdi hele cocuk yasından beri calısınca insanın emekli olası erkenden geliyormus
canım gelinliğin hazırmı hani bol gelirse falan onu didimdi ya bende vericemde gelinlik için ölçü verdikten sonra kilo verirsem nolcak merak ediyorum
ay tatsızlık olmasın diye zaten ona da ses çıkarmıyorum ama bi ev bulamadılar kendilerine ya bu sabahta nişanlım ev satın alalım diyor neyle alcaz bileziklerini bozarsın diyo bana 15bin lira tutacak bileziklerim o mu kapatıcak 150-200binlik evi diyorum kızıyor inat değil mi ya bozmuyorum bileziğimidiğer gelinlerine naptıysa beni de kayırmasınlar yeter ama ya en küçüğüyüm bide ben sabah sabah yine dengemi bozdular atcam yüzüğü onu istiyor yeminle çekilmez bişey oldu bu çocuk ya ay ben şafağıma sevinemiyorum bilecanım gerci varya bırak tatsızlık cıkmasın her yer senin yuvan olacak bosver kira ne kadar ödersiniz orada oturursanız
şafak 49
600e nerden tutmuştunuz siz edacım bağcılar mıydı?:44:bizde 600 tuttuk canım bizim istanbul şartlarında yine iyi oldu sıfır ev bide hayırlısıyla Rabbim güle güle oturmak nasip etsin tabi.bizimde tam bilmiyorum ama 100 m2 dir gibi düşünüyorum canım yanılıyor olabilirim tabi..öyle canım cok şükür iyiki diyorum yine kimseyi dinlememişim eşyaları almısım daha önce.zaten öyleki bizim eşyalarımız kücücük bir evede gitsek sıgarlar o yüzden sıkıntı yok ve yine tavsiyemdir eşyayı önce alın kızlar fakat abartı geniş koltuklar degil her eve uyabilecek şekilde alınmalı..hee canım ev belli olsa bile çok büük eşyalar alm güvenip kiracı insanlarız..öyle canım ama daha biz nişanlımla yapamadık onuayy evet ev gibisi yok valla e yalan söyliyim şimdi hele cocuk yasından beri calısınca insanın emekli olası erkenden geliyormus
ilk provaya gittim canım daha ikincisine çağırmadı benim gelinlikçi ümreye gidicekti geçen ay sonu dönmüş olması lazım bi kere daha çağırcam seni dedi bekliyorum zayıflarsan sorun değil son ana kadar halladeriz biz onu dedi kadın gelinlik içinde kilolu olmam herhalde prenses model olduğu için kapatıyor heryeri kollarım dışında tabi
Günaydınlar haftanın en sevdiğim günlerinden cumartesi geldi çattı
Günaydın canımGünaydınlar herkese :)
günaydın tatlım.
bugünde bitse hayırlısıyla
Günaydın nazar boncuğumhala düzelmemişsin kuzum Nasılsın biter bugüün biter saat 1 olsun eve gidip temizlik yapacağım yarın erkenden dışarıdayım
sana biter de bana bitmez.5 e kadar burdayım
evt hala düzelemedim.şikayetimde yokk
boncukluğu özlemişiiiiimmmm
Allah yardimcisi olsun canim kuzeninin
Belirleyici kiz tarafidir sonucta baba izin verirse cikilir gezilir neyse o yani ama adam kizini nisanliyla bile cok fazla gezdirmek istememekte hakli
Sonucta neler goruyoruz ortalikta ve hicbr kotulugu bir insana yabancisi yapmiyor zanlilar hep en en yakinlar cogu zaman esler sevgililer nisanlilar ve akrabalar
Biz anne oldugumuzda ne dicez damada al gotur istedigin gibi gez mi dicez hayir
o zaman benimde 15 kilo vermem lazım veririm inşallah düğüne kadar yaa :26:
Günaydınlar haftanın en sevdiğim günlerinden cumartesi geldi çattı
Günaydınlar herkese :)
günaydın tatlım.
bugünde bitse hayırlısıyla
O zaman keyfini çıkar tatlımSenin uzunmuş bayağı canım inşallah çabuk geçer
günaydın gelincikler yarın yatış yapcam bende kendime izin verdim
inş.canım.
hava bugünde mükemmel
canım gerci varya bırak tatsızlık cıkmasın her yer senin yuvan olacak bosver kira ne kadar ödersiniz orada oturursanız
kesinlikle ama bakalım artık ne olacak =)
yazdım önce bir güzel cevap sonra amannnn dedim sil eda şimdi sen onlarla farklı yapıdasın onlar coook farklı ne gerek var ortalıgı germeyeaynen böyle gül gec
hee ama birsey varki demekki bana aferim bir kez daha 100 puanailem,nişanlım, çevrem hepsi haklıymıs..eda bir karar veriyorsa arkasındayız dediler sürekli örneginide en basitinden evlilik sürecimde gördüm..bende diyorum ki ben niye özgürüm herkes degil şimdi anladım..koşabilen bir çocugu yürümeyen cocuklar ile karıstırıp kucaga almaya gerek yokmus
Rabbime bir kez daha şükürler olsun
şafak 49
15 kilo mu çok değil mi canım ya ben 6 kilo daha vesem yeter başka istemem her ne kadar ideal kilom 56 olsada 59a razıyımm kaç kilosun şuansen 4 ayda normal şartlarda veririsin zatenyeterki hareket kat normal yaşantına
inş.canım.
hava bugünde mükemmel
Dinlen tabi kuzum yorucu bu aylar senin için yarın sabahtan kardeşimin ygs sınavı var dua edin bize olur mu :18:sonra erkek arkadaşımın yanına uçuş yapıcam
Evet çok güzel bir hava var yine
15 kilo mu çok değil mi canım ya ben 6 kilo daha vesem yeter başka istemem her ne kadar ideal kilom 56 olsada 59a razıyımm kaç kilosun şuansen 4 ayda normal şartlarda veririsin zatenyeterki hareket kat normal yaşantına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?